Horoscop Urania zilnic: marţi, 20 iunie 2017

Horoscop Urania azi - marţi, 20 iunie 2017


Horoscop 20 iunie 2017, Berbec:

Astăzi trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să faci ce îţi place cel mai puţin; este vorba despre câteva sarcini legate de tranzacţiile financiare. În cazul în care nu te descurci, îndrăzneşte să ceri ajutorul colegilor de echipă. Aceştia vor fi mai mult decât bucuroşi să îţi ofere un sfat.


Horoscop 20 iunie 2017, Taur:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru activităţile profesionale; în cazul în care ai de luat decizii importante sau de făcut schimbări majore, ia-ţi inima în dinţi şi mergi mai departe cu planurile tale. Astrele sunt de partea ta şi îţi deschid numeroase oportunităţi în viitorul apropiat.


Horoscop 20 iunie 2017, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii eşti cu zâmbetul pe buze; deşi ai numeroase sarcini de care trebuie să te ocupi şi câteva obstacole peste care trebuie să treci, reuşeşti să îţi păstrezi răbdarea. Ai încredere în tine şi vei ajunge acolo unde îţi doreşti.




Horoscop 20 iunie 2017, Rac:

Ai învăţat destul de multe din schimbările din ultima perioadă de pe plan profesional. Astăzi ai multă energie, eşti foarte optimistă şi reuşeşti să îţi impresionezi superiorii cu ideile pe care le prezinţi la întâlnirile de afaceri.


Horoscop 20 iunie 2017, Leu:

Încerci să îţi concentrezi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să te ocupi de o sarcină destul de importantă. Pentru că ziua de astăzi să fie una lipsită de probleme, astrele îţi recomandă să fii mai chibzuită în ceea ce priveşte cheltuielile pe care vrei să le faci.


Horoscop 20 iunie 2017, Fecioară:

Ziua de marţi pare să aducă un val de schimbări frumoase pentru tine în ceea ce priveşte viaţa profesională. Închei un parteneriat de lungă durată şi pui bazele unui proiect la care vei lucra cu mai mulţi colegi dintr-un alt departament.


Horoscop 20 iunie 2017, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii superiorii îţi spun că trebuie să îţi amâni planurile pentru a participa la un eveniment. Poate fi vorba despre o conferinţă la care ai posibilitatea de a întâlni persoane interesante. Cu multe dintre ele poţi lega relaţii de lungă durată.


Horoscop 20 iunie 2017, Scorpion:

Ziua de astăzi vine cu câteva schimbări importante în ceea ce priveşte viaţa profesională. Superiorii îţi fac propunerea de a lucra la un proiect interesant alături de câţiva colegi cu care te înţelegi destul de bine. Va fi mai mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 20 iunie 2017, Săgetător:

De ceva timp ai intrat într-o rutină destul de plictisitoare în ceea ce priveşte viaţa profesională. Simţi că este timpul pentru o schimbare, însă încă nu ştii care este drumul pe care vrei să mergi. Astrele îţi recomandă să ai încredere în tine şi să te bazezi foarte mult pe intuiţie.




Horoscop 20 iunie 2017, Capricorn:

Astăzi poţi face o greşeală destul de mare pe plan profesional, ce vine la pachet cu mustrări din partea superiorilor. Dai dovadă de profesionalism, îţi asumi vina şi încerci să remediezi situaţia. Spre seară, o persoană în vârstă îţi dă un sfat foarte bun pe care vrei să îl pui în aplicare.


Horoscop 20 iunie 2017, Vărsător:

Ziua de astăzi este una mai dificilă pentru tine deoarece decizi să faci o schimbare bruscă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Îţi este uşor dificil, însă faci tot posibilul să mergi mai departe. Oamenii dragi din viaţa ta te susţin necondiţionat.


Horoscop 20 iunie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei pare să fie una destul de frumoasă pentru tine; participi la câteva întâlniri importante, unde ai ocazia să întâlneşti oameni interesanţi şi să înveţi lucruri noi. Spre seară, încerci să îţi îndrepţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.