Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 2 mai 2017


Horoscop 2 mai 2017, Berbec:

S-ar putea ca azi să fiţi nevoiţi/te să luaţi o decizie destul de importantă pe plan profesional. Multe persoane vă vin în ajutor cu sfaturi şi chiar şi planuri, însă decideţi să vă ascultaţi intuiţia deoarece ştiţi că nu aveţi cum să daţi greş. Spre seară începeţi să faceţi strategii pentru următoarele zile ale săptămânii.


Horoscop 2 mai 2017, Taur:

Conjunctura astrală vă îndeamnă să visaţi cât mai departe, să faceţi planuri şi să gândiţi strategii. Deşi aveţi foarte multe pe cap, sunteţi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Optimismul vostru poate deranja câteva persoane, care vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 2 mai 2017, Gemeni:

Astăzi faceţi tot posibilul să petreceţi mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu sau a membrilor/elor familiei. Este un moment foarte bun pentru poveşti, răscolit amintiri şi zâmbete adevărate, din inimă. Spre seară este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane din trecut.


Horoscop 2 mai 2017, Rac:

Latura artistică este bine dezvoltată în această perioadă, motiv pentru care astrele vă recomandă ca măcar pentru puţin timp să profitaţi de ea şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Puteţi pune bazele unui proiect destul de interesant dacă aveţi răbdare.


Horoscop 2 mai 2017, Leu:

Încercaţi să rezolvaţi câteva probleme profesionale de unii/ele singuri/e, însă un/o coleg/ă de muncă vă oferă ajutorul său şi îl acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri. Împreună reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii şi strategii pentru proiectul de care vă ocupaţi.


Horoscop 2 mai 2017, Fecioară:

Azi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde au loc câteva schimbări majore; este posibil ca şefii să vă convingă să începeţi un proiect nou, cu o echipă de oameni cu care până acum nu aţi mai lucrat. Aveţi emoţii, însă ştiţi că vă veţi descurca de minune.


Horoscop 2 mai 2017, Balanţă:

După o şedinţă destul de lungă în care s-au discutat toate detaliile posibile cu privire la viitorul proiect, şefii decid să aibă încredere în voi şi să vă ofere o funcţie importantă. Va fi o perioadă foarte aglomerată pentru Balanţe, însă extrem de frumoasă.


Horoscop 2 mai 2017, Scorpion:

Ziua de marţi este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale; în cazul în care aţi avut mici conflicte cu partenerul/a de cuplu, este cazul să lăsaţi supărarea în trecut, să vă călcaţi pe orgoliu şi să fiţi voi cei/le care fac primul pas. Cu siguranţă el/ea va aprecia curajul vostru.


Horoscop 2 mai 2017, Săgetător:

La locul de muncă şefii vă oferă un proiect destul de important, cu şanse mari de reuşită. Noutatea este faptul că trebuie să lucraţi cu un/o colaborator/are despre care nu ştiţi foarte multe. Încercaţi să vă adaptaţi astfel încât să faceţi o echipă cât mai bună.


Horoscop 2 mai 2017, Capricorn:

Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; vreţi să petreceţi câteva momente frumoase liniştiţi/te, doar alături de persoana iubită. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele vă pregătesc o surpriză specială, trebuie doar să aveţi puţină răbdare.


Horoscop 2 mai 2017, Vărsător:

Ziua de marţi începe cu o surpriză frumoasă pentru Vărsători; şefii decid să vă scoată din zona de confort şi să vă ofere un proiect interesant. La început sunteţi puţin stângaci/e deoarece aveţi mari emoţii şi nu vreţi să o daţi în bară. Însă colegii/ele de echipă vă sunt alături şi vă ajută în tot ce aveţi nevoie.


Horoscop 2 mai 2017, Peşti:

Această perioadă este una frumoasă pentru Peşti; multe lucruri par să se schimbe, iar voi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu ele. Pe plan personal, întâlniţi un om necunoscut, care va juca un rol destul de important în viitorul vostru. Poate fi vorba despre o relaţie de prietenie sau una sentimentală.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS