Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 august 2017


Horoscop 9 august 2017, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie una mai dificilă şi aglomerată pentru Berbeci; vă este greu să faceţi faţă presiunilor venite din partea colegilor/elor de echipă. Nu acceptaţi mai multe sarcini decât puteţi duce pentru că la un moment dat veţi claca şi nu veţi mai reuşi să rezolvaţi nimic.


Horoscop 9 august 2017, Taur:

Un proiect la care ţineţi foarte mult se dezvoltă văzând cu ochii, motiv pentru care sunteţi incredibil de fericiţi/te deoarece rezultatele muncii voastre sunt mai mult decât vizibile. S-ar putea ca în această perioadă să vă doriţi să faceţi şi câteva schimbări personale.


Horoscop 9 august 2017, Gemeni:

Ziua de miercuri este una foarte bună pentru schimbări interesante şi îndrăzneţe; chiar şi aşa, astrele vă recomandă să fiţi foarte atenţi/te la deciziile pe care le luaţi deoarece trebuie să fie bine gândite şi analizate din toate punctele de vedere.


Horoscop 9 august 2017, Rac:

Este foarte important ca deciziile pe care le luaţi în această perioadă să fie bazate pe intuiţie şi nu pe ceea ce spun persoanele din jurul vostru. Ascultaţi-le şi acceptaţi-le sfaturile, însă în această perioadă lăsaţi-vă inspiraţi/te de gândurile voastre; voi ştiţi cel mai bine ce aveţi de făcut.


Horoscop 9 august 2017, Leu:

Ziua de azi este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale: întâlniri de afaceri, şedinţe cu privire la proiectele aflate în plină desfăşurare sau negocieri de lungă durată. Aveţi multă răbdare şi veniţi cu idei foarte bune.


Horoscop 9 august 2017, Fecioară:

A treia zi a săptămânii pare să fie una interesantă pentru voi, cu oportunităţi frumoase la tot pasul. Pe plan profesional, astrele vă pot face câteva surprize interesante; participaţi la o întâlnire care vă va aduce o schimbare interesantă într-un timp destul de scurt.


Horoscop 9 august 2017, Balanţă:

Primele ore ale dimineţii sunt foarte bune pentru şedinţele importante cu privire la proiectele viitoare. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă vă pot face să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi şi interesante pentru următoarea perioadă.


Horoscop 9 august 2017, Scorpion:

Astăzi întreaga atenţie este concentrată asupra vieţii profesionale; sarcinile pe care le aveţi de rezolvat sunt destul de importante, motiv pentru care faceţi tot posibilul să le rezolvaţi cu răbdare. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 9 august 2017, Săgetător:

Începând de astăzi sunteţi pe un drum nou şi interesant, care vine cu surprize frumoase la tot pasul. Trăiţi puţin în suspans şi vă este teamă de toate aceste schimbări pe care trebuie să le faceţi, însă totul va fi pentru binele vostru.


Horoscop 9 august 2017, Capricorn:

Astăzi vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi problemele dificile pe care le aveţi în relaţiile cu colegii/ele de echipă sau partenerii/ele de afaceri. Daţi dovadă de mult profesionalism şi reuşiţi să depăşiţi momentele de criză cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 9 august 2017, Vărsător:

Astăzi un partener important vă poate da o veste nu tocmai plăcută cu privire la colaborarea voastră; este o schimbare nu tocmai plăcută, însă ştiţi că indiferent de situaţie totul va fi bine. Rămâneţi surprinşi/se de faptul că şefii/ele vă vin în ajutor cu sprijin moral.


Horoscop 9 august 2017, Peşti:

Îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să începeţi un nou capitol interesant în ceea ce priveşte viaţa profesională. Vreţi să faceţi o schimbare îndrăzneaţă şi să începeţi un proiect cu şanse mari de reuşită. Oamenii din jurul vostru vă sprijină necondiţionat şi au mare încredere în voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS