Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie 2017

Horoscop săptămânal: 23-29 octombrie 2017


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Berbec:

Din data de 23 încolo, Soarele tranzitează casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că debutează o perioadă de câteva săptămâni în care emoțiile, trăirile și sentimentele voastre ar putea avea cu totul altă intensitate. Aşteptaţi-vă, în plus, la evenimente cu impact emoțional suficient de puternic care să vă arate că sunteţi mai puternici/e decât aţi fi crezut.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Taur:

Începând cu ziua de 23 octombrie, Soarele ocupă casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că aceste sector ar trebui să primească o bună parte din atenția voastră în perioada următoare. Taurii care sunt implicați/te într-o relație ar putea s-o ducă săptămânile acestea la următorul nivel, iar cei/le care își caută marea dragoste, ar putea întâlni pe cineva cu totul interesant.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Gemeni:

În primele două zile ale săptămânii, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că timpul liber de care dispuneţi atunci, atât cât este, ar trebui petrecut cu partenerul/a de cuplu. Dacă sunteţi singuri/e, dar aţi pus ochii pe cineva, ar fi indicat să vă daţi o întâlnire romantică atunci. Se poate ca lucrurile să meargă mai bine decât v-ați aștepta.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Rac:

În zilele de 23 şi 24 octombrie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că bunăstarea voastră la acest nivel ar putea lăsa întrucâtva de dorit în primele două zile ale acestei săptămâni. Încercaţi să faceţi cumva încât să evitați orice episod de disconfort fizic. Un program strict de masă și de somn vă pot ajuta să vă încărcaţi bateriile. Aveţi mai multă grijă de voi.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Leu:

În zilele de 25 şi 26 octombrie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vă confruntați cu disconfort fizic pe acest plan, este posibil ca acesta să apară cândva la mijlocul acestei săptămâni. Se poate să fie vorba de dureri de spate ori de încheieturi, deci dacă ştiţi că aveţi probleme pe acest plan, încercaţi să le preveniţi într-un fel sau altul.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Fecioară:

În zilele de 27 şi 28 octombrie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că ar trebui să acordaţi mai multă importanță acestui aspect al vieții voastre. Se știe că sunteţi destul de preocupaţi/te de bunăstarea voastră fizică, dar n-ar fi rău să vă deschideţi mai mult către metodele de întreținere și vindecare alternative.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Balanţă:

Din data de 23 octombrie, Soarele tranzitează casa banilor și a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum că în perioada care urmează se anunță ocazii demne de luat în seamă de valorificare a economiilor realizate până acum, dar și de rotunjire a veniturilor pe care le realizaţi în perioada aceasta. Este adevărat că implică multă muncă, dar sunteţi capabili/e de mari eforturi.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Scorpion:

Din 23 a lunii, Soarele se mișcă prin zodiacul nașterii voastre căreia-i corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu că începând din prima zi a acestei săptămâni, bateriile voastre își măresc considerabil volumul, devenind mai plini/e de viață decât de obicei. Încercaţi totuși să nu vă irosiţi energia pe fleacuri și faceţi doar lucruri ale căror rezultate le veţi vedea cândva în viitor.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Săgetător:

Din ziua de 23 octombrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că ar putea reveni în peisaj obsesii, frustrări, vicii și nemulțumiri care v-au chinuit destul de mult în trecut. Încercaţi să faceţi cumva încât să nu le lăsaţi să-și pună prea mult amprenta asupra voastră. Gândiţi pozitiv și căutaţi să vedeţi partea plină a paharului. Este un efort pe care-l faceţi pentru voi.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Capricorn:

În zilele de 23 şi 24 octombrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea ca prejudecățile și preconcepțiile voastre să ajungă să vă creeze deservicii în primele două zile ale acestei săptămâni. Puteți evita orice dezamăgire dacă vă arătați mai deschişi/se la nou și diferit. Poate că nu este ușor de fiecare dată, dar cu siguranță vă va face fericiţi/te această abordare.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Vărsător:

În zilele de 25 şi 26 octombrie, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea face să persistaţi în tipare de gândire învechite care nu vă lasă să vedeţi lucrurile dincolo de aparențe. Poate că dacă aţi încerca să fiţi ceva mai maleabili/e, situația ar fi cu totul alta. Este adevărat că nu sunteţi nişte persoane conformiste, dar aveţi voi unele limite care nu vă lasă să priviţi dincolo.


Horoscop 23-29 octombrie 2017, Peşti:

În intervalul 27-29 octombrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care v-aţi putea simți ușor alienaţi/te față de ceilalți/lelalte, negăsindu-vă parcă locul în compania lor. Poate că dacă aţi încerca să vă bucuraţi mai mult de personalitatea voastră, sentimentele voastre vizavi de această situație s-ar schimba cu totul. Reţineţi că trebuie să fiţi autentici/e mereu.