Horoscop Urania zilnic: duminică, 10 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 10 septembrie 2017


Horoscop 10 septembrie 2017, Berbec:

Vă simţiţi azi extrem de ataşaţi/te de una dintre posesiunile voastre, pe care este chiar posibil să vi le fi luat cineva. Dacă aţi împrumutat un obiect, de acela vă va fi cel mai dor. Motivul este că Luna se mută în casa posesiunilor voastre, ceea ce vă accentuează aceste sentimente mai mult decât aţi crede.


Horoscop 10 septembrie 2017, Taur:

Astăzi vă simţiţi ca peștele în apă, profitând de faptul că Luna se află în semnul vostru. Simţiţi că sunteţi conectaţi/te la toate energiile care contează pentru voi și că acum aveţi șansa de a face totul bine. Vă bucuraţi de viață și veţi avea o zi de duminică absolut fenomenală.


Horoscop 10 septembrie 2017, Gemeni:

Azi sunteţi plini/e de pasiune, dar în același timp aveţi destul de puțină energie. Vreţi să le faceţi pe plac tuturor celor pe care îi/le iubiţi, ceea ce este imposibil. Mai bine alegeţi o singură persoană, cea care este cel/a mai importantă pentru voi, căreia să îi dedicaţi timpul și explicaţi-le celorlalți/te că sunteţi indisponibili/e.


Horoscop 10 septembrie 2017, Rac:

Ceva ce v-aţi dorit de mult este pe cale să se îndeplinească azi, aproape fără să faceţi nimic. Vedeţi pur și simplu cum Universul vă zâmbește și apreciaţi acest lucru mai mult decât orice. Este timpul pentru bucurie, pentru sărbătoare, așa că nu puneţi niciun strop de presiune pe voi.


Horoscop 10 septembrie 2017, Leu:

Sentimentul pe care îl veţi avea azi este că despărțirile dor foarte mult. Un adio sau un la revedere sunt, fără urmă de îndoială, neplăcute, dar viața este plină de ele, așa că va trebui să vă obişnuiţi. Va fi greu, dar până la urmă veţi trece peste toate și vă veţi recupera stabilitatea.


Horoscop 10 septembrie 2017, Fecioară:

Astăzi nu veţi avea prea mult succes, ceea ce vă face să vă simţiţi un pic nesiguri/e pe voi. Nu spun că o să aveţi o zi proastă, ci doar una liniștită, dar pe voi acest lucru ajunge să vă nemulțumească. Nu mai fiţi atât de duri/e cu voi, nu trebuie ca în fiecare zi să aveţi parte de glorie.


Horoscop 10 septembrie 2017, Balanţă:

În această perioadă puteţi fi ceva mai stresaţi/te de la nimicuri, de la lucruri care vi se par că sunt grave, de la vise care n-au ieşit aşa cum vă doreaţi, de la vorbe aruncate în vânt, deci încercaţi să fiţi mai toleranţi/te şi mai iertători/are, pentru că aţi putea intra în contact cu unele persoane care multe spun, dar nimic nu fac. Decepţiile pot fi la ordinea zilei, deci căutaţi să preveniţi acest fapt, neavând aşteptări şi fiind mai realişti/ste.


Horoscop 10 septembrie 2017, Scorpion:

Azi aveţi tendința de a visa, de a vă gândi la viitor sau de a vă face planuri. Nu sunteţi însă satisfăcuţi/te de această stare, pentru că aveţi impresia că este cazul să fiţi mai productivi/e. Gândiţi-vă la faptul că este duminică, o zi în care puteți să staţi liniştiţi/te, iar din gândurile pe care le aveţi puteți extrage și idei foarte bune pentru viitor.


Horoscop 10 septembrie 2017, Săgetător:

Aveţi câteva lucruri importante de făcut astăzi, pe care este neapărată nevoie să le bifaţi. Cu toate acestea, aveţi mai mult chef să vorbiţi și să vă întreţineţi cu cei/le dragi. Nu credeţi că poate fi vorba și de faptul că vreţi să le amânaţi? Este bine să vă distraţi într-o zi de duminică, dar mai înainte de toate ocupaţi-vă de ce este important.


Horoscop 10 septembrie 2017, Capricorn:

Azi sunteţi plini/e de energie, ceea ce vă va ajuta să duceţi la bun sfârșit toate activitățile voastre. Vă vedeţi cu prietenii/ele, dar partea bună este că reuşiţi să vă ocupaţi și de ambițiile voastre profesionale, un lucru care pe voi vă interesează întotdeauna. Prin urmare, vă veţi bucura de o zi perfectă.


Horoscop 10 septembrie 2017, Vărsător:

Astăzi simţiţi nevoia să faceţi ceva diferit, să vă bucuraţi și de o pauză binemeritată. Prin urmare, sunteţi destul de agresivi/e cu toate persoanele care încearcă să vă pună în cârcă activitățile lor. Menţineţi-vă atitudinea, mergeţi la un film, vizitaţi-vă un/o prieten/ă sau leneviţi toată ziua.


Horoscop 10 septembrie 2017, Peşti:

Vă așteaptă o zi complicată, una în care vă veţi confrunta cu sentimente complexe. Astrele au un sfat pentru voi, acela de a încerca să scrieţi într-un jurnal, ca să fiţi mai conştienţi/te de ceea ce simţiţi. Acest lucru vă va ajuta foarte mult să treceţi peste eventualele dificultăți.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS