Horoscopul zilei de joi, 19 octombrie 2017

Horoscop zilnic: joi, 19 octombrie 2017


Horoscop 19 octombrie 2017, Berbec:

Sfatul pe care vi-l oferă aştrii azi este să întindeţi acea mână de ajutor unui/ei prieten/e care are nevoie de ea. Priviţi în ochi acel/a coleg/ă care tace și pare abătut/ă, invitaţi-l/o la o cafea și vedeţi ce are pe suflet. Vă veţi simți de o mie de ori mai bine dacă veţi face asta, iar satisfacția este incredibilă.


Horoscop 19 octombrie 2017, Taur:

Astăzi vă treziţi cu zâmbetul pe buze; sunteţi fericiţi/te că pe plan profesional lucrurile se aranjează aşa cum vă doriţi. După orele prânzului, s-ar putea să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi momente frumoase alături de persoanele dragi.


Horoscop 19 octombrie 2017, Gemeni:

Povestea voastră abia acum începe, aveţi încredere în voi şi continuaţi pe drumul pe care sunteţi cu curaj. Lăsaţi oamenii să vă dea sfaturile pe care ei le consideră necesare, însă încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie în cazul în care aveţi de luat o decizie importantă.


Horoscop 19 octombrie 2017, Rac:

Aştrii vă sfătuiesc să urmăriţi o persoană liniştită de la locul de muncă şi să vă lăsaţi inspiraţi/te de aceasta când vine vorba de modul în care vreţi să rezolvaţi problemele profesionale. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment la care chiar vă doreaţi să participaţi.


Horoscop 19 octombrie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de joi este aglomerată cu sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Imediat după orele prânzului încercaţi să uşuraţi munca unui/ei coleg/e de echipă, ocupându-vă de o sarcină care nu este a voastră; vreţi doar să faceţi o faptă bună.


Horoscop 19 octombrie 2017, Fecioară:

Încercaţi să găsiţi o cale inventivă pentru a ajuta persoanele din jurul vostru astăzi. Acţiunile mici de bunătate vor avea un impact frumos asupra psihicului şi moralului acestora. De asemenea, voi vă veţi simţi mult mai bine şi veţi fi fericiţi/te pentru că aţi ales să faceţi asta.


Horoscop 19 octombrie 2017, Balanţă:

Ziua de azi vine cu o surpriză din partea aştrilor; aceştia vă scot în cale o persoană foarte interesantă, care va juca un rol important în viitorul vostru. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie sentimentală sau despre o prietenie adevărată.


Horoscop 19 octombrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Spre seară, o melodie pe care nu aţi mai auzit-o până acum va juca un rol important în decizia voastră de a face o schimbare de durată în viaţa sentimentală.


Horoscop 19 octombrie 2017, Săgetător:

Sunt multe persoane care încearcă să vă pună beţe în roate şi să vă întoarcă de pe drumul pe care mergeţi acum; aştrii vă sfătuiesc să aveţi mai multă încredere în voi, sunteţi acolo unde trebuie să fiţi. Rezultatele muncii voastre vor fi vizibile în scurt timp.


Horoscop 19 octombrie 2017, Capricorn:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie destul de importantă, motiv pentru care încercaţi să fiţi liniştiţi/te şi să analizaţi cât mai bine situaţia în care vă aflaţi. Încercaţi să discutaţi cu o persoană care vă împărtăşeşte aceleaşi păreri cu voi.


Horoscop 19 octombrie 2017, Vărsător:

Aştrii vă fac o surpriză nu tocmai plăcută; apar câteva schimbări importante pe plan profesional, ce aduc şi mai multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Încercaţi să vă planificaţi altfel timpul şi nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 19 octombrie 2017, Peşti:

Ziua de azi vă convinge că este timpul să faceţi o schimbare pe plan profesional; vă simţiţi epuizaţi/te şi aveţi nevoie de o vacanţă cât mai repede cu putinţă. Poate că este timpul să mai renunţaţi la proiecte astfel încât să nu clacaţi.