Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 iunie 2017

Horoscop Urania azi - vineri, 23 iunie 2017


Horoscop 23 iunie 2017, Berbec:

La locul de muncă lucrurile se desfăşoară conform planurilor. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde astrele vă pregătesc câteva surprize. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri de la prima secundă.


Horoscop 23 iunie 2017, Taur:

Deciziile pe care le luaţi în această perioadă pot fi cruciale pentru viaţa profesională; astrele vă sfătuiesc să aveţi mai multă încredere în voi deoarece veţi reuşi să obţineţi tot ce vă propuneţi. Important este să aveţi răbdare şi să nu vă lăsaţi influenţaţi/te de nimeni.


Horoscop 23 iunie 2017, Gemeni:

Cu multă răbdare reuşiţi să treceţi peste toate momentele dificile de care aveţi parte la locul de muncă. O discuţie cu o persoană foarte dragă vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine situaţia în care vă aflaţi şi să luaţi o decizie finală în ceea ce priveşte cariera voastră.




Horoscop 23 iunie 2017, Rac:

În discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru daţi dovadă de maturitate şi profesionalism. Vă este foarte uşor să vă faceţi plăcuţi/te şi chiar aveţi posibilitatea de vă face noi prieteni/e. În cazul în care sunteţi singuri/e, acesta este un moment bun pentru a face o nouă cucerire.


Horoscop 23 iunie 2017, Leu:

Partenerul/a de cuplu este foarte atent/ă la relaţia pe care o are cu voi şi încearcă să vă răsfeţe cum ştie mai bine. Este posibil ca spre seară să primiţi cadou o scurtă vacanţă într-un loc în care vreţi să ajungeţi de foarte mult timp. Sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată.


Horoscop 23 iunie 2017, Fecioară:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu partenerul/a de cuplu vă ajută să înţelegeţi mai bine cum stă situaţia şi care sunt paşii pe care trebuie să îi faceţi pe viitor. În cazul în care sunteţi singuri/e, o ieşire în oraş vă ajută să întâlniţi o persoană destul de interesantă.


Horoscop 23 iunie 2017, Balanţă:

Partenerul/a de cuplu poate lua o decizie cu care nu sunteţi de acord. Vă păstraţi calmul şi încercaţi să purtaţi o discuţie matură şi sinceră cu persoana iubită astfel încât să lămuriţi această situaţie înainte ca lucrurile să iasă de sub control. Compromisurile sunt necesare.


Horoscop 23 iunie 2017, Scorpion:

Deşi săptămâna pare să nu se mai încheie, iar ziua de vineri vine la pachet cu multe sarcini şi probleme de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să gestionaţi toate situaţiile cu care vă confruntaţi cu multă diplomaţie.


Horoscop 23 iunie 2017, Săgetător:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de sarcinile profesionale importante; colaborările cu partenerii/ele de afaceri decurg conform planurilor. Spre seară, încercaţi să faceţi planuri pentru vacanţa de vară alături de partenerul/a de cuplu.




Horoscop 23 iunie 2017, Capricorn:

Deşi vă confruntaţi cu multe probleme şi simţiţi că nu mai terminaţi treaba, încercaţi să aveţi foarte multă răbdare deoarece ştiţi că totul se va rezolva în scurt timp. Lucrurile vor intra pe făgaşul lor normal, iar voi veţi redeveni acea persoană liniştită pe care toată lumea o apreciază.


Horoscop 23 iunie 2017, Vărsător:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva discuţii importante cu partenerii/ele de afaceri. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să faceţi compromisuri astfel încât lucrurile să iasă conform planurilor voastre.


Horoscop 23 iunie 2017, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi parte de discuţii interesante cu partenerii/ele de afaceri. Trebuie să fiţi foarte atenţi/te la modul în care vă expuneţi punctul de vedere astfel încât totul să se aranjeze aşa cum vă doriţi. Spre seară, vă concentraţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.