Horoscop Urania zilnic: marţi, 4 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 4 iulie 2017


Horoscop 4 iulie 2017, Berbec:

Ziua de marţi începe cu o surpriză destul de frumoasă din partea zodiilor; o persoană interesantă vă face o propunere de colaborare destul de avantajoasă. Nu staţi prea mult pe gânduri, cu o astfel de ofertă vă întâlniţi o dată în viaţă. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 4 iulie 2017, Taur:

În prima parte a zilei vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Discuţiile cu colegii/ele de echipă par să ducă la proiecte interesante. După orele prânzului, petreceţi clipe frumoase alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 4 iulie 2017, Gemeni:

Deşi este o perioadă aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională, vă păstraţi calmul şi reuşiţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze. După orele prânzului, s-ar putea să participaţi la o întâlnire interesantă cu superiorii pentru a discuta despre un viitor proiect de care vreţi să vă ocupaţi.




Horoscop 4 iulie 2017, Rac:

Ziua de marţi pare să fie una destul de aglomerată pentru Raci; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale şi faceţi tot posibilul să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite din partea superiorilor.


Horoscop 4 iulie 2017, Leu:

De astăzi începeţi o nouă etapă a vieţii voastre; poate fi vorba despre o schimbare pe care o faceţi pe plan personal sau chiar în relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Profitaţi de această perioadă pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele înainte de a lua decizii pentru viitor.


Horoscop 4 iulie 2017, Fecioară:

După câteva zile petrecute alături de cei/le dragi, nu aveţi niciun chef să vă întoarceţi la muncă. Însă nu este după voi, aşa că trebuie să vă adunaţi gândurile şi să faceţi tot posibilul să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat dacă nu vreţi să rămâneţi în urmă cu treaba.


Horoscop 4 iulie 2017, Balanţă:

Sunteţi destul de relaxaţi/te, iar această stare vă ajută să faceţi alegeri inspirate în ceea ce priveşte viaţa profesională. Astrele, însă, vă recomandă să fiţi atenţi/te la discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să fiţi mai rezervaţi/te atunci când vă spuneţi punctul de vedere.


Horoscop 4 iulie 2017, Scorpion:

Urmează o săptămână destul de aglomerată şi dificilă pentru voi pe plan profesional, cu multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului, aveţi o idee foarte bună care vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară pe care aţi tot amânat-o până acum.


Horoscop 4 iulie 2017, Săgetător:

După o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, iată că soarele se pregăteşte să răsară şi pe strada voastră. Azi reuşiţi să rezolvaţi câteva dintre problemele pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi pe cineva foarte interesant.




Horoscop 4 iulie 2017, Capricorn:

La locul de muncă ziua de marţi este pentru făcut planuri pentru întreaga săptămână. S-ar putea ca astăzi să găsiţi cele mai bune modalităţi de a rezolva micile probleme şi a depăşi obstacolele care stau în calea succesului vostru. Şefii/ele sunt foarte mândri/e de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.


Horoscop 4 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale deoarece trebuie să participaţi la o şedinţă importantă la care se discută viitoarele proiecte. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune astfel încât să vă surprindeţi superiorii. Spre seară, puteţi primi o propunere de colaborare interesantă.


Horoscop 4 iulie 2017, Peşti:

Astăzi din pură întâmplare vă întâlniţi cu o persoană foarte dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Aceasta a jucat un rol destul de important în viaţa voastră, aşa că profitaţi de timpul pe care îl aveţi împreună pentru a vă pune la curent cu ce s-a mai întâmplat în tot acest timp de când nu v-aţi mai văzut.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS