Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 august 2017

Horoscop Urania azi - duminică, 20 august 2017


Horoscop 20 august 2017, Berbec:

Inca de la primele ore ale diminetii te lovesti de obstacole dificile dificile. Spre seara, lucrurile se pot linisti astfel incat sa te bucuri de putina liniste. Astrele iti recomanda sa faci tot posibilul sa stai departe de discutii importante deoarece pot duce la certuri neplacute.


Horoscop 20 august 2017, Taur:

Ultima perioada a fost una foarte aglomerata pentru tine, in care s-au adunat foarte multe pe plan profesional. Acum simti nevoia unei pauze; din pacate, trebuie sa mai ai putina rabdare deoarece mai ai cateva sarcini importante pe care trebuie sa le rezolvi acum. Beneficiile pe care le vei primi iti vor pune din nou zambetul pe buze.


Horoscop 20 august 2017, Gemeni:

Desi aceasta este o perioada destul de aglomerata plan profesional, incerci sa profiti de ziua de duminica cat de mult poti si sa o petreci alaturi de oamenii care conteaza pentru tine. Te relaxezi si reusesti sa iti incarci bateriile pentru o noua saptamana de munca; spre seara, este posibil sa primesti vizita unei persoane dragi.


Horoscop 20 august 2017, Rac:

Este foarte important ca astazi sa iei o decizie majora cu privire la o problema sentimentala de care vrei sa scapi. Ia-ti inima in dinti si fa schimbarea la care visezi. Oamenii din jurul tau te vor iubi in continuare. Seara pare sa fie una linistita, asa ca profita de acest moment pentru a iti pune in ordine gandurile.


Horoscop 20 august 2017, Leu:

Vrei sa faci o schimbare pe plan personal, insa lucrurile sunt inca incerte pentru tine; nu te grabi, ai tot timpul din lume. Desi asculti de sfaturile pe care le primesti de la oamenii din jurul tau, ajungi la concluzia ca cel mai bine sa iti asculti intuitia. Inima stie cel mai bine ce isi doreste.


Horoscop 20 august 2017, Fecioară:

Lucrurile par sa evolueze foarte frumos pentru tine pe plan profesional; dai dovada de incredere si reusesti sa atragi multe persoane importante de partea ta. Spre seara, astrele sunt generoase cu tine si iti scot in cale o oportunitate interesanta de colaborare; este vorba despre un proiect cu sanse mari de reusita.


Horoscop 20 august 2017, Balanţă:

In aceasta dimineata, simti vrei sa fii putin lasata in pace. Doar tu si gandurile tale. Vrei sa te relaxezi si sa te bucuri de cateva momente in care nu ai pe nimeni in jurul tau. Din cand in cand ai nevoie de astfel de momente, mai ales ca ai trecut printr-o perioada mai dificila in ceea ce priveste viata sentimentala.


Horoscop 20 august 2017, Scorpion:

Astazi esti distrasa de tot ce se intampla in jurul tau si iti este foarte dificil sa te concentrezi si sa te ocupi de sarcinile si proiectele tale. Astrele iti recomanda sa eviti discutiile importante si sub nicio forma sa nu accepti noi colaborari in aceasta perioada. Cel mai bine este sa te limitezi la sarcinile de rutina.


Horoscop 20 august 2017, Săgetător:

Astrele te sfatuiesc ca in aceasta perioada sa nu faci tranzactii financiare. Este o perioada mai dificila pe plan profesional si inca nu stii cum vor evolua lucrurile, motiv pentru care este recomandat sa ai cativa banuti pusi deoparte pentru perioade negre. Seara este una linistita si destul de relaxata.


Horoscop 20 august 2017, Capricorn:

Inca de la primele ore ale diminetii esti destul de agitata si simti ca nu iti poti gasi locul. Aceasta nu este o perioada tocmai buna pentru viata profesionala deoarece nu ai rabdare si poti face cateva greseli majore. In schimb, concentreaza-ti atentia asupra vietii personale, partenerul de cuplu va fi mai mult decat fericit sa petreaca momente frumoase alaturi de tine.


Horoscop 20 august 2017, Vărsător:

In cursul zilei de astazi pot aparea mici probleme neasteptate in ceea ce priveste planul profesional. Din cauza cheltuielilor pe care le-ai facut in ultima perioada, este posibil sa faci cateva sacrificii si sa strangi cureaua. Nu iti face mari griji, in scurt timp vei primi un proiect care va rezolva aceasta situatie neplacuta.


Horoscop 20 august 2017, Peşti:

Ziua de duminica te gaseste concentrata asupra vietii profesionale; esti foarte agitata deoarece ai multe pe cap si nu reusesti sa te concentrezi astfel incat sa le rezolvi pe toate la timp. Iti recomand sa te relaxezi si, cel mai important, sa lasi deoparte orgoliul si sa ceri ajutorul persoanelor de incredere din viata ta. Impreuna puteti gasi solutii eficiente pentru problemele cu care te confrunti.