Horoscop Urania zilnic: marţi, 7 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 7 februarie 2017


Horoscop 7 februarie 2017, Berbec:

Vă simţiţi fericiţi/te în adevăratul sens al cuvântului. Sunteţi mulţumiţi/te de felul în care arată viaţa voastră în acest moment şi vă consideraţi nişte persoane binecuvântate. Încercaţi să îi/le convingeţi şi pe cei/cele din jur să vadă partea plină a paharului. Aveţi răbdare şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii/ele. Banii şi-au cam luat zborul din portofelul vostru.


Horoscop 7 februarie 2017, Taur:

Sunteţi prea ocupaţi/te pentru a fi la dispoziţia celorlalţi astăzi. Cu siguranţă aveţi nevoie de puţin ajutor din partea unei persoane calificate ca să vă duceţi sarcinile la bun sfârşit. Faceţi-vă o listă cu întrebări care să vă ajute să vă luminaţi! Vă simţiţi atraşi/se de o persoană care vă face avansuri de ceva vreme, însă nu credeţi că este cea mai potrivită persoană pentru voi.


Horoscop 7 februarie 2017, Gemeni:

Sunteţi foarte preocupaţi/te de cariera voastră şi daţi dovadă de o ambiţie ieşită din comun atunci când vine vorba de realizarea obiectivelor la muncă. Trageţi tare ca să obţineţi ceea ce vă doriţi şi nu ţineţi cont de ce ar putea crede colegii despre voi. Ceva nu merge tocmai în regulă cu prietenii/ele, colegii/ele de muncă şi familie. Este o problemă la nivel de comunicare.


Horoscop 7 februarie 2017, Rac:

Lăsaţi-vă mintea să zburde, nu vă mai chinuiţi cu detaliile! Poate ar trebui să începeţi să aveţi grijă şi de confortul vostru psihic. Dacă continuaţi să fiţi umărul de plâns al tuturor, s-ar putea să nu ajungeţi bine. Veţi fi nevoiţi/te să daţi raportul superiorilor, care vor ceva mai multă implicare din partea voastră. Trebuie să demonstraţi că sunteţi competenţi/te în ceea ce faceţi.


Horoscop 7 februarie 2017, Leu:

Pentru a obţine ceva ce vă doriţi extrem de mult, va trebui să negociaţi la sânge cu un oponent extrem de înverşunat. Vă veţi surprinde şi voi cât de duri/e sunteţi atunci când vreţi ceva cu adevărat. Mai aveţi de pus câteva mici detalii cu privire la schimbările majore pe care vreţi să le faceţi în ceea ce priveşte viaţa personală.


Horoscop 7 februarie 2017, Fecioară:

Este o zi favorabilă pentru tranzacţii financiare. Vă petreceţi ziua plătind facturi, rate şi alte cheltuieli curente. Sunteţi extrem de bine organizaţi/te şi reuşiţi să realizaţi tot ceea ce vă propuneţi. În ceea ce priveşte locul de muncă, o să vă puneţi o serie de întrebări, dar veţi găsi în cel mai scurt timp şi răspunsurile dorite.


Horoscop 7 februarie 2017, Balanţă:

Veţi avea parte de o surpriză din punct de vedere financiar. O oportunitate de afaceri pe care o aşteptaţi de mult se iveşte, în sfârşit. Deşi vă temeţi de riscurile pe care le implică, oportunitatea unui câştig financiar semnificativ vă încântă. În câteva zile ar trebui să reechilibraţi balanţa în ceea ce priveşte planul emoţional.


Horoscop 7 februarie 2017, Scorpion:

Începeţi ziua de marţi plini/e de energie. Îi încântaţi pe cei din jur cu optimismul vostru şi multe persoane vă caută compania. Nu vă puteţi hotărî asupra lucrurilor pe care vi le doriţi şi cel mai probabil veţi avea nevoie de ajutorul cuiva apropiat. Ar trebui să vă concentraţi asupra lucrurilor cu adevărat importante. Finalul zilei vă va găsi în compania unor persoane dragi.


Horoscop 7 februarie 2017, Săgetător:

Sunteţi extrem de preocupaţi/te de felul în care arătaţi şi de cum vă percep cei din jur. Vă place să fiţi admiraţi/te şi complimentaţi/te, însă nu este cazul să cerşiţi cuvinte frumoase de la ceilalţi. Aveţi impresia că proiectele pe care le aveţi de dus la bun sfârşit nu se mai termină şi simţiţi că le faceţi faţă din ce în ce mai greu. Nu ar fi o idee rea să vă restabiliţi priorităţile.


Horoscop 7 februarie 2017, Capricorn:

Vă simţiţi prea bine pentru a vă face probleme cu privire la ziua de mâine. În momentul de faţă, persoana de lângă voi a preluat controlul şi vă ajută să vă menţineţi direcţia. Puteţi avea succes într-o activitate nouă, pe care o începeţi împreună cu un/o prieten/ă. După-amiază, primiţi o sumă importantă, care vă va face să vă schimbaţi planurile.


Horoscop 7 februarie 2017, Vărsător:

Sunteţi nostalgici/e şi vă gândiţi la foste iubiri şi la prieteni/e pe care nu i-aţi/le-aţi mai văzut demult. Regretaţi că nu aţi făcut lucrurile altfel. Fiţi mai reticenţi/te în ceea ce priveşte comentariile astăzi, dacă vreţi să nu aveţi de-a face cu reacţii neplăcute. Ignoraţi ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi concentraţi-vă strict pe munca voastră!


Horoscop 7 februarie 2017, Peşti:

Astăzi simţiţi nişte emoţii pe care nu le-aţi mai trăit de mult. Fluturaşii în stomac vă aduc aminte de prima iubire şi vă gândiţi cu entuziasm la senzaţiile pe care le-aţi simţit atunci. Latura creativă este foarte dezvoltată, aşa că nu irosiţi timp de calitate pe lucruri de nimic. Aveţi idei originale, pe care reuşiţi să le puneţi în practică, cu ajutorul unei rude.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS