Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 1 august 2017


Horoscop 1 august 2017, Berbec:

Şefii/ele au nevoie de voi azi, motiv pentru care vă vedeţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile şi sarcinile pentru această zi. Trebuie să faceţi o scurtă excursie într-un oraş puţin îndepărtat pentru a participa la o negociere importantă pentru compania voastră; dacă reuşiţi să obţineţi proiectul, primiţi un bonus substanţial.


Horoscop 1 august 2017, Taur:

Lucrurile se aranjează cum nu se poate mai bine pentru Tauri; sunteţi foarte ocupaţi/te, însă zâmbetul nu vă lipseşte de pe buze. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă sunt cruciale nu doar pentru viitorul vostru profesional, ci şi pentru cel financiar. Orice ar fi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 1 august 2017, Gemeni:

Deciziile pe care le luaţi în această perioadă trebuie să fie foarte bine gândite deoarece vă pot aduce beneficii frumoase în ceea ce priveşte viaţa financiară. Ascultaţi de sfaturile persoanelor care vor să vă ajute, însă nu le puneţi în această perioadă în practică. Acum bazaţi-vă doar pe intuiţie.




Horoscop 1 august 2017, Rac:

Poziţia astrelor de azi vă va aduce o stare romantică pe întreaga durată a zilei, motiv pentru care ar fi bine să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu sau cu celelalte persoane dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa de a întâlni pe cineva cu care veţi avea o conexiune încă de la prima conversaţie.


Horoscop 1 august 2017, Leu:

Ziua de marţi este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei de cuplu, însă asta doar după ce vă rezolvaţi problemele profesionale. Discuţiile pe care le purtaţi cu persoana iubită vă pot convinge să faceţi câteva schimbări în viaţa personală.


Horoscop 1 august 2017, Fecioară:

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară; nu este exclus ca în această perioadă să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva schimbări importante şi compromisuri astfel încât să reveniţi pe drumul pe care vi-l doriţi. Părerile persoanelor din jurul vostru vă pot ajuta mult.


Horoscop 1 august 2017, Balanţă:

În această perioadă întreaga voastră atenţie este îndreptată asupra lucrurilor materiale. Aveţi de făcut cumpărături masive, ceea ce va duce la o gaură destul de mare în buget. Astrele vă sfătuiesc, totuşi, să fiţi puţin mai selectivi/e şi să vă limitaţi doar la lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie.


Horoscop 1 august 2017, Scorpion:

A doua zi a săptămânii este perfectă pentru a medita şi a face schimbări pe plan personal sau chiar profesional. Alegerile trebuie să fie în concordanţă cu nevoile voastre, aşa că încercaţi să nu vă grăbiţi şi, cel mai important, să vă bazaţi pe intuiţie şi nu pe ceea ce vă spun cei/le din jurul vostru.


Horoscop 1 august 2017, Săgetător:

Cum următoarea perioadă va fi una mai grea pentru Săgetători în ceea ce priveşte viaţa financiară, astrele vă sfătuiesc să fiţi mai limitaţi/te în cumpărăturile pe care le faceţi. Pe plan sentimental, discuţiile pe care le purtaţi cu persoana iubită vă conving să luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru.




Horoscop 1 august 2017, Capricorn:

Astăzi primiţi un sfat frumos din partea unui om la care ţineţi foarte mult; în urma acestei discuţii, sunteţi porniţi/te să faceţi câteva schimbări interesante în viaţa personală. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri/e, astrele sunt de partea voastră şi vă scot în cale un/o posibil/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 1 august 2017, Vărsător:

Evenimentele care vor avea loc astăzi vor readuce armonia în viaţa voastră; sunteţi din nou cu zâmbetul pe buze şi asta este tot ce contează. Spre seară, persoana iubită vă poate face o surpriză minunată; este vorba despre un cadou la care visaţi de multă vreme.


Horoscop 1 august 2017, Peşti:

Ziua de marţi pare să fie una foarte frumoasă în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi noroc în toate activităţile care au legătură cu viitorul şi cariera voastră. De asemenea, s-ar putea să reuşiţi să rezolvaţi şi micile conflicte pe care le-aţi avut cu colegii/ele de echipă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS