Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 februarie 2017

Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 februarie 2017


Horoscop 25 februarie 2017, Berbec:

Sâmbătă sunteţi mai încăpăţânaţi/te, motiv pentru care vă este puţin dificil să vă înţelegeţi cu oamenii din jurul vostru. Pentru a nu intra în polemici dificile, preferaţi să petreceţi mai multe momente de unii/ele singuri/e, concentrându-vă asupra sarcinilor profesionale.


Horoscop 25 februarie 2017, Taur:

Aveţi destul de multe pe cap, însă vă place atât de mult ceea ce faceţi încât nici nu mai simţiţi oboseala. După orele prânzului este posibil să mergeţi la o întâlnire pentru a negocia un contract foarte important. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 25 februarie 2017, Gemeni:

Ziua de 25/02/2017 este una destul de interesantă pentru voi; planurile se vor schimba după cum vor vrea astrele, motiv pentru care ar fi bine să nu promiteţi nimic nimănui. În ceea ce priveşte planul profesional, aveţi un proiect important de rezolvat care vă cam dă bătăi de cap, însă voi vă păstraţi calmul şi faceţi tot posibilul să obţineţi cele mai bune rezultate.


Horoscop 25 februarie 2017, Rac:

Conjunctura astrală favorizează astăzi viaţa profesională; este important să vă canalizaţi forţele către atingerea scopurilor personale. Mare atenţie, însă, la colegii/ele de echipă! Vor exista câţiva/teva care vor încerca să vă pună beţe în roate şi să vă strice buna dispoziţie.


Horoscop 25 februarie 2017, Leu:

Cu toate schimbările care au avut loc în ultima perioadă în viaţa voastră, simţiţi că sunteţi uşor copleşiţi/te. De aceea profitaţi de ziua de astăzi pentru a face o scurtă pauză de la tot ce se întâmplă în jurul vostru. Plimbările în aer liber vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 25 februarie 2017, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile în viaţa personală, motiv pentru care este posibil să fiţi puţin trişti/ste, cu un picior în trecut. Nu aveţi ce să aşteptaţi, cel mai bine este să aveţi o discuţie serioasă şi matură cu partenerul/a de cuplu astfel încât să înţelegeţi dacă amândoi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.


Horoscop 25 februarie 2017, Balanţă:

Sunteţi foarte liniştiţi/te şi chiar reuşiţi să vă descurcaţi de minune în situaţii de urgenţă; ziua de sâmbătă este una foarte bună pentru a susţine teste şi examene importante deoarece imaginaţia vă zburdă şi vă ajută să găsiţi cele mai bune soluţii şi variante pentru problemele pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 25 februarie 2017, Scorpion:

Astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi/te la relaţia pe care o dezvoltaţi cu oamenii din jurul vostru, mai ales la locul de muncă! Important este să vă păstraţi calmul şi, pe cât posibil, să acceptaţi criticile şi sfaturile celor cu care comunicaţi deoarece vă pot fi de folos când nici nu vă aşteptaţi.


Horoscop 25 februarie 2017, Săgetător:

Lucrurile nu evoluează deloc aşa cum vă aşteptaţi în ceea ce priveşte viaţa profesională, motiv pentru care sunteţi nevoiţi/te să vă opriţi şi să analizaţi puţin situaţia astfel încât să faceţi câteva schimbări în acest sens. O discuţie cu un/o prieten/ă sau un/o membru/ă al/a familiei vă poate ajuta mult în această perioadă.


Horoscop 25 februarie 2017, Capricorn:

Interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru, în special cu colegii/ele de echipă şi şefii; sfaturile pe care le primiţi vă vor ajuta să evoluaţi şi să vă dezvoltaţi într-un timp destul de scurt. Spre seară, este posibil să ieşiţi în oraş cu prietenii/ele la o terasă sau un restaurant frumos.


Horoscop 25 februarie 2017, Vărsător:

Astrele vă recomandă să vă îndreptaţi astăzi atenţia asupra relaţiei sentimentale; partenerul/a de cuplu va avea nevoie de susţinerea voastră într-un proiect important. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă, pe care o veţi considera imediat sufletul pereche.


Horoscop 25 februarie 2017, Peşti:

Este foarte posibil ca ziua de 25-02-2017 să fie petrecută pe drum; partenerul/a de cuplu vă surprinde cu o excursie într-un loc în care vreţi să ajungeţi de foarte mult timp. Echipaţi-vă cu baterii şi acumulatori de rezervă pentru telefon şi camera foto deoarece veţi face poze mai tot timpul!