Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 martie 2017


Horoscop 19 martie 2017, Berbec:

Azi vreţi să aveţi o zi perfectă, motiv pentru care vă concepeţi tot felul de planuri. Majoritatea implică însă participarea mai multor persoane și se vor dovedi destul de greu de îndeplinit în condițiile în care puțini sunt de acord să meargă se distreze cu voi. Veţi face însă o criză de nervi și veţi fi ascultaţi/te!


Horoscop 19 martie 2017, Taur:

Azi vă desfăşuraţi activitățile în ritmul vostru molcom, dar nimeni nu are nimic să vă reproșeze. Dimpotrivă, toată lumea simte nevoia să se relaxeze și să își petreacă timpul fără grabă, fără a se forța nicidecum. Este o zi perfectă pentru voi, iar acest lucru se va vedea în dispoziția voastră înfloritoare.


Horoscop 19 martie 2017, Gemeni:

Va fi greu să vă imaginaţi că v-aţi fi putut organiza timpul mai bine azi, deoarece aveţi parte de o zi extrem de productivă. Nu există niciun plan pe care să nu îl îndepliniţi și nicio activitate pe care să nu o onoraţi. Nu este însă vorba de muncă, ci de distracție, din fericire pentru voi.


Horoscop 19 martie 2017, Rac:

Astrele vă recomandă să vă treziţi devreme ca să puneţi la punct ceea ce aveţi de făcut, deoarece azi va fi o zi în care sunteţi extrem de productivi/e. Nu vă temeţi însă, nu veţi munci toată ziua, ci doar în prima parte a sa, ceea ce vă va permite spre seară să vă vedeţi cu oamenii voştri dragi!


Horoscop 19 martie 2017, Leu:

Azi veţi avea de ales: ori veţi petrece timp alături de prietenii/ele și de familia voastră, ori veţi sta singuri/e, acasă, relaxându-vă. Din fericire, astrele sunt de părere că vă veţi simți excepțional în ambele ipostaze: tot ceea ce vă rămâne este să vă întrebaţi ce vreţi să faceţi și contextul astral al zilei va avea grijă de restul!


Horoscop 19 martie 2017, Fecioară:

Singurul lucru pe care vor să îl scoată azi astrele în evidență este că e duminică! Încercaţi să nu uitați acest lucru și să mai ignoraţi din când în când elanul de hărnicie pe care îl simţiţi! Deși sunteţi foarte productivi/e, opriţi-vă înainte de a începe să faceţi și munca de mâine: este cazul să vă mai și relaxaţi!


Horoscop 19 martie 2017, Balanţă:

Voi sunteţi recunoscuţi/te pentru faptul că aţi face tot posibilul să îi ajutați pe ceilalți, de cele mai multe ori uitând de voi și de nevoile voastre. Azi lucrurile nu mai stau deloc așa: lumea este relaxată, toți fac ce le place, așa că vă puteți preocupa de o pasiune a voastră. Veţi constata că v-a lipsit foarte mult să vă petreceţi timp în compania ei!


Horoscop 19 martie 2017, Scorpion:

Ar trebui să fiţi fericiţi/te azi, dacă vă număraţi printre persoanele care lucrează și în weekend, pentru că sunteţi extrem de productivi/e. Veţi face o treabă minunată, dar veţi avea rezultate bune și doar dacă staţi acasă, fără a avea nimic important de făcut. Curățenie, studiu sau pur și simplu un nou hobby: veţi avea cu ce să vă umpleţi timpul!


Horoscop 19 martie 2017, Săgetător:

Umpleţi viața tuturor cu energie. Nu păstraţi însă aceeași atitudine și pentru voi: simţiţi mai degrabă nevoia să fiţi singuri/e, să vă delectaţi cu un serial sau cu o plimbare solitară în natură, decât să staţi alături de tot felul de oameni cu care nu simţiţi că aveţi nimic în comun!


Horoscop 19 martie 2017, Capricorn:

Voi nici măcar atunci când vă distraţi nu o faceţi fără ambiție. Tocmai de aceea, veţi fi ultimii/ele care va părăsi o petrecere sau o aniversare azi, ceea ce nu este neapărat un lucru în lauda voastră. Adevărul este că gazdele voastre abia așteaptă să scape și, deși țin la voi, ar face orice să vă vadă odată plecaţi/te!


Horoscop 19 martie 2017, Vărsător:

Să nu vă miraţi dacă oamenii din jur vă vor arunca azi priviri circumspecte, pentru că se pare că înțelegerea la adresa voastră este destul de scăzută. Poate fi legat de niște păreri pe care le afirmaţi în gura mare sau de modul în care decideţi să vă petreceţi timpul liber: cert este că veţi uimi azi pe mulți!


Horoscop 19 martie 2017, Peşti:

În deciziile pe care trebuie să le luaţi pentru viitorul apropiat, încercaţi să aveţi mare răbdare şi să analizaţi fiecare detaliu! Contează foarte mult să puneţi în balanţă toate aspectele importante. De asemenea, în cazul în care aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să cereţi sfatul unei persoane de încredere!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS