Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 august 2017

Horoscop Urania azi - marţi, 22 august 2017


Horoscop 22 august 2017, Berbec:

Ziua de marţi se anunţă cu adevărat una specială pe plan profesional. Sunteţi foarte îndrăzneţi/e deoarece ştiţi că planurile voastre vor avea succes şi faceţi tot posibilul să vă remarcaţi în timpul unei şedinţe pe care o aveţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 22 august 2017, Taur:

Lucrurile evoluează cu viteza luminii pentru Tauri, însă nu vă faceţi griji, ci din contră; sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece rezultatele muncii voastre încep să dea roade. De asemenea, daţi dovadă de profesionalism în întâlnirile pe care le aveţi şi ştiţi cum să rezolvaţi problemele de care vă loviţi.


Horoscop 22 august 2017, Gemeni:

Astăzi vă daţi seama că aţi ajuns într-un punct al vieţii voastre în care sunteţi foarte mulţumiţi/te de ceea ce aţi reuşit până acum pe toate planurile. În ceea ce priveşte viaţa profesională, mai aveţi multe de învăţat şi de schimbat pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, însă ştiţi că sunteţi pe drumul cel bun, motiv pentru care sunteţi puţin mai relaxaţi/te.


Horoscop 22 august 2017, Rac:

Lucrurile evoluează foarte bine pe plan profesional, iar rezultatele muncii voastre încep să dea roade; este posibil ca superiorii să vă ofere un bonus substanţial ca răsplată pentru toată munca depusă până acum. Sunteţi mândri/e de voi, însă nu vreţi să vă opriţi aici. Aveţi multe planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare în următoarea perioadă.


Horoscop 22 august 2017, Leu:

Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine, motiv pentru care îndrăzniţi ca în această perioadă să acordaţi o mai multă atenţie vieţii profesionale; aveţi o mulţime de proiecte de care trebuie să vă ocupaţi, iar relaţia cu partenerii/ele de afaceri nu este una tocmai bună. Trebuie să găsiţi o soluţie pentru a îi atrage de partea voastră.


Horoscop 22 august 2017, Fecioară:

A doua zi a acestei săptămâni este o zi bună pentru a ieşi din zona de confort şi a începe proiecte noi pe plan profesional. Aveţi multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar aceste aspecte vor face diferenţa şi vă vor ajuta să evoluaţi mult mai repede decât colegii/ele de echipă. Seara este dedicată relaţiei sentimentale.


Horoscop 22 august 2017, Balanţă:

Marţi este o zi în care hotărâţi să renunţaţi puţin la viaţa profesională şi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; trebuie să purtaţi o discuţie sinceră şi serioasă astfel încât să faceţi schimbările de care aveţi nevoie pentru ca lucrurile să evolueze frumos pentru voi. Compromisurile sunt necesare în această situaţie.


Horoscop 22 august 2017, Scorpion:

Azi vă gândiţi la vacanţă şi vă este greu să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; după orele prânzului, este posibil să vă loviţi de un mic obstacol: nu aveţi multă răbdare şi priviţi în ansamblu situaţia în faţa căreia vă aflaţi. S-ar putea ca şefii/ele să vă cheme într-o şedinţă pentru a lămuri această problemă.


Horoscop 22 august 2017, Săgetător:

Ziua de 22-08-2017 este una obositoare pentru voi; deja simţiţi nevoia să luaţi o pauză. Lucrurile par să se mişte foarte repede pe plan profesional, iar voi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu ele. Spre seară, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă convinge că este timpul să vă gândiţi şi la voi înşivă/sevă şi să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă regăsi şi a vă încărca bateriile.


Horoscop 22 august 2017, Capricorn:

Astăzi vă confruntaţi cu o mică problemă pe plan profesional pe care oricât de mult aţi încerca nu reuşiţi să o rezolvaţi; aveţi nevoie de o mână de ajutor şi de idei noi pentru a da randament, motiv pentru care vă călcaţi pe orgoliu şi cereţi sfaturile colegilor/elor de echipă. Împreună veţi găsi soluţii eficiente şi foarte rapide.


Horoscop 22 august 2017, Vărsător:

Azi nu vă simţiţi în apele voastre şi vă este destul de greu să vă concentraţi; spre seară, o conversaţie lungă cu o persoană mai în vârstă, la care ţineţi foarte mult, vă poate ajuta să vă recăpătaţi încrederea în voi şi să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională. Alegeţi ce este bun pentru voi, nu pentru alţii.


Horoscop 22 august 2017, Peşti:

Începutul zilei de 22/08/2017 pare să fie unul destul de aglomerat şi dificil pentru Peşti; încă de la primele ore ale dimineţii vi se pun în braţe numeroase proiecte de care trebuie să vă ocupaţi. Se poate ca seara să vă găsească tot la birou, îngropaţi/te în acte şi documente. După atâta muncă vine şi răsplata: reuşiţi să rezolvaţi o problemă dificilă, care a dat numeroase bătăi de cap tuturor colegilor/elor.