Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 mai 2017

Horoscop Urania azi - duminică, 21 mai 2017


Horoscop 21 mai 2017, Berbec:

Aveţi grijă azi cu tehnologiile noi, pentru că nu prea sunteţi atenţi/te și puteți strica un aparat pe care abia l-aţi cumpărat. Mai ales dacă aţi achiziționat ceva scump, poate că ar fi mai bine să așteptați până mâine, nu este cel mai bun moment să îi descoperiţi funcțiile sau să vă jucaţi cu el.


Horoscop 21 mai 2017, Taur:

Sunteţi unii/ele dintre puținele persoane care muncesc duminică, ceea ce vă face extrem de speciali/e pentru familia voastră. În plus, sunteţi și extrem de generoşi/ase, pentru că îi lăsaţi pe cei/le dragi vouă să iasă să se distreze în timp ce voi faceţi curățenie sau gătiţi ceva extrem de bun.


Horoscop 21 mai 2017, Gemeni:

Faceţi tot posibilul să vă distrageţi azi atenția cu orice, dar din păcate nu prea aveţi succes din acest punct de vedere. Problema este că nu vreţi să vă gândiţi la ceva ce v-a preocupat foarte mult atenția în ultima perioadă: un/o bărbat/femeie sau o situație imposibilă. Vă va preocupa și azi.


Horoscop 21 mai 2017, Rac:

Renunţaţi la planurile pe care le aveaţi pentru astăzi, deoarece veţi trăi una dintre cele mai imprevizibile zile din viața voastră. Marele merit este că vă deschideţi inima față de o persoană pe care nu o acceptaţi de obicei în cercul vostru de prieteni și care vă învață cât de diferită poate fi viața.


Horoscop 21 mai 2017, Leu:

Nu aveţi chef să faceţi nimic azi, dar nici nu suportați ca lucrurile să nu arate perfect în jurul vostru, așa că profitați de faptul că sunteţi de obicei atât de harnici/e și practic îl/o obligaţi pe partenerul/a vostru/astră sau pe prietenul/a cu care locuiţi să facă totul. Se va isca din păcate o mare ceartă.


Horoscop 21 mai 2017, Fecioară:

Sunteţi distraţi/te azi, neatenţi/te la ceea ce se petrece în jurul vostru. Veţi da astfel impresia cuiva apropiat că nu îl/o băgaţi în seamă sau că nu vă pasă prea tare de ceea ce vrea el/ea. Deși încercaţi să vă explicaţi, nu aveţi prea multe șanse să fiţi înţeleşi/se, mai ales că de obicei nu sunteţi așa. Și nu puteți da vina pe astre.


Horoscop 21 mai 2017, Balanţă:

Nici voi nu ştiţi prea bine ce se întâmplă cu voi, dar pare că sunteţi în căutarea problemelor. Ce se întâmplă cu voi? Vă certați cu cei/le din jur, contraziceţi pe toată lumea și parcă sunteţi supăraţi/te pentru că lumea este relaxată și nu vă dă satisfacție. Poate că ar trebui să vă uitați cu atenție în sinea voastră și să vedeţi ce vă deranjează.


Horoscop 21 mai 2017, Scorpion:

Dacă vă veţi uita în urmă la această zi, veţi descoperi că a fost una dintre cele mai frumoase din viața voastră, deși nu pare la fel atunci când o trăiţi. Astăzi decideţi să schimbaţi ceva la voi, fie că vă tundeţi sau că ieşiţi în oraș cu cineva cu care nu v-aţi fi imaginat. Veţi îmbrățișa viața cu totul altfel decât de obicei.


Horoscop 21 mai 2017, Săgetător:

Voi faceţi de obicei lucrurile mai bine și mai repede decât ceilalți, așa că azi sunteţi un pic uimiţi/te atunci când descoperiţi că nu sunteţi în stare să câştigaţi nici măcar la un joc cu prietenii/ele. Cu toate acestea, acceptați destul de repede că nu este ziua voastră cea bună și vă redresaţi, alegând să vă distraţi. Este cea mai bună atitudine.


Horoscop 21 mai 2017, Capricorn:

Un/o amic/ă vă roagă să îl/o ajutați, dar nu prea aveţi chef să munciţi. Cu toate acestea, consideraţi că este mai importantă reputația voastră de ființă generoasă, capabilă, decât starea. Vă veţi obosi însă în exces, lucrând împotriva pornirilor voastre și abia veţi aştepta să se termine ziua.


Horoscop 21 mai 2017, Vărsător:

Azi depuneţi eforturi doar pentru acele lucruri care contează cu adevărat pentru voi, ceea ce este foarte bine. Sunteţi alături de cei/le dragi și nu vă deranjează să le faceţi de mâncare ceva gustos sau să vă îndepliniţi toate poftele. Îi veţi lăsa ușor uimiți/te de noua voastră atitudine, dar ce mai contează?


Horoscop 21 mai 2017, Peşti:

Permiteţi-vă ca azi să vă relaxaţi, pur și simplu. Nu mai căutaţi să îi/le impresionaţi pe ceilalți/lelalte sau să faceţi tot felul de lucruri doar pentru că este duminică; poate că ar fi cazul să staţi liniştiţi/te și să vă bucuraţi de o zi acasă, singuri/e, cu o baie caldă și multe filme. Nu ezitaţi nici să comandaţi ceva bun pentru voi.