Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 21 februarie 2017


Horoscop 21 februarie 2017, Berbec:

Profitaţi de ziua de marţi pentru a vă planifica foarte bine săptămâna în ceea ce priveşte planul profesional; vreţi să vă ocupaţi de toate sarcinile fără să fiţi stresaţi/te sau chiar presaţi/te de timp. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o întâlnire de gradul 0 cu o persoană din trecut care a însemnat foarte mult pentru voi.


Horoscop 21 februarie 2017, Taur:

Lucrurile pentru voi par să evolueze foarte frumos în ceea ce priveşte viaţa profesională; important este să aveţi răbdare şi să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare atunci când este cazul. Partenerul/a de cuplu şi persoanele dragi sunt alături de voi şi vă susţin necondiţionat în această perioadă. Spre seară, şefii vă propun să vă ocupaţi de un proiect la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 21 februarie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală vă trezeşte atenţia în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă concentraţi fără nicio problemă şi reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile primite de partenerii de afaceri. După orele prânzului este posibil să participaţi la o şedinţă importantă alături de colegii/ele de echipă pentru a discuta planurile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 21 februarie 2017, Rac:

Ziua de 21/02/2017 nu este tocmai bună pentru tranzacţiile financiare; este important să încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale fără să interacţionaţi prea mult cu colegii/ele de echipă. Nu sunteţi în apele voastre şi este posibil să vă pierdeţi răbdarea destul de repede. Spre seară trebuie să faceţi câteva cumpărături pentru casă; aveţi grijă să nu depăşiţi bugetul!


Horoscop 21 februarie 2017, Leu:

Ziua de astăzi este cu multe suişuri şi coborâşuri, însă voi rămâneţi cu zâmbetul pe buze indiferent de situaţie. Deşi nu este o zi tocmai bună pentru viaţa financiară, în proiectele profesionale vă descurcaţi de minune. Timpul este de partea voastră şi reuşiţi să finalizaţi o mulţime de sarcini pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă.


Horoscop 21 februarie 2017, Fecioară:

Astăzi sunteţi îndrăzneţi/e pe plan profesional; vreţi să ieşiţi din zona de confort şi acceptaţi un parteneriat interesant, care vă va aduce schimbări frumoase într-un timp destul de scurt. Urmează o perioadă în care trebuie să vă obişnuiţi cu aceste modificări. Sunteţi uşor agitaţi/te, însă nu trebuie să vă faceţi foarte multe griji; astrele vă sfătuiesc să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor.


Horoscop 21 februarie 2017, Balanţă:

O problemă sentimentală vă dă peste cap toate planurile pentru această săptămână; din fericire, o persoană foarte apropiată, cel mai probabil membru/ă al/a familiei, vine în ajutorul vostru cu câteva sfaturi de care ar fi bine să ţineţi cont. Reuşiţi să vă liniştiţi şi să vă recăpătaţi optimismul astfel încât să faceţi alegerile necesare pentru ca totul să revină la normal în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 21 februarie 2017, Scorpion:

Astăzi vă confruntaţi cu o mică problemă într-un proiect destul de amplu; oricât de mult aţi încerca, nu reuşiţi să îi daţi de cap. Un/o coleg/ă de echipă în care aveţi foarte mare încredere vă va oferi puţin ajutor, cel mai probabil de ordin moral astfel încât să aveţi mai multă încredere în voi şi să luaţi deciziile necesare pentru a rezolva situaţia dificilă cu care vă confruntaţi.


Horoscop 21 februarie 2017, Săgetător:

Ziua de marţi începe foarte bine pentru voi; comunicaţi bine cu colegii/ele de echipă şi superiorii şi vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Astrele vă recomandă să vă concentraţi mai mult asupra proiectelor importante şi să faceţi tot posibilul astfel încât să nu vă pierdeţi în detalii. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă invită la un eveniment frumos în oraş.


Horoscop 21 februarie 2017, Capricorn:

Astrele nu sunt de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa profesională astăzi, motiv pentru care cel mai bine ar fi să evitaţi tranzacţiile ce includ sume mari de bani şi să vă îndreptaţi mai mult atenţia asupra sarcinilor simple, care nu necesită foarte multă răbdare. Comunicarea cu oamenii din jurul vostru este una foarte bună.


Horoscop 21 februarie 2017, Vărsător:

Profitaţi de ziua de marţi pentru a vă planifica mai bine săptămâna astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale; deşi aveţi un program foarte încărcat, sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi reuşiţi să îi molipsiţi şi pe cei din jurul vostru cu starea de bine pe care o aveţi. Seara va fi relaxantă, petrecută alături de o persoană dragă.


Horoscop 21 februarie 2017, Peşti:

Sunteţi tot mai concentraţi/te asupra vieţii profesionale; aveţi numeroase sarcini pe cap şi faceţi tot posibilul să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Partenerul/a de cuplu se poate simţi neglijat/ă, motiv pentru care pot exista câteva tensiuni între voi. Oricât de ocupaţi/te aţi fi, trebuie să învăţaţi să vă prioritizati relaţia sentimentală pentru că, în caz contrar riscaţi să produceţi o ruptură dureroasă între voi şi persoana iubită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS