Horoscopul zilei de joi, 14 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 14 decembrie 2017


Horoscop 14 decembrie 2017, Berbec:

Vă este destul de greu să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale; încă aveţi multe lucruri pe cap, însă sunteţi cu gândul în mai multe locuri deodată şi puteţi face mai mult rău decât bine. Încercaţi să vă relaxaţi şi mâine este o zi. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 14 decembrie 2017, Taur:

Pentru ca proiectul de care vă ocupaţi în această perioadă să aibă rezultatele pe care vi le doriţi, este foarte important să îi acordaţi atenţia cuvenită. Aveţi răbdare, analizaţi cu atenţie fiecare pas şi luaţi decizii importante doar după ce discutaţi cu partenerii/ele de afaceri.


Horoscop 14 decembrie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează schimbările importante. Aveţi multe pe cap şi simţiţi că nu vă mai găsiţi liniştea. Poate că este timpul să faceţi o pauză şi să încercaţi să ascultaţi ce vă spune inima şi ce gândeşte mintea voastră. Deciziile luate în această perioadă vă vor aduce surprize în viitorul apropiat.


Horoscop 14 decembrie 2017, Rac:

Simţiţi nevoia unei schimbări pe plan profesional; vă este tot mai greu să vă concentraţi asupra sarcinilor voastre şi să le rezolvaţi cu succes. Spre seară, puteţi întâlni o persoană interesantă care vă va ajuta mult în viitor dacă alegeţi să colaboraţi cu ea.


Horoscop 14 decembrie 2017, Leu:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa profesională; vă descurcaţi de minune în întâlnirile pe care le aveţi cu viitori/arele parteneri/e de afaceri. După orele prânzului, reuşiţi să faceţi un plan detaliat pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi în următorul an.


Horoscop 14 decembrie 2017, Fecioară:

Ziua de joi pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru Fecioare. Aştrii sunt de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa profesională, aşa că nu rataţi oportunităţile care apar în calea voastră. Spre seară, discutaţi cu un/o coleg/ă de echipă pentru a pune bazele unui proiect frumos.


Horoscop 14 decembrie 2017, Balanţă:

Vă este dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi prea multe pe cap şi nu ştiţi de unde să mai începeţi. Chiar dacă termenele limită vă bat la uşă, nu disperaţi deoarece puteţi lua decizii pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 14 decembrie 2017, Scorpion:

În aceste momente vă simţiţi uşor depăşiţi/te de situaţie pe plan profesional. În cazul în care simţiţi că nu mai puteţi face faţă, îndrăzniţi să cereţi ajutorului unui/ei coleg/e de echipă. Împreună veţi găsi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 14 decembrie 2017, Săgetător:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; nu rataţi şansa de a vă valorifica calităţile. Acesta este un moment bun pentru a merge la întâlniri şi pentru a negocia viitoarele contracte. Spre seară, sunteţi mult mai liniştiţi/te şi relaxaţi/te.


Horoscop 14 decembrie 2017, Capricorn:

Pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum trebuie pe plan profesional, este important să rămâneţi concentraţi/te asupra sarcinilor voastre. Daţi dovadă de maturitate în întâlnirile pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri şi chiar şi cu superiorii.


Horoscop 14 decembrie 2017, Vărsător:

În această perioadă încercaţi să vă relaxaţi şi să vă concentraţi mai mult asupra vieţii personale. Partenerul/a de cuplu are nevoie de sfatul vostru într-o situaţie profesională. Pe plan sentimental, aştrii par să vă pregătească o surpriză uriaşă.


Horoscop 14 decembrie 2017, Peşti:

Cu cât vă concentraţi mai mult asupra vieţii profesionale, cu atât veţi rezolva sarcinile mai repede. De asemenea, superiorii sunt mulţumiţi de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial pentru toată munca depusă în ultima perioadă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS