Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 28 februarie 2017


Horoscop 28 februarie 2017, Berbec:

Nu este exclus să apară cheltuieli neprevăzute şi să fiţi nevoiţi/te să scoateţi mulţi bani din buzunar. Veţi reuşi să rezolvaţi toate chestiunile financiare stresante. Aveţi în desfăşurare numeroase proiecte, iar unele dintre ele pot avea legătură cu străinătatea. Este bine să vă dezvoltaţi contactele şi să ţineţi legătura cu persoanele care merită atenţia voastră.


Horoscop 28 februarie 2017, Taur:

Acordaţi o atenţie sporită la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Parteneriatele sunt răscolite astăzi, astfel că se pot destrăma unele foarte rapid şi fără prea multe explicaţii. Numai de voi depinde felul în care se vor desfăşura lucrurile. Aveţi grijă de partenerul/a de viaţă, pentru că se încheie o etapă importantă a relaţiei!


Horoscop 28 februarie 2017, Gemeni:

Este important să vă protejaţi relaţia cu partenerul/a de viaţă şi să nu vă lăsaţi afectaţi/te de nimic din exterior, de lucruri care nu au nicio legătură cu voi! Este bine să vă ordonaţi programul, astfel încât să vă ocupaţi cum trebuie de sarcinile voastre. Dacă sunteţi ordonaţi/te, veţi obţine succes după succes. Romantismul joacă un rol important în seara aceasta, aşa că profitaţi!


Horoscop 28 februarie 2017, Rac:

Intuiţia şi abilităţile extrasenzoriale vă ajută marţi să citiţi gândurile şi sentimentele altora, să le interpretaţi cu mare precizie. Totuşi, această abilitate nu vă este de mare folos când este vorba de voi înşivă. Vechi probleme reapar, provocându-vă suferinţă şi oprindu-vă din drum. Cereţi ajutorul unui/ei profesionist/e!


Horoscop 28 februarie 2017, Leu:

Atmosfera familială este încărcată, deoarece fiecare membru/ă are problemele sale şi toată lumea doreşte să se impună în faţa celorlalţi. O nouă relaţie sentimentală se va contura curând şi s-ar putea să fie cu o persoană pe care deja o cunoaşteţi. Poate este cineva pe care îl/o cunoaşteţi din liceu şi s-a întors recent în oraş sau poate un/o coleg/ă de muncă brusc vă acordă mai multă atenţie.


Horoscop 28 februarie 2017, Fecioară:

Încercaţi să vă refaceţi relaţiile cu cei cu care v-aţi certat recent pentru că altfel se instalează un sentiment de singurătate în viaţa voastră! Faceţi un plan pentru a ieşi din rutină! Fiţi prudenţi/te şi vorbiţi strictul necesar! Există riscul să folosiţi tonuri înalte, vorbe dure şi gesturi necontrolate. Interlocutorii voştri se pot speria şi îndepărta de voi.


Horoscop 28 februarie 2017, Balanţă:

S-ar putea să câştigaţi o sumă de bani în urma eforturilor depuse la locul de muncă. Tentaţia de a cheltui mult pe mofturi personale şi cadouri pentru persoanele dragi este mare şi păguboasă. Aveţi parte de împliniri din punct de vedere sentimental, iar datorită acestui lucru sunteţi într-o formă foarte bună. Savuraţi momente frumoase alături de partener/ă.


Horoscop 28 februarie 2017, Scorpion:

Latura voastră creativă şi inventivă se va manifesta cu precădere mai ales în prima parte a zilei de marţi. Deşi nu mai veniţi cu aceeaşi plăcere la serviciu, veţi face tot posibilul să vă consolidaţi relaţia cu superiorii şi colegii/ele de la locul de muncă. Vă faceţi timp şi de nişte cumpărături, fiindcă aveţi în cap un plan de reamenajare a locuinţei şi vă puneţi pe treabă.


Horoscop 28 februarie 2017, Săgetător:

Sunteţi retraşi/se astăzi şi puţini sunt cei care vă pot intra în graţii. O discuţie secretă cu cineva din anturajul apropiat vă poate oferi informaţii bune, fie pentru îmbunătăţirea sănătăţii, fie pentru a depăşi nişte neplăceri la serviciu. Gândiţi-vă de două ori înainte de a vă permite orice fel de cheltuială extravagantă!


Horoscop 28 februarie 2017, Capricorn:

Azi veţi avea parte de prosperitate. Toate eforturile voastre sunt pe cale să fie recompensate. Detaşaţi-vă de provocările altora! Nu este exclus ca la birou o propunere importantă să vă fie acceptată. Încercaţi să câştigaţi întreaga atenţie a partenerului/ei vostru/astre prin nişte gesturi simple, dar care să îi dovedească sentimentele voastre.


Horoscop 28 februarie 2017, Vărsător:

Veţi avea multe cheltuieli, însă le veţi face faţă ca de fiecare dată. Evitaţi totuşi orice cheltuieli neaşteptate, care v-ar putea dezechilibra bugetul! Se întrezăresc provocări în relaţiile cu superiorii sau cu alţi reprezentanţi oficiali. Se simte multă pasiune în aer şi sunteţi convinşi/se că voi sunteţi responsabili/e de asta. Numai de voi depinde bunul mers al lucrurilor.


Horoscop 28 februarie 2017, Peşti:

Este timpul pentru o apropiere faţă de partenerul/a de viaţă, dacă ceva negativ a intervenit între voi în ultima vreme. Renunţaţi la gândurile negative, care vă inundă mintea de câteva zile şi încercaţi să reconstruiţi o punte între voi şi persoana iubită. Lăsaţi loc şi pentru neprevăzut şi adaptaţi-vă situaţiilor apărute!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS