Horoscop Urania zilnic: joi, 13 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 13 iulie 2017


Horoscop 13 iulie 2017, Berbec:

Discuţiile pe care le purtaţi azi cu oamenii din jurul vostru vă ajută să vedeţi altfel situaţia în care vă aflaţi şi să luaţi o decizie neaşteptată. Vă luaţi inima în dinţi şi hotărâţi că este timpul pentru o schimbare majoră; de asemenea, sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 13 iulie 2017, Taur:

Ziua de joi este doar despre proiecte, sarcini importante, acte şi documente de care trebuie să vă ocupaţi. Sunteţi uşor agitaţi/te, însă reuşiţi să le rezolvaţi pe toate într-un timp destul de scurt. Spre seară, s-ar putea să participaţi la un eveniment important.


Horoscop 13 iulie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală de joi favorizează relaţiile sentimentale; aveţi o dispoziţie romantică întreaga zi şi ar fi cazul să profitaţi de aceste momente. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, cu care ajungeţi să interacţionaţi destul de bine.




Horoscop 13 iulie 2017, Rac:

La locul de muncă apare o ofertă de colaborare destul de interesantă; un/o coleg/ă de echipă sau chiar un superior este foarte încântat de evoluţia voastră şi vă propune să începeţi un proiect împreună. Sună foarte tentant, însă nu luaţi o decizie finală fără a vă consulta cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 13 iulie 2017, Leu:

Ziua de astăzi este doar despre relaxare şi zâmbete. Cu astrele de partea voastră, mijlocul săptămânii este un moment favorabil pentru a vă ocupa de viaţa sentimentală. În cazul în care sunteţi singuri/e, ieşiţi în oraş, la întâlniri, evenimente şi socializaţi cu oamenii pe care îi întâlniţi.


Horoscop 13 iulie 2017, Fecioară:

Prima parte a zilei de joi este despre viaţa profesională; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, motiv pentru care vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra planurilor pe care vreţi să le luaţi. Spre seară, o persoană foarte dragă are nevoie de sfatul vostru într-o problemă mai delicată.


Horoscop 13 iulie 2017, Balanţă:

Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii cu care interacţionaţi astăzi pot fi foarte bune deoarece vă vor ajuta să vedeţi o altă perspectivă a situaţiei. Chiar şi aşa, acceptaţi sfaturile pe care le primiţi însă încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie când vine vorba de luarea unei decizii finale.


Horoscop 13 iulie 2017, Scorpion:

Ziua de joi este foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională; vă puneţi imaginaţia la contribuţie şi veniţi cu idei foarte bune în proiectele aflate în desfăşurare sau în planurile pentru următoarele sarcini. Seara va fi una relaxantă şi frumoasă, petrecută alături de cei/le dragi.


Horoscop 13 iulie 2017, Săgetător:

În cazul în care aveţi în plan să începeţi noi proiecte, să acceptaţi parteneriate sau să vă ocupaţi de un vis pe care vreţi să îl transformaţi în afacere, acesta este cel mai bun moment pentru a vă lua inima în dinţi şi a pune în aplicare planurile şi ideile voastre.




Horoscop 13 iulie 2017, Capricorn:

Vă grăbiţi să vă rezolvaţi sarcinile profesionale cât mai repede cu putinţă deoarece trebuie să oferiţi o mână de ajutor unui om la care ţineţi foarte mult şi care trece printr-o perioadă mai dificilă. Spre seară s-ar putea să fiţi nevoiţi/te să renunţaţi la planurile voastre pentru a rezolva tot ce trebuie.


Horoscop 13 iulie 2017, Vărsător:

La locul de muncă lucrurile par să meargă mai bine ca niciodată; este posibil să aveţi succes în discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii. După orele prânzului, sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva deplasări pentru a participa la noi întâlniri şi negocieri.


Horoscop 13 iulie 2017, Peşti:

După o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa personală, decideţi că este timpul să fiţi puţin egoişti/ste şi să vă puneţi pe primul loc. Aveţi nevoie să aveţi mai multă grijă de voi, să vă ascultaţi sufletul şi să faceţi ce vă dictează inima. Seara este una frumoasă deoarece este petrecută alături de persoana iubită.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS