Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 iulie 2017


Horoscop 12 iulie 2017, Berbec:

Azi ai parte de o victorie de toata frumusetea, pentru ca reusesti sa demonstrezi ca adevarul e la tine. Cei care au umblat cu cioara vopsita vor fi demascati si pedepsiti, spre satisfactia ta ca s-a facut dreptate in favoarea celui care merita. Un verdict in instanta, o aprobare a unei cereri oficiale sau un proiect terminat cu succes sunt cateva din reusitele cu tenta legala de care poti avea parte pe parcursul zilei. Profita de auspiciile juste ale acestei zile pentru a face ordine in planurile care nu au mers prea bine.


Horoscop 12 iulie 2017, Taur:

Lumea larga e marea ta atractie si, daca ai putea, ai urca in primul tren ca sa pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfecta pentru calatorii, dar nu neaparat pentru deplasari care au un anumit scop, de exemplu o delegatie la serviciu sau o calatorie de afaceri, ci mai degraba o excursie de placere, in care sa ai timpul si starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea, o calatorie in care sa nu te impinga nimeni si nimic de la spate ca sa ajungi la o anumita destinatie, ci sa te bucuri de aventura in sine. Si daca tot e vorba de aventura, aceasta ar putea fi atmosfera multor deplasari ale zilei, deci nu te astepta ca totul sa mearga lin si programat de la plecare pana la sosire. Ceva ciudat, neprevazut, incitant va aparea pe parcurs, dar iti place!


Horoscop 12 iulie 2017, Gemeni:

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un dialog amabil si placut, se poate transforma repede intr-o lupta de orgolii. Egoul tau intra in conflict cu egoul celui din fata ta si se pare ca niciunul nu se lasa mai prejos, dorind cu tot dinadinsul sa aiba ultimul cuvant. Tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura spre o disputa inutila, care sa va strice amandurora ziua. Ar fi bine sa apelezi la tot arsenalul tau de diplomatie si amabilitate, ca sa restabilesti repede atmosfera pasnica in acest dialog. Unul trebuie sa cedeze si a cobori tonul nu e deloc un semn ca ai fi mai slab, ci doar ca esti convins ca problema de fata se poate solutiona si cu duhul blandetii. Jos armele!




Horoscop 12 iulie 2017, Rac:

Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma. Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic. Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta. Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.


Horoscop 12 iulie 2017, Leu:

Viata de familie este fericita si plina de duiosie, pentru ca au loc evenimente direct dedicate inimii tale. Te simti bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta si faci tot posibilul sa stati cat mai mult timp impreuna. Vestile care vin de la rudele tale sunt si ele motiv de bucurie, dar si de emotie maxima, pentru ca auzi despre momente cu o semnificatie speciala pentru cei la care tii: casatorii, nasteri, botezuri etc.


Horoscop 12 iulie 2017, Fecioară:

Ajungi la capatul unui proiect care te-a solicitat la maximum si acum poti culege roadele finale. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns si simti nevoia sa sarbatoresti reusita alaturi de cei care au lucrat cot la cot alaturi de tine. Nu te grabi deja spre ceva nou, ci bucura-te cat mai mult timp de senzatia de bucurie care se instaleaza incet-incet in inima ta. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn ca ti se recunoaste valoarea si contributia la succesul repurtat.


Horoscop 12 iulie 2017, Balanţă:

Te paste o stare ciudata de emotie pe care nu o poti explica. Practic, s-ar putea sa nu porneasca de la nimic, la urma urmei, dar devine din ce in ce mai puternica si pune stapanire pe mintea ta. Ai senzatia ca ceva se intampla - dar nu stii ce, ca ceva trebuie sa faci - dar nici asta nu stii ce, deci toate temerile tale nu prea au o directie clara. Sunt niste fantome de emotii care pun stapanire pe tine si trebuie sa lupti cu ele din greu! Inlocuieste toate aceste temeri cu multa iubire, cu iubire curata, pura, luminoasa, neconditionata, si iubind la modul universal, fara o tinta anume, vei alunga frica.


Horoscop 12 iulie 2017, Scorpion:

Nu te astepta la rezultate iesite din comun, pentru ca ziua poate sa-ti ofere foarte multe lucruri frumoase, daca nu ridici stacheta prea sus. Daca tu pretinzi doar miracole si evenimente speciale, acoperite intr-un ambalaj sclipitor, s-ar putea sa nu apara asa ceva si sa vezi in jur ceea ce nu ai, in loc de ceea ce totusi ai primit. Coboara pretentiile la un nivel normal, pentru ca atunci vei avea mai multe motive de bucurie si de satisfactie, decat daca ti-ai stabili un unic tel mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Poti urca spre marele succes pas cu pas, etaj cu etaj, deci mai bine iti propui rezultate intermediare care te vor duce spre telul maxim, candva!


Horoscop 12 iulie 2017, Săgetător:

Daca esti in vacanta, sansele la o aventura torida depasesc orice imaginatie! Te vei simti ca in paradis, chiar daca astrele nu sunt atat de convinse ca va dura. Nici macar nu conteaza, insa, ceea ce este important este ca acest flirt te va face sa simti ca traiesti.




Horoscop 12 iulie 2017, Capricorn:

Incearca sa vezi in tot ce ai sau tot ce stii acum perfectiunea, fara sa tot cauti nod in papura. Fii convins ca tot arsenalul tau de resurse e complet, la momentul de fata, ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericit. A visa si mai departe e perfect, asa e, dar nu trebuie sa spui ca nivelul la care esti nu e cel dorit. Esti acolo unde trebuie, multumeste-te cu ceea ce esti, dar, daca tot ai atins un nivel atat de bun, poti avea curajul sa te gandesti deja la etapa urmatoare, la treapta urmatoare, care te duce, pas cu pas, la desavarsire. Doreste-ti mai mult, dar bucura-te cu toata inima si de ceea ce ai obtinut pana aici.


Horoscop 12 iulie 2017, Vărsător:

Iubirea este vesela, libertina, ca o joaca in doi, dar aceasta atitudine usuratica nu e de dorit intr-un cuplu bine format, pentru ca va poate face pe amandoi sa va incercati norocul in alte directii. Foloseste-te de sarmul personal si de dorinta spre distractie pentru a-l face pe cel drag sa se simta bine in compania ta, dar evita superficialitatea sau tentatia de a cuceri pe altcineva doar ca sa vezi daca-ti merge. La farmecul pe care-l degaji, poti cuceri pe oricine, dar nu si daca ai deja pe cineva alaturi!


Horoscop 12 iulie 2017, Peşti:

Nu estima gravitatea unei situatii dupa starea ta psihica de acum. In acest moment ai fi tentat sa spui ca ai facut tot ce se putea face, desi sigur se putea si mai mult! Nu trata situatia in care te afli ca pe o povara, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede. Ridica stacheta si mai sus, spune cu incredere pot si mai mult, si ai sa vezi ca ceea ce acum parea a fi o povara greu de dus, dintr-o data pare floare la ureche. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru ca, dupa ce il vei depasi cu brio, ai sa razi de cat de simplu a fost. Relaxeaza-te un pic, ia o pauza, ofera-ti o zi de odihna si ai sa vezi ca ceea ce acum pare imposibil, maine vei rezolva fluierand, nu alta!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS