Horoscop Urania zilnic: duminică, 26 martie 2017

Horoscop Urania azi - duminică, 26 martie 2017


Horoscop 26 martie 2017, Berbec:

Ziua de duminică se va dovedi dificilă pentru voi, din cauza certurilor care par să se desfășoare peste tot în jurul vostru. Astrele au un sfat prietenos, acela de a renunța la câteva dintre pretențiile pe care le aveţi pentru azi. Nu vă strică să mai domoliţi din cerințele voastre, dacă astfel veţi obține pacea.


Horoscop 26 martie 2017, Taur:

Ultima zi a săptămânii se va dovedi dificilă, mai ales dacă ieşiţi în societate. Nu vă înţelegeţi deloc cu prietenii sau cu rudele voastre, pentru că nu reușiți deloc să vă puneți de acord nici asupra locației, dar nici a orei de întâlnire. În cele din urmă voi veţi fi cei/le care vor renunța la pretenții, dar veţi avea grijă să le reamintiţi.


Horoscop 26 martie 2017, Gemeni:

Sunteţi extrem de tăcuţi/te astăzi și se pare că lumea va trebui să vă scoată cuvintele cu cleștele din gură. Problema este că aţi suferit o dezamăgire sau o supărare care vă afectează deja de multă vreme, iar azi simţiţi că nici măcar nu mai puteți să vă adunaţi, așa cum o făceaţi în mod normal.


Horoscop 26 martie 2017, Rac:

Astăzi vă petreceţi o mare parte a zilei în casă, pentru că aveţi foarte mult de muncă. Sunteţi nevoiţi/te să lucraţi la un proiect sau la o temă ori poate să mai recuperaţi din munca pentru serviciu. Deși treceţi cu greutate peste faptul că nu vă puteți distra, astrele sunt de părere că nu pierdeţi prea multe duminică, deoarece lumea se ceartă în general.


Horoscop 26 martie 2017, Leu:

Oamenii din familia voastră ar trebui să fie recunoscători că vă au lângă ei, pentru că astăzi voi sunteţi persoanele care reușesc să facă pace între certăreți. În primul rând, dispoziția voastră optimistă stinge toate conflictele, în al doilea rând, puțini au curajul de a se pune cu voi.


Horoscop 26 martie 2017, Fecioară:

Sfatul sincer pe care vi-l oferă astrele azi este să vă închideţi ușa tuturor celor care au chef să vă viziteze. Dacă nu este complet imposibil, nu ar strica nici să luaţi o zi de pauză de la relația cu persoana iubită, pentru că vă paște pericolul unor conflicte și cu el/ea.


Horoscop 26 martie 2017, Balanţă:

Azi sunteţi extrem de ocupaţi/te, așa că nu vă va mai deranja ca de obicei certurile și tumultul din jurul vostru. Din fericire, se pare că aveţi treabă, dar nu este vorba de nimic neplăcut. Grație acestor activități, veţi sfârși ziua relaxaţi/te și liniştiţi/te.


Horoscop 26 martie 2017, Scorpion:

Aveţi grijă cu efortul pe care îl depuneţi azi, pentru că riscaţi să suferiţi de întinderi musculare sau chiar de accidente mai grave! Mergeţi să alergaţi sau frecventaţi o oră de fitness epuizantă la sală, fără a vă încălzi așa cum trebuie înainte, ci punând prea multă presiune pe voi. Mai bine faceţi totul ca la carte.


Horoscop 26 martie 2017, Săgetător:

Este o zi frumoasă pentru voi, în ciuda tuturor confruntărilor care au loc în jurul vostru. Acest lucru se întâmplă însă pentru că aveţi intuiția de a programa o ieșire doar cu cei mai apropiați prieteni sau chiar o zi de relaxare, în care vă faceţi frumoşi/ase acasă sau citiţi o carte captivantă.


Horoscop 26 martie 2017, Capricorn:

Una dintre cunoștințele sau rudele voastre mai tinere își ia azi inima în dinți și vă face o cerere pe care nu o puteți refuza, dar pe care ştiţi că vă va fi foarte greu să o îndepliniţi. Aveţi însă o datorie față de ea și priviţi resemnaţi/te această zi, în care ştiţi că veţi avea treabă.


Horoscop 26 martie 2017, Vărsător:

Nici nu ştiţi cât de important va fi rolul vostru azi! Chiar dacă pare că este o zi obișnuită, veţi fi unii/ele dintre persoanele care vor avea un rol activ în menținerea armoniei grupului din care faceţi parte. Este ironic faptul că tocmai voi, nişte persoane care se aprind ușor în mod normal, reuşiţi să îi liniştiţi pe toți.


Horoscop 26 martie 2017, Peşti:

O nouă zi conflictuală are nevoie neapărată de voi. Sunt multe zodii care vor avea nevoie să fie consolate și care vor fi prea rănite pentru a mai putea continua fără ajutorul vostru. De aceea, fiţi la datorie! Până la urmă, aceste inițiative vă fac și pe voi să vă simţiţi mai bine.