Horoscop Urania zilnic: joi, 11 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 11 mai 2017


Horoscop 11 mai 2017, Berbec:

Sfatul astrelor pentru ziua de joi este să nu vă feriţi să renunţaţi să mai ajutați acele persoane despre care ştiţi cu siguranță că nu merită atenția voastră. Dacă firea voastră generoasă a fost întâmpinată cu nerecunoștință, de ce aţi mai continua să faceţi tot posibilul pentru ca acelui om să îi fie bine?


Horoscop 11 mai 2017, Taur:

Nu cheltuiţi banii pe lucruri inutile, mâncaţi mai puțin și mai sănătos și, mai important, nu vă mai feriţi să spuneţi „nu”. Nu are rost să vă daţi peste cap să ajutați oameni, renunțând însă la voi și la confortul vostru. Uneori trebuie să vă puneţi pe primul plan.


Horoscop 11 mai 2017, Gemeni:

Mesajul pe care îl primiţi de la absolut toți cei/le cu care aveţi de-a face azi este să nu vă mai grăbiţi atât. Deși formele în care vi se transmite acest gând sunt diferite, de la o amendă pentru viteză la observația partenerului/ei că relația evoluează prea repede, intenția este clară.


Horoscop 11 mai 2017, Rac:

Ziua de astăzi va constitui o provocare pentru voi. Va trebui să vă schimbaţi modul de a gândi sau atitudinea față de o persoană apropiată dacă vreţi să treceţi cu bine peste toate dificultățile zilei. Veţi vedea că, chiar dacă pare cumva dificil la prima vedere, aici este sursa succesului vostru.


Horoscop 11 mai 2017, Leu:

Azi trebuie să vă simţiţi recunoscători/are pentru prietenii/ele pe care îi/le aveţi. Primiţi un sfat, o formă de ajutor sau chiar bani de la unul/a dintre ei/ele, ceea ce vă scoate dintr-o dificultate destul de mare. Veţi fi atât de încântaţi/te încât nu vă veţi abține de la un gest generos, ceea ce vă va face chiar și mai fericiţi/te.


Horoscop 11 mai 2017, Fecioară:

Ziua de joi nu este prea ușoară pentru voi, dar trebuie să ţineţi minte, chiar și în cele mai negre momente, că există cineva care este alături de voi mereu. Poate fi mama, un/o amic/ă sau iubitul/a vostru/astră; identificaţi acea persoană și apelaţi la ea, apoi vă veţi simți mult mai bine.


Horoscop 11 mai 2017, Balanţă:

Dacă aveţi ceva de spus, nu ezitaţi să o faceţi azi. Aveţi impresia că ceea ce simţiţi sau ce vreţi este destul de evident, dar adevărul este că nu e deloc așa. Ar fi bine să încetaţi să mai presupuneţi că ceilalți/lelalte știu cu siguranță ceea ce gândiţi, deoarece nu este deloc cazul. Mai bine exprimaţi-vă cu claritate.


Horoscop 11 mai 2017, Scorpion:

Ziua de joi este provocatoare și vă poate aduce într-un adevărat impas, așa că ar fi recomandat să fiţi pregătiţi/te dinainte. Este foarte important ca, atunci când nu mai ştiţi ce să faceţi, să apelaţi la o persoană în vârstă, care a mai trecut prin asemenea situații. Înţelepciunea lor este neprețuită.


Horoscop 11 mai 2017, Săgetător:

Sunteţi consumaţi/te azi de emoții complexe, interzise, care amenință să vă consume. Nu prea înţelegeţi ceea ce se întâmplă cu voi, iar sfatul astrelor este să încercaţi să scrieţi ceea ce simţiţi. Puteți compune o scrisoare sau puteți nota într-un jurnal, veţi vedea că aceste metode vă vor ajuta să vă eliberaţi.


Horoscop 11 mai 2017, Capricorn:

O persoană apropiată, fie că este vorba de un/o coleg/ă de muncă sau de un/o prieten/ă, vă mărturisește azi că are sentimente profunde pentru voi. Cum sunteţi luaţi/te prin surprindere, aveţi tendința de a nu ști cum să reacţionaţi. Fiţi sinceri/e și cereţi timp de gândire; până la urmă, aveţi tot dreptul la așa ceva.


Horoscop 11 mai 2017, Vărsător:

Astăzi primiţi o propunere fabuloasă, pe care o aşteptaţi de multă vreme, dar, totuși, ceva vă împiedică să îi daţi curs. Poate fi vorba de un al șaselea simț care vă avertizează că ceva nu este în regulă; ascultaţi de această voce, chiar dacă pare că sunteţi pe cale de a comite o greșeală.


Horoscop 11 mai 2017, Peşti:

Aveţi impresia că azi aveţi o povară pe care trebuie să o duceţi în spate și care vă împiedică să ajungeţi la timp la destinație. Chiar dacă nu aveţi nici cea mai mică idee despre ce este vorba și tindeţi să vă scuturaţi de această senzație, ar fi mai bine să îi daţi ascultare; cu adevărat, este ceva care vă ține din urmă: o persoană, un obicei sau o greșeală.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS