Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 august 2017


Horoscop 12 august 2017, Berbec:

S-ar putea ca sâmbătă să apară tensiuni în timpul unei discuţii pe care o purtaţi cu partenerii/ele de afaceri sau colegii/ele de la locul de muncă. Din fericire, daţi dovadă de profesionalism şi cu multă răbdare reuşiţi să rezolvaţi această situaţie dificilă.


Horoscop 12 august 2017, Taur:

Astăzi aveţi angajamente legate de viaţa profesională; câteva sarcini importante vă conving să fiţi foarte atenţi/te la detalii. Nu totul va fi aşa cum vă doriţi, însă rămâneţi cu zâmbetul pe buze deoarece ştiţi că în cele din urmă veţi reuşi ceea ce vă propuneţi.


Horoscop 12 august 2017, Gemeni:

Ziua de azi pare să fie un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi a lua câteva decizii noi în ceea ce priveşte viaţa personală. S-ar putea ca o discuţie cu o persoană dragă să vă convingă să faceţi schimbări interesante în relaţia sentimentală.





Horoscop 12 august 2017, Rac:

Ziua de 12-08-2017 pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi destul de multe pe cap, însă sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece sunteţi pe drumul cel bun şi, în sfârşit, faceţi ceea ce trebuie. Aprecierile superiorilor vă încurajează să nu renunţaţi.


Horoscop 12 august 2017, Leu:

Prima parte a zilei de sâmbătă este dedicată în întregime vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi o problemă mai delicată, care vă dă bătăi de cap. Vă păstraţi răbdarea şi încercaţi să vedeţi situaţia din toate unghiurile. Spre seară întreaga atenţie este îndreptată asupra persoanei iubite.


Horoscop 12 august 2017, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să vă găsească cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte relaxaţi/te şi nu lăsaţi ca nimic să vă strice buna dispoziţie. Discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru vă pot ajuta să luaţi câteva decizii frumoase pentru viitorul vostru personal.


Horoscop 12 august 2017, Balanţă:

Se poate ca lucrurile să nu fie tocmai roz la locul de muncă, motiv pentru care superiorii caută ţapul ispăşitor. Este momentul să daţi dovadă de maturitate şi profesionalism şi să vă asumaţi răspunderea pentru greşelile făcute. Rezolvări există, trebuie doar să le căutaţi.


Horoscop 12 august 2017, Scorpion:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde faceţi tot posibilul să vă răsfăţaţi partenerul/a de cuplu. În cazul în care nu sunteţi într-o relaţie, astrele vă recomandă să nu mai aşteptaţi. O ieşire în oraş vă poate scoate în cale o persoană foarte interesantă.


Horoscop 12 august 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi ocupată cu mici sarcini profesionale; este posibil să faceţi un scurt drum în oraş pentru a rezolva o problemă legată de un parteneriat. După orele prânzului, încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.





Horoscop 12 august 2017, Capricorn:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi vă este dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale, motiv pentru care vă amânaţi întâlnirile pentru următoarea săptămână. Spre seară, este posibil să faceţi planuri pentru o scurtă vacanţă alături de persoanele dragi.


Horoscop 12 august 2017, Vărsător:

Ziua de 12/08/2017 vă găseşte jucăuşi/e şi foarte energici/e, aşa că nu o irosiţi cu sarcini profesionale plictisitoare. În schimb, încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra activităţilor care vă pun zâmbetul pe buze şi vă relaxează.


Horoscop 12 august 2017, Peşti:

Nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care astrele vă recomandă să staţi departe de discuţiile care au subiecte aprinse. În schimb, încercaţi să profitaţi de aceste momente pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS