Horoscopul zilei de vineri, 15 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 15 decembrie 2017


Horoscop 15 decembrie 2017, Berbec:

Pe final de an vă gândiţi că este timpul să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi o schimbare. Încă nu ştiţi dacă o să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale sau a planului personal. După o discuţie avută cu o persoană în care aveţi multă încredere, lucrurile vor fi mult mai simple.


Horoscop 15 decembrie 2017, Taur:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. Deşi aveţi foarte mult de muncă, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara va fi foarte frumoasă.


Horoscop 15 decembrie 2017, Gemeni:

Prima parte a zilei pare să fie una obişnuită pentru Gemeni; sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale deoarece aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului, încercaţi să vă relaxaţi. O plimbare în aer liber vă poate face bine.


Horoscop 15 decembrie 2017, Rac:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de toate sarcinile rămase restante. Vă este greu să rezolvaţi tot ce vă propuneţi, motiv pentru care decideţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Seara vine cu surprize frumoase.


Horoscop 15 decembrie 2017, Leu:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa personală; vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, unde încercaţi să rezolvaţi câteva probleme mai vechi. Aveţi răbdare să ascultaţi şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare astfel încât să vă fie bine pe viitor.


Horoscop 15 decembrie 2017, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; aştrii favorizează întâlnirile şi discuţiile importante cu privire la viitoarele proiecte. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 15 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte calmi/e şi reuşiţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze indiferent de situaţie. Vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor, iar imediat după orele prânzului partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 15 decembrie 2017, Scorpion:

Ziua de vineri vine cu o surpriză pentru Scorpioni; este posibil să primiţi o sumă de bani destul de importantă. Poate fi vorba despre un bonus profesional sau despre un împrumut mai vechi făcut unui/ei prieten/e de care pur şi simplu aţi uitat. Folosiţi cu cap aceşti bani.


Horoscop 15 decembrie 2017, Săgetător:

Azi trebuie să fiţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; urmează să faceţi o schimbare într-un proiect aflat în desfăşurare, motiv pentru care întreaga voastră atenţie este îndreptată asupra detaliilor. Ajutorul colegilor/elor este binevenit în această situaţie.


Horoscop 15 decembrie 2017, Capricorn:

În această perioadă vă doriţi să investiţi mai mult timp în voi şi în relaţia pe care o aveţi cu oamenii dragi din jurul vostru, în special cu partenerul/a de cuplu. Sunteţi foarte liniştiţi/te şi încercaţi să vă păstraţi cât mai mult timp zâmbetul pe buze. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 15 decembrie 2017, Vărsător:

Urmează una dintre cele mai frumoase perioade ale anului şi, cum vreţi să evitaţi aglomeraţia, decideţi să mergeţi de pe acum la cumpărături pentru a căuta cadourile potrivite pentru persoanele dragi. Este posibil ca spre seară să aveţi o întâlnire cu o persoană specială.


Horoscop 15 decembrie 2017, Peşti:

Un/o coleg/ă de echipă a făcut o greşeală majoră şi este posibil ca proiectul de care vă ocupaţi şi în care aţi investit atât de mult să fie compromis. Faceţi tot posibilul să rezolvaţi situaţia, să gândiţi strategii şi să veniţi cu soluţii cât mai eficiente; o discuţie cu superiorii vă poate ajuta.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS