Horoscop Urania zilnic: luni, 12 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 12 iunie 2017


Horoscop 12 iunie 2017, Berbec:

Azi sunteţi anxioşi/ase, temători/are, cu o stare diferită de cea normală a voastră. Nu vă ajută nici faptul că lucrurile par să meargă din ce în ce mai prost și că și oamenii din jur au o atitudine deloc plăcută la adresa voastră.


Horoscop 12 iunie 2017, Taur:

Sunteţi într-o dispoziție de zile mari azi. Vă simţiţi generoşi/ase și împărţiţi complimente în stânga și în dreapta, discutând cu toată lumea cu veselie. Veţi face lumea din jur fericită cu firea voastră radioasă și veţi reuși chiar să puneţi capăt unor conflicte cu atitudinea voastră.


Horoscop 12 iunie 2017, Gemeni:

Simţiţi nevoia să vă relaxaţi, însă nu aveţi foarte mult timp pentru voi deoarece primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane dragi, motiv pentru care vă amânaţi planurile şi faceţi o vizită acestei persoane. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă faceţi planuri pentru zilele următoare.




Horoscop 12 iunie 2017, Rac:

Cineva este agresiv azi, sau chiar amenințător la adresa voastră, reproşându-vă tot vouă că nu găsiţi puterea de a îl/o înfrunta. Nu lăsaţi însă să transforme sensibilitatea și dragostea voastră pentru pace într-un dezavantaj; dacă nu aveţi chef de ceartă, evitaţi-l/o, nu cădeţi în plasa pe care v-o întinde.


Horoscop 12 iunie 2017, Leu:

Azi aveţi o idee excepţională, legată de munca pe care o desfăşuraţi. Nu pierdeţi timpul și faceţi tot posibilul să o puneţi în aplicare. Dacă mai așteptați poate o veţi pierde sau nu veţi mai avea cheful de a scoate tot ce este mai bun din ea.


Horoscop 12 iunie 2017, Fecioară:

Astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni persoane noi şi de a vă mări cercul de prieteni/e; sunteţi foarte sociabili/e şi reuşiţi să atrageţi mulţi oameni de partea voastră datorită energiei pozitive pe care o emanaţi. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară astrele vă scot în cale un/o posibil/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 12 iunie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi dedicată familiei; încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de persoanele dragi din viaţa voastră. După orele prânzului hotărâţi să ieşiţi din casă, aşa că vă invitaţi prietenii/ele sau colegii/ele de birou la terasă. Discuţiile se termină după miezul nopţii.


Horoscop 12 iunie 2017, Scorpion:

Pe plan profesional simţiţi că trebuie să fiţi foarte atenţi/te la detalii, motiv pentru care încercaţi să aveţi multă răbdare şi să nu vă grăbiţi nicăieri. Lăsaţi ca lucrurile să se dezvolte treptat, aşa cum trebuie, în timp ce voi faceţi tot posibilul să construiţi viitoare planuri pe care să încercaţi să le dezvoltaţi.


Horoscop 12 iunie 2017, Săgetător:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu a avut de suferit în această perioadă din cauza programului foarte încărcat de la locul de muncă; din acest motiv, profitaţi de ziua de luni şi încercaţi să îndreptaţi greşelile făcute. Faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai mult timp în compania persoanei iubite.




Horoscop 12 iunie 2017, Capricorn:

Astrele sunt foarte darnice cu voi în această perioadă; este posibil să primiţi o sumă de bani pe care să o folosiţi pentru a vă acoperi cheltuielile făcute în ultima perioadă. De asemenea, în cazul în care vă rămân bani, încercaţi să îi investiţi într-un proiect profesional.


Horoscop 12 iunie 2017, Vărsător:

Ziua de luni pare să fie una foarte frumoasă pe plan personal; petreceţi momente speciale alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită din partea unui om din trecut, care v-a ajutat foarte mult într-un moment mai dificil din viaţa voastră.


Horoscop 12 iunie 2017, Peşti:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă extinde cercul de cunoştinţe şi chiar de a vă face prieteni/e apropiaţi/te de durată. Interacţionaţi foarte bine cu oamenii cu care intraţi în contact şi sunteţi foarte atenţi/te la poveştile pe care aceştia/stea aleg să le împărtăşească cu voi. Seara va fi una specială, cel mai probabil veţi privi un cadou frumos.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS