Horoscop Urania zilnic: luni, 27 martie 2017

Horoscop Urania azi - luni, 27 martie 2017


Horoscop 27 martie 2017, Berbec:

Ziua de luni este una obişnuită, însă finalul ei este cel care contează cel mai mult. S-ar putea ca o persoană din trecut să îşi facă din nou apariţia în viaţa voastră. Mare atenţie la modul în care gestionaţi această situaţie; astrele vă recomandă să nu vă lăsaţi duşi/se de val.


Horoscop 27 martie 2017, Taur:

Azi deveniţi mai sociabili/e și hotărâţi să vă vedeţi un/o prieten/ă cu care nu aţi mai discutat de mult. Sunteţi foarte uimiţi/te să constatați că acesta s-a schimbat destul de mult, în bine, ceea ce vă face să vă simţiţi un pic nesigur/e pe voi. Aveţi impresia că voi nu aţi evoluat deloc în această perioadă.


Horoscop 27 martie 2017, Gemeni:

Nu ar fi rău să fiţi un pic mai atenţi/te astăzi la nevoile celorlalți. Vă preocupă mult de starea celor din jur, dar vă uitaţi mai degrabă la aparențe, nu la ceea ce se ascunde sub fațade. Un/o amic/ă sau o rudă are o mare problemă, iar azi o veţi întrevedea cu mai mult succes.


Horoscop 27 martie 2017, Rac:

Se apropie ziua de naştere a unei persoane foarte speciale pentru voi, cel mai probabil partener/ă de cuplu sau membru/ă al/a familiei. Vreţi să găsiţi un cadou frumos pentru această persoană, aşa că începeţi căutările de acum astfel încât să fiţi siguri/e că va fi surprins/ă în momentul în care i-l veţi oferi.


Horoscop 27 martie 2017, Leu:

Azi trăiţi un moment cu adevărat special, în care vă simţiţi înţeleşi/se de cei/le din jur, într-o perfectă comuniune cu ei. Vă vedeţi cu amicii/ele voştri/astre sau mergeţi acasă la părinți și experimentaţi acele senzații unice, în care pur și simplu nu trebuie să spuneţi nimic, pentru că sunteţi perfect înţeleşi/se.


Horoscop 27 martie 2017, Fecioară:

Astăzi unul/a dintre prietenii/ele voştri/astre vă va cere să faceţi un lucru cu care nu sunteţi deloc de acord, dar la care consimţiţi, în cele din urmă, ca să îi faceţi pe plac. Se pare însă că scrupulele voastre sunt inutile, pentru că astrele sunt de părere că nimic din ceea ce vă provoacă teamă nu se va petrece.


Horoscop 27 martie 2017, Balanţă:

Începeţi o conversație care vi se pare lejeră cu un/o amic/ă, dar pe parcursul ei ajungeţi să aflaţi un lucru la care nu vă aşteptaţi. Confesiunea pe care v-o face vă șochează atât de mult, încât nu este exclus să rămâneţi cu gura căscată din cauza surprinderii. Cu greu vă reveniţi după ce auziţi așa ceva.


Horoscop 27 martie 2017, Scorpion:

Vă confruntaţi cu o serie de probleme de natură sentimentală, însă în stilul vostru caracteristic nu prea le puneţi la inimă. Vă întrebaţi doar dacă mai are sens să continuaţi relaţia, care a început să cam meargă din inerţie. Primiţi un ajutor financiar nesperat din partea unei persoane care nu v-a lăsat până acum impresia că vă simpatizează.


Horoscop 27 martie 2017, Săgetător:

Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut azi, pentru că dacă nu, veţi pierde vremea în mod inutil! Dacă aveţi grijă să vă terminaţi ce este mai important la primele ore, veţi avea după timp suficient pentru a vă distra sau a vă relaxa. Este însă primordial, sunt de părere astrele, să vă terminaţi treburile.


Horoscop 27 martie 2017, Capricorn:

Dacă vreţi să convingeţi o persoană să vă susțină sau să vă ajute cu un proiect, azi este momentul să cereţi. Aveţi un șarm mai crescut decât de obicei, iar carisma voastră este pur și simplu incendiară. Vă va merge la fel de bine și dacă hotărâţi să încercaţi să îl/o cuceriţi pe tipul/a de care vă place.


Horoscop 27 martie 2017, Vărsător:

Azi veţi face un gest extrem de nobil, care vă va face să vă simţiţi și pe voi mai bine. Aţi avut un conflict cu o persoană și acum sunteți distanțate din orgoliu. Azi decideţi să fiţi însă voi cei/le care apelează la ea și vă veţi cere chiar iertare, ceea ce va rezolva problemele între voi.


Horoscop 27 martie 2017, Peşti:

Aveţi mare grijă azi, deoarece impulsurile negativiste pe care le aveţi vă pot afecta sănătatea! Aveţi impresia că totul în jurul vostru este negru, că sunteţi pe cale să vă îmbolnăviţi sau că relația voastră nu mai are nicio șansă. După cum vă este obiceiul, vă faceţi însă griji în mod inutil, care vor ajunge să vă sfâșie.