Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 aprilie 2017


Horoscop 29 aprilie 2017, Berbec:

Pe plan profesional, nu reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. În cazul în care aveţi şedinţe sau întâlniri la care trebuie să participaţi, astrele vă sfătuiesc să le amânaţi pentru o altă perioadă. În schimb, concentraţi-vă atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită.


Horoscop 29 aprilie 2017, Taur:

Este sâmbătă şi aveţi foarte multe lucruri pe cap; vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale. Un proiect foarte important pare să evolueze mult mai repede decât aţi anticipat voi, motiv pentru care vă vedeţi nevoiţi/te să munciţi mai mult. Sunteţi tot timpul fericiţi/te.


Horoscop 29 aprilie 2017, Gemeni:

Pe final de săptămână aveţi numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Din fericire pentru voi, lucraţi în echipă; alături de colegii/ele de echipă găsiţi cele mai bune soluţii pentru proiectele pe care le aveţi în desfăşurare. Seara va fi una destul de relaxantă.


Horoscop 29 aprilie 2017, Rac:

Simţiţi că lucrurile evoluează mult prea lent pentru voi, motiv pentru care vă gândiţi că este timpul să faceţi o schimbare. Înainte de a lua o decizie finală, asiguraţi-vă că luaţi în calcul toate opţiunile apărute şi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 29 aprilie 2017, Leu:

Astăzi vă treziţi destul de agitaţi/te şi nervoşi/ase; aveţi multe lucruri pe cap şi încercaţi să le rezolvaţi astfel încât weekendul să fie dedicat vieţii personale. Deşi nu aveţi foarte multă răbdare, în întâlnirile şi discuţiile cu şefii/ele vă descurcaţi foarte bine.


Horoscop 29 aprilie 2017, Fecioară:

Cu atât de multe lucruri pe cap, vă este greu să rămâneţi liniştiţi/te. Astrele vă recomandă să staţi departe de conflicte şi certuri cu familia, mai ales în această perioadă, când aveţi nevoie de oamenii dragi în viaţa voastră. Spre seară, petreceţi puţin timp singuri/e pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 29 aprilie 2017, Balanţă:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; partenerul/a de cuplu sau o persoană foarte dragă vă oferă o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unui om la care ţineţi foarte mult. Restul zilei evoluează foarte bine, cu câteva şanse de colaborare pe plan profesional.


Horoscop 29 aprilie 2017, Scorpion:

Astăzi vă confruntaţi cu o mică problemă pe plan profesional; încercaţi să rezolvaţi această situaţie de unii/ele singuri/e, însă nu reuşiţi, aşa că renunţaţi şi mergeţi la o persoană de încredere care să vă ajute să ieşiţi din încurcătură. Seara va fi pentru gândit strategii şi făcut planuri.


Horoscop 29 aprilie 2017, Săgetător:

Sunteţi concentraţi/te tot asupra vieţii profesionale; se întâmplă lucruri frumoase, motiv pentru care vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pentru astăzi pentru a vă concentra asupra acestor oportunităţi. Beneficiile vor fi pe măsură muncii depuse.


Horoscop 29 aprilie 2017, Capricorn:

Lucrurile se schimbă foarte mult pentru voi în această perioadă; vă este dificil să ţineţi pasul cu ele, însă faceţi tot posibilul să nu vă plângeţi şi să vă adaptaţi situaţiei. Spre surprinderea voastră, o persoană necunoscută vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 29 aprilie 2017, Vărsător:

O persoană la care ţineţi foarte mult îşi doreşte să colaboreze cu voi într-un proiect cu mare potenţial de reuşită. Nu staţi foarte mult pe gânduri şi acceptaţi această ofertă. Urmează o perioadă de schimbări, planuri şi multe strategii astfel încât să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 29 aprilie 2017, Peşti:

Începeţi ziua de sâmbătă cu o vizită importantă din partea unui om pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp şi care a jucat un rol important în viaţa voastră. S-ar putea ca această întâlnire să vă dea peste cap planurile pe care le-aţi făcut pentru zilele următoare.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS