Horoscop Urania zilnic: joi, 22 iunie 2017

Horoscop Urania azi - joi, 22 iunie 2017


Horoscop 22 iunie 2017, Berbec:

Lucrurile par să se mişte cu viteza luminii în jurul vostru, motiv pentru care încercaţi să profitaţi de ziua de joi pentru a spune „stop” şi a vă relaxa puţin. Aveţi nevoie să vă ascultaţi gândurile şi să vă puneţi în ordine ideile astfel încât să prindeţi putere pentru a merge mai departe.


Horoscop 22 iunie 2017, Taur:

Trebuie să fiţi foarte atenţi/te la schimbările pe care vreţi să le faceţi pe plan profesional. Înainte de a lua o decizie asiguraţi-vă că sunteţi relaxaţi/te şi că aţi analizat cu mare atenţie situaţia în care vă aflaţi. O persoană în vârstă vă poate ajuta cu un sfat foarte bun pe care să vă doriţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 22 iunie 2017, Gemeni:

Astăzi şefii/ele vă cheamă într-o întâlnire pentru a discuta despre un aspect destul de important în ceea ce priveşte viitorul vostru în cadrul companiei. S-ar putea ca împreună să gândiţi un proiect interesant, cu şanse mari de reuşită. Aveţi mai multă încredere în voi şi lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi.




Horoscop 22 iunie 2017, Rac:

Ziua de joi poate fi dedicată oportunităţilor. Astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi, trebuie doar să fiţi dispuşi/se să profitaţi de acestea. Îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi învăţaţi să aveţi mai multă încredere în voi. Spre seară, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă ajută să fiţi mai relaxaţi/te.


Horoscop 22 iunie 2017, Leu:

La locul de muncă lucrurile nu stau chiar aşa cum vă doriţi. Relaţia cu partenerii/ele de afaceri scârţâie, motiv pentru care faceţi tot posibilul să remediaţi situaţia înainte ca lucrurile să ia o altă întorsătură. Trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare astfel încât lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi.


Horoscop 22 iunie 2017, Fecioară:

O discuţie pe care o purtaţi cu o persoană foarte dragă vă ajută să vă relaxaţi şi să vedeţi şi o altă soluţie pentru problemele cu care vă confruntaţi. De asemenea, activităţile precum evenimentele publice sau plimbările în natură vă relaxează şi vă oferă o stare de bine.


Horoscop 22 iunie 2017, Balanţă:

La locul de muncă vă confruntaţi cu câteva situaţii destul de dificile. Oricât aţi încerca, este aproape imposibil să le rezolvaţi de unii/ele singuri/e. Din fericire, un/o coleg/ă în care aveţi încredere vă vine în ajutor şi împreună găsiţi soluţii pentru a rezolva aceste probleme.


Horoscop 22 iunie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de joi va fi dedicată vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini urgente pe care le tot amânaţi de ceva timp. Spre seară, primiţi o vizită de la o persoană dragă, care vă dă o veste foarte frumoasă.


Horoscop 22 iunie 2017, Săgetător:

Lucrurile nu ies aşa cum vă aşteptaţi voi pe plan profesional, însă nu vă faceţi mari probleme. Ştiţi că sunteţi pe drumul cel bun, aşa că aveţi încredere în continuare în voi. Şefii/ele vă apreciază pentru seriozitatea şi maturitatea de care daţi dovadă.




Horoscop 22 iunie 2017, Capricorn:

Deşi aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, sunteţi foarte relaxaţi/te şi liniştiţi/te pentru că ştiţi că, indiferent de situaţie, lucrurile se vor aranja la locul lor. Spre seară, vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 22 iunie 2017, Vărsător:

Această perioadă este una destul de importantă pe plan profesional; aveţi posibilitatea de a începe un nou proiect interesant, ce vă va aduce beneficii frumoase într-un timp foarte scurt. Nu mai staţi pe gânduri, cu astfel de ocazii vă întâlniţi rar în viaţă.


Horoscop 22 iunie 2017, Peşti:

Ziua de azi este favorabilă pentru viaţa profesională; apar câteva oportunităţi destul de interesante de colaborare. Oamenii din jurul vostru vă recomandă să nu mai staţi pe gânduri şi să acceptaţi ofertele primite imediat, însă voi sunteţi foarte atenţi/te la detalii şi nu vreţi să vă grăbiţi deloc.