Horoscop Urania zilnic: joi, 24 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 24 august 2017


Horoscop 24 august 2017, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; astrele sunt de partea voastră şi vă permit să fiţi foarte îndrăzneţi/e în ceea ce priveşte proiectele şi planurile de care vă ocupaţi în această perioadă. Seara poate veni cu o veste frumoasă de departe.


Horoscop 24 august 2017, Taur:

Ziua de joi pare să fie una aglomerată, însă destul de frumoasă pentru voi, în special pe plan profesional. În prima parte a zilei interacţionaţi foarte bine cu colegii/ele de echipă şi chiar şi cu superiorii. Spre seară, întreaga atenţie vă este concentrată asupra unui proiect la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 24 august 2017, Gemeni:

Azi pare să fie doar despre alegeri şi schimbări importante; vreţi să ieşiţi din zona de confort, aşa că vă asumaţi riscuri majore pentru a vă pune în aplicare ideile pe care le aveţi. Seara poate veni cu o vizită neaşteptată din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 24 august 2017, Rac:

Astăzi vă ocupaţi de o problemă destul de serioasă pe plan profesional; pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia la care voi visaţi, astrele vă recomandă să aveţi multă răbdare şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Seara este dedicată relaţiei de cuplu.


Horoscop 24 august 2017, Leu:

Ziua de joi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; sunteţi cu zâmbetul pe buze, iar interacţiunea cu persoanele pe care le întâlniţi se desfăşoară fără probleme. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este tot mai serioasă.


Horoscop 24 august 2017, Fecioară:

Prima parte a zilei este una interesantă şi frumoasă pentru voi; superiorii vă oferă posibilitatea de a vă ocupa de un proiect important, care vă va aduce multe beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Seara va fi una relaxantă, petrecută în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 24 august 2017, Balanţă:

Ziua nu începe tocmai bine pentru voi; la locul de muncă primiţi un proiect complicat pe care trebuie să îl rezolvaţi în timp record. Deşi faceţi tot posibilul să vă descurcaţi de unii/ele singuri/e, spre seară vă daţi seama că aveţi nevoie de ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 24 august 2017, Scorpion:

Joi pare să fie o zi foarte interesantă pentru viaţa profesională; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante care se vor rezolva cu multă răbdare. Dacă vă păstraţi calmul, găsiţi idei foarte bune. Spre seară, participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 24 august 2017, Săgetător:

Indiferent de cât de anevoios este drumul pe care mergeţi şi de cât de mari sunt obstacolele pe care le aveţi de depăşit, trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu renunţaţi la visurile voastre. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă pot oferi sprijinul moral de care aveţi nevoie.


Horoscop 24 august 2017, Capricorn:

Astăzi cu ajutorul colegilor/elor de muncă şi al/a partenerilor/elor reuşiţi să găsiţi câteva soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional. Planurile par să dea imediat rezultate frumoase, aşa că în sfârşit reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 24 august 2017, Vărsător:

Superiorii vă conving să mergeţi la o întâlnire foarte importantă pentru a prelua un proiect major pentru companie; aveţi încredere în voi şi daţi dovadă de profesionalism în rezolvarea sarcinilor. Seara ieşiţi în oraş la o revedere cu persoane dragi.


Horoscop 24 august 2017, Peşti:

Prima parte a zilei de joi este foarte încărcată deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante; vă este greu să vă concentraţi, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Un sfat foarte bun vă convinge să luaţi o decizie îndrăzneaţă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS