Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 iunie 2017


Horoscop 10 iunie 2017, Berbec:

Profiţi de prima zi de weekend pentru a te relaxa în compania oamenilor dragi din viaţa ta. În cazul în care ai de rezolvat probleme din trecut, acesta este cel mai bun moment pentru a îţi lua inima în dinţi şi a te ocupa de această situaţie astfel încât să nu mai existe resentimente.


Horoscop 10 iunie 2017, Taur:

Astăzi porţi o discuţie foarte serioasă cu partenerul de cuplu sau cu o persoană destul de importantă pentru tine; încerci să iei o decizie majoră pe plan profesional şi ai nevoie de sfaturile oamenilor în care ai încredere. Rămâi liniştită şi nu te grăbi, toate la timpul lor.


Horoscop 10 iunie 2017, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii eşti foarte activă şi ai multe idei pe care vrei să le pui în aplicare în acest weekend. Cel mai probabil te gândeşti să pleci din localitate într-un loc cât mai liniştit, unde să te bucuri de relaxare alături de persoanele dragi din viaţa ta.




Horoscop 10 iunie 2017, Rac:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi doar despre relaxare şi voie bună; petreci momente frumoase în compania membrilor familiei sau a partenerului de cuplu. După orele prânzului este posibil să fii nevoit să ajuţi o persoană la care ţii foarte mult într-o decizie pe care vrea să o ia.


Horoscop 10 iunie 2017, Leu:

Te trezeşti cu multă energie şi eşti pregătită pentru un weekend de poveste. Îţi doreşti foarte mult să te bucuri de aceste zile libere deoarece ştii că te aşteaptă o săptămână aglomerată. Ai atât de multe de făcut încât nu vei reuşi să stai o clipă locului.


Horoscop 10 iunie 2017, Fecioară:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale; ai câteva sarcini rămase restante de care trebuie să te ocupi cât mai repede cu putinţă. După orele prânzului, îţi îndrepţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. O ieşire în oraş este planificată pentru seară.


Horoscop 10 iunie 2017, Balanţă:

În scurt timp va începe o nouă etapă în viaţa ta personală şi, deşi ai mari emoţii deoarece nu ştii cum va fi, abia aştepţi aceste momente. Discuţiile pe care le ai cu oamenii dragi te ajută să ai mai multă încredere în tine în această perioadă.


Horoscop 10 iunie 2017, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să ai o întâlnire de gradul 0 cu o persoană din trecut care a jucat un rol foarte important în viaţa ta. Mare atenţie la modul în care îţi gestionezi emoţiile. Nu lăsa ca amintirile din trecut să preia controlul şi să iei decizii neaşteptate.


Horoscop 10 iunie 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi una relaxantă deoarece vei reuşi să te bucuri de rutina ta de weekend. După orele prânzului sau chiar spre seară este posibil să participi la o întâlnire de familie pentru a discuta despre o decizie importantă care îţi poate influenţa şi ţie viaţa.




Horoscop 10 iunie 2017, Capricorn:

Ziua de sâmbătă este o zi excelentă pentru a te odihni; astrele îţi recomandă să te bucuri de timpul liber şi de compania oamenilor dragi din viaţa ta. Încearcă să interacţionezi mai mult cu oamenii pe care îi ai în jur deoarece te pot ajuta să uiţi de griji şi de probleme.


Horoscop 10 iunie 2017, Vărsător:

După o săptămână destul de aglomerată şi dificilă pe plan profesional, îţi doreşti ca astăzi să îţi linişteşti nu doar mintea, ci şi sufletul. Întâlnirile pe care le ai cu cei dragi se pot dovedi benefice pentru tine deoarece primeşti o veste frumoasă, care îţi va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 10 iunie 2017, Peşti:

Astăzi apare o ofertă de colaborare foarte interesantă, care te va pune pe gânduri. Ai planurile bine trasate, însă această propunere este una care îţi poate aduce beneficii incredibile nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Astrele îţi recomandă să te bazezi pe intuiţie.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS