Horoscop Urania zilnic: joi, 1 Iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 Iunie 2017


Horoscop 1 Iunie 2017, Berbec:

Persoana iubită trece printr-o perioadă mai dificilă şi are nevoie de ajutorul vostru, motiv pentru care hotărâţi să renunţaţi la planurile pe care le aveaţi pentru astăzi şi să îi fiţi alături nu doar emoţional, ci şi cu găsirea unor soluţii eficiente care să o ajute să treacă peste această situaţie.


Horoscop 1 Iunie 2017, Taur:

Vă gândiţi tot mai mult că este timpul să faceţi o schimbare importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi foarte multă încredere în voi, însă încercaţi să găsiţi momentul potrivit pentru a vă pune în aplicare planurile. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate da o veste foarte interesantă.


Horoscop 1 Iunie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală de joi scoate la iveală sensibilitatea ascunsă a zodiei voastre. Este important să fiţi foarte calmi/e în interacţiunile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru şi să evitaţi discuţiile serioase, în special cele care au legătură cu viaţa profesională. Seara va fi una liniştită şi relaxantă pentru voi.


Horoscop 1 Iunie 2017, Rac:

Deşi relaţia cu un/o colaborator/are sau coleg/ă de echipă scârţâie şi nu mai este cale de întors, astrele sunt foarte generoase cu voi. Munca voastră este răsplătită, superiorii fiind foarte mândri de evoluţia voastră într-un timp destul de scurt. Este posibil ca astăzi să primiţi o ofertă interesantă de colaborare din partea unei persoane destul de importante.


Horoscop 1 Iunie 2017, Leu:

O mică neînţelegere cu un/o coleg/ă de echipă vă poate lua zâmbetul de pe buze; sunteţi foarte sensibili/e şi orice discuţie uşor aprinsă poate avea un impact negativ asupra stării voastre de spirit. Încercaţi să rămâneţi liniştiţi/te şi să vă vedeţi în continuare de sarcinile voastre.


Horoscop 1 Iunie 2017, Fecioară:

Ziua de azi pare să fie cea mai frumoasă zi pentru voi. O persoană foarte importantă vă face o propunere frumoasă de colaborare pe plan profesional, ce vă poate aduce schimbări importante nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi oferta.


Horoscop 1 Iunie 2017, Balanţă:

După o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, faceţi tot posibilul să profitaţi de ziua de joi şi să vă relaxaţi. Este posibil să mergeţi într-o scurtă excursie sau, de ce nu, vacanţă alături de membrii/ele familiei şi prietenii/ele dragi. Uitaţi de probleme şi bucuraţi-vă de momentele prezente.


Horoscop 1 Iunie 2017, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale; aţi rămas puţin în urmă cu treaba şi vreţi să terminaţi totul astfel încât zilele de weekend să fie doar pentru relaxare şi viaţă de familie.


Horoscop 1 Iunie 2017, Săgetător:

Astrele sunt de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; este posibil să purtaţi o discuţie foarte interesantă cu partenerul/a de cuplu, în urma căreia să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, puteţi face o cucerire importantă.


Horoscop 1 Iunie 2017, Capricorn:

Ziua de joi este împărţită pe bucăţi pentru voi; până în orele prânzului întreaga voastră atenţie este concentrată asupra vieţii profesionale. În cazul în care aveţi sarcini neterminate, este recomandat să vă ocupaţi de ele deoarece în scurt timp superiorii vă vor cere un raport detaliat. Seara este doar despre familie şi prieteni/e.


Horoscop 1 Iunie 2017, Vărsător:

Deşi astrele vă recomandă să evitaţi acest lucru, astăzi este posibil să intraţi într-o discuţie dificilă cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Dacă vreţi să vă impuneţi punctul de vedere şi să îi demonstraţi că greşeşte, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu daţi frâu liber emoţiilor.


Horoscop 1 Iunie 2017, Peşti:

Ziua de joi este dedicată vieţii profesionale; aveţi foarte multe planuri interesante şi idei frumoase pe care vreţi să le puneţi în aplicare, motiv pentru care le propuneţi superiorilor să intraţi într-o şedinţă în care să le prezentaţi noile voastre proiecte. Cel mai probabil vă vor susţine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS