Horoscopul zilei de duminică, 17 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 17 decembrie 2017


Horoscop 17 decembrie 2017, Berbec:

Astăzi vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale, unde vreţi să faceţi câteva schimbări importante. Hotărâţi să luaţi decizii bazate pe logică şi nu pe sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu o veste frumoasă.


Horoscop 17 decembrie 2017, Taur:

Ziua de azi este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei. Spre seară este posibil să vă relaxaţi în compania prietenilor/elor.


Horoscop 17 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi încercaţi să vă planificaţi cât mai bine următoarea perioadă; vreţi ca de sărbători să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de oamenii dragi, motiv pentru care încercaţi să rezolvaţi în avans toate sarcinile profesionale.


Horoscop 17 decembrie 2017, Rac:

A doua zi de weekend pare să fie una mai aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Întreaga atenţie este îndreptată asupra unei sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Superiorii sunt plăcut surprinşi de modul în care gestionaţi problema.


Horoscop 17 decembrie 2017, Leu:

Ziua de duminică pare să fie una foarte frumoasă şi relaxantă pentru Lei. Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale, unde petreceţi momente frumoase alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară puteţi primi o vizită surpriză din partea unui/ei membru/e al(a) familiei.


Horoscop 17 decembrie 2017, Fecioară:

Prima parte a zilei este dedicată activităţilor relaxante, pe care le-aţi aşteptat întreaga săptămână. În sfârşit reuşiţi să vă descărcaţi de toate grijile şi problemele acumulate. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 17 decembrie 2017, Balanţă:

Ziua de azi pare să fie una aglomerată pentru voi; în viaţa personală treceţi prin câteva schimbări destul de importante şi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu ele şi să alegeţi ce trebuie pentru a vă fi bine. Partenerul/a de cuplu vă susţine în această perioadă.


Horoscop 17 decembrie 2017, Scorpion:

Unul/a dintre membrii/ele familie voastre se îmbolnăveşte astăzi, iar voi veţi fi cei/le care vor lupta împotriva acestor inconveniente. La final ajungeţi mai obosiţi/te decât aţi fi crezut că este posibil, dar măcar sunteţi împăcaţi/te: aţi reuşit să îl/o faceţi bine.


Horoscop 17 decembrie 2017, Săgetător:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale alături de oamenii dragi din viaţa voastră pe care în ultima perioadă i-aţi cam neglijat. Este posibil ca după orele prânzului să faceţi un drum într-o altă localitate.


Horoscop 17 decembrie 2017, Capricorn:

Decideţi să vă mărturisiţi sentimentele pentru cel/a pe care îl/o placeţi. Vă luaţi inima în dinţi, dar constataţi pe măsură ce vorbiţi cu el/a că de fapt nu v-aţi potrivi deloc. Renunţaţi şi sunteţi extrem de fericiţi/te că aţi avut această ocazie.


Horoscop 17 decembrie 2017, Vărsător:

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru voi pe plan profesional, însă nu vă faceţi griji. Ştiţi că dacă aveţi răbdare şi veniţi cu soluţii eficiente, reuşiţi să depăşiţi situaţia în care vă aflaţi. Spre seară, faceţi planuri pentru sărbători alături de persoanele dragi.


Horoscop 17 decembrie 2017, Peşti:

Încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. Imediat după orelor prânzului partenerul/a de cuplu vine cu o propunere frumoasă pentru acest weekend; nu staţi mult pe gânduri şi o acceptaţi imediat.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS