Horoscop Urania zilnic: luni, 15 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 mai 2017


Horoscop 15 mai 2017, Berbec:

Aţi promis unui/ei prieten/e că îl/o veţi ajuta cu un proiect azi, dar vă simţiţi complet secaţi/te de energie. Vreţi mai degrabă să vă plimbaţi, să luaţi o gură de aer proaspăt, să faceţi ceva inedit. Sfatul meu este să îi explicaţi amicului/ei vostru/astre ceea ce simţiţi, pentru că vă va înțelege, cu siguranță.


Horoscop 15 mai 2017, Taur:

Astăzi aveţi chef să staţi singuri/e, tocmai în ziua în care aţi promis că veţi fi prezenţi/te la mai multe ocazii speciale. Decideţi că nu puteți să vă încălcaţi promisiunile și veţi merge, deși vă veţi simți rău pe tot parcursul zilei și veţi avea grijă să le arătați și celorlalți/te acest lucru.


Horoscop 15 mai 2017, Gemeni:

Luni aveţi dificultăți de concentrare, tocmai când partenerul/a sau un/o amic/ă au nevoie mai mare de voi. Nu vă aşteptaţi la o zi relaxată, pentru că nu va fi cazul. Dimpotrivă, va trebui să mergeţi constant împotriva propriilor voințe și să faceţi tot posibilul pentru a vă reveni, chiar și atunci când simţiţi că nu mai puteți.


Horoscop 15 mai 2017, Rac:

Intenţionaţi să vă afirmaţi pe plan profesional, iar astrele sunt de partea voastră. Latura creativă este foarte bine dezvoltată şi reuşiţi să veniţi cu soluţii inovative pentru a vă surprinde în mod plăcut partenerii/ele. Este posibil să primiţi un proiect amplu, de care va trebui să vă ocupaţi îndeaproape.


Horoscop 15 mai 2017, Leu:

Astăzi vi se oferă posibilitatea de a vă rezolva problemele financiare. Aveţi încredere în voi şi luaţi deciziile corecte; cunoaşteţi riscurile la care vă expuneţi şi reuşiţi să vă implicaţi într-un proiect important. Va fi o perioadă destul de dificilă, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse. Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 15 mai 2017, Fecioară:

Căutaţi azi o persoană care trebuie să vă dea un răspuns pe care îl consideraţi extrem de important. Cu toate acestea, ea refuză să vă răspundă la telefon sau să vă bage în seamă. Acest lucru vă irită la culme, mai ales că habar nu aveţi ce mai puteți să faceţi ca să nu mai fiţi ignoraţi/te.


Horoscop 15 mai 2017, Balanţă:

Astăzi sunteţi din nou contactaţi/te de acea persoană care vă cere de fiecare dată ajutorul. V-aţi săturat să fiţi micul/a ei sclav/ă, mai ales că ştiţi că nu v-a întors niciodată susținerea. Tocmai de aceea, veţi refuza să îi mai răspundeţi la apel și îi veţi vedea o latură și mai urâtă.


Horoscop 15 mai 2017, Scorpion:

Dacă nu rămâneţi azi singuri/e pentru propria voastră plăcere, măcar faceţi-o pentru sănătatea voastră. Aţi fost provocaţi/te la multe situații stresante în ultima vreme și, ca să vă reveniţi, este esențial să petreceţi timp în liniște. Renunţaţi la tot ce aţi promis azi, este mai importantă starea voastră de bine.


Horoscop 15 mai 2017, Săgetător:

V-aţi asumat niște responsabilități azi, dar nu mai aveţi niciun chef de ele. Dacă nu este vorba de nimic important, renunţaţi. Însă, dacă veţi afecta pe cineva cu refuzul vostru, poate că ar fi bine să treceţi peste limitările voastre și să vă puneţi pe muncă.


Horoscop 15 mai 2017, Capricorn:

O relație din viața voastră v-a supus unui stres continuu în ultima perioadă, determinându-vă să vă simţiţi nesiguri/e pe voi. Este cazul să vă relaxaţi puțin și să renunţaţi la toată această presiune; dacă persoana respectivă vă face să vă simţiţi atât de rău, de ce mai continuaţi alături de ea?


Horoscop 15 mai 2017, Vărsător:

Dacă e o problemă care vă frământă în ultima vreme și la care nu aţi reușit să găsiţi răspuns, luni este momentul perfect pentru a o face. Dar va trebui să vă gândiţi la ea, să vă luaţi o pauză și pur și simplu să vă întrebaţi ce așteptați de la voi și de la viață.


Horoscop 15 mai 2017, Peşti:

Renunţaţi la orice activitate care presupune efort astăzi, deoarece nu sunteţi capabili/e deloc să vă concentraţi. Ar fi mai bine dacă aţi accepta că acestea sunt limitele voastre și aţi alege în schimb să vă concentraţi pe ceea ce contează: liniștea și relaxarea voastră. Sunt esențiale astfel de momente.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS