Horoscop Urania zilnic: vineri, 14 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 14 aprilie 2017


Horoscop 14 aprilie 2017, Berbec:

Voi insistaţi să faceţi totul singuri/e de obicei și veţi adopta exact aceeași atitudine și astăzi. Problema este că nu sunteţi capabili/e să vă descurcaţi - în ciuda speranțelor voastre - și veţi sfârși prin a fi nevoiţi/te să cereţi până la urmă ajutorul. Va fi mai dificil decât dacă l-aţi fi acceptat în primă fază.


Horoscop 14 aprilie 2017, Taur:

Voi faceţi parte dintre semnele responsabile, a căror atitudine față de muncă este extrem de serioasă, dar astăzi greşiţi tocmai fiindcă acordaţi o prea mare importanță serviciului vostru. Astfel, refuzaţi să vă ajutați mama sau partenerul/a să termine treaba de Paște, pentru că preferaţi să vă luaţi de lucru și acasă.


Horoscop 14 aprilie 2017, Gemeni:

Vă certați azi cu una dintre rudele voastre din cauza unor lucruri pe care le-a spus despre voi. Respectiva persoană vă va vedea transformându-vă dintr-o fire calmă într-un adevărat fenomen al naturii, pentru că spusele lui/ei vă ultragiază. Va fi greu să reveniţi la sentimente mai bune.


Horoscop 14 aprilie 2017, Rac:

Nu mai pierdeţi vremea, ci încercaţi să rezolvaţi cât mai mult din treburile pe care le aveaţi pentru azi! Aveţi tendința de a amâna și de a vă lăsa foarte ușor distraşi/se, ceea ce vă va duce la momentul în care veţi constata, la sfârșit de program, că mai aveţi încă mult de lucru.


Horoscop 14 aprilie 2017, Leu:

Azi descoperiţi că sunteţi tot mai implicaţi/te într-o relație, dar că sunteţi singurii/ele care simte așa. Poate fi vorba despre un/o amic/ă sau despre partenerul/a voastră, cert este că e dureros să realizaţi că, în timp ce voi aveţi sentimente atât de profunde, cealaltă persoană ar putea trăi la fel de bine și fără voi.


Horoscop 14 aprilie 2017, Fecioară:

Veţi fi ocupaţi/te pe tot parcursul zilei de azi, ajutând pe toată lumea să pună la punct treburile pe care le are pentru sărbători. Constataţi că cei/le din jur se agită foarte tare deoarece nu sunt la fel de organizaţi/te ca voi, așa că decideţi să le arătați cum se fac lucrurile. Bineînțeles, puțini/e vor aprecia.


Horoscop 14 aprilie 2017, Balanţă:

Aveţi o dispoziție foarte plăcută astăzi. Aveţi mult de muncă, dar faceţi totul cu voioșie, astfel că timpul trece mai repede, iar voi vă puteți bucura și de momente libere la capătul zilei. Ceea ce vă încântă cu adevărat este însă că oamenii din jurul vostru se înțeleg în sfârșit mai bine.


Horoscop 14 aprilie 2017, Scorpion:

Azi vă veţi dirija pasiunea, din fericire, spre oamenii care contează cu adevărat în viața voastră. Reuşiţi să lăsaţi deoparte orice conflicte sau nemulțumiri și îi luaţi pe cei/le din jur așa cum sunt, fără să mai vreţi să îi/le schimbaţi. Înţelegeţi că trebuie doar să îi/le iubiţi și asta vă va ajuta pe toți.


Horoscop 14 aprilie 2017, Săgetător:

Le demonstraţi azi celor din jur că sunteţi mult mai profunzi/de decât își imaginau ei/ele. Uitați de orice fel de interese meschine și vă veţi petrece ziua citind, alinându-i/le sau ajutându-i/le pe cei/le dragi ori discutând concepte filosofice înalte. Cei/le din jur aproape că nici nu vă mai recunosc și nu mai înțeleg ce s-a întâmplat cu voi.


Horoscop 14 aprilie 2017, Capricorn:

Azi ar trebui să vă gândiţi și la micile voastre pasiuni, este sfatul pe care vi-l oferă astrele. Mai lăsaţi munca, mai ales că se apropie sărbătorile. Petreceţi această perioadă citind, vizionând filmele care vă plac sau delectându-vă cu un maraton din serialul vostru preferat!


Horoscop 14 aprilie 2017, Vărsător:

E Vinerea Mare, așa că nu ar fi rău dacă aţi uita puțin de voi înşivă/sevă și aţi încerca să vă folosiţi azi abilitățile pentru a îi/le ajuta și pe ceilalți/lelalte. Este simplu: înscrieţi-vă la o acțiune de voluntariat, donaţi sau pur și simplu mergeţi să petreceţi câteva momente cu cei/le defavorizați/te. Vă veţi simți mult mai bine.


Horoscop 14 aprilie 2017, Peşti:

Voi aveţi o imaginație bogată și nu aţi fost nicicând în urmă cu creativitatea, dar astrele sunt de părere că azi ar trebui să încercaţi să căutaţi inspirație și în cei/le din jurul vostru. Veţi constata că aceștia/stea se dovedesc o sursă la fel de bogată de minuni precum propria voastră minte.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS