Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 Martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 Martie 2017


Horoscop 1 Martie 2017, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi la locul de muncă, încercând să găsiţi soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Din păcate, ziua de miercuri nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională. Vă este greu să vă faceţi înţeleşi/se în discuţiile pe care le aveţi cu colegii/ele de echipă şi cu colaboratorii/arele.


Horoscop 1 Martie 2017, Taur:

Astăzi ar trebui să aveţi mare grijă la oamenii cu care interacţionaţi şi, cel mai important, în care aveţi încredere. Astrele vă sfătuiesc să vă concentraţi mai mult pe proiectele personale deoarece aveţi şansa să aveţi rezultate foarte bune la acestea.


Horoscop 1 Martie 2017, Gemeni:

Începutul zilei este unul foarte productiv pentru voi; chiar dacă sunteţi uşor obosiţi/te, reuşiţi să vă adunaţi gândurile şi să vă ocupaţi de proiectele şi sarcinile pe care le aveţi pe plan profesional. Seara pare să fie una relaxantă şi frumoasă pentru voi.


Horoscop 1 Martie 2017, Rac:

Soarele puternic şi vremea frumoasă de afară nu vă lasă deloc să fiţi atenţi/te la viaţa profesională, motiv pentru care o lăsaţi baltă şi încercaţi să vă relaxaţi. Vă permiteţi să munciţi puţin la primele ore ale dimineţii şi să vă luaţi restul zilei liber pentru a vă încărca bateriile.


Horoscop 1 Martie 2017, Leu:

Profitaţi de primele ore ale dimineţii pentru a vă concentra asupra planului profesional; aveţi nevoie ca după orele prânzului să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Simţiţi nevoia să interacţionaţi mai mult cu acestea şi să vă exprimaţi sentimentele pe care le aveţi pentru ele.


Horoscop 1 Martie 2017, Fecioară:

Ziua de 1 Martie (citiţi şi horoscopul lunii martie 2017!) vă găseşte făcând planuri pentru viaţa profesională; aveţi multe pe cap, aşa că încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul pentru a nu rămâne şi peste program. Seara va fi una foarte relaxantă, fix aşa cum vă doriţi. Partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un mic cadou.


Horoscop 1 Martie 2017, Balanţă:

Astăzi aveţi parte de mici conflicte la locul de muncă; din fericire, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de diplomaţie, reuşind astfel să rezolvaţi aceste situaţii complicate. Spre seară, o persoană dragă vă calcă pragul casei; este vorba despre un om din trecut, pe care nu l-aţi mai văzut de ceva timp.


Horoscop 1 Martie 2017, Scorpion:

Ziua de 01-03-2017 vine la pachet cu numeroase situaţii frumoase; pe plan sentimental, persoana iubită vă face un super cadou. În cazul în care sunteţi singuri/e astrele vă pot scoate în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti încă de la primul moment.


Horoscop 1 Martie 2017, Săgetător:

Astăzi sunteţi puşi/se în faţa unor probleme mai dificile şi destul de delicate, pe care nu prea ştiţi cum să le preveniţi. Faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi aceste situaţii cât mai repede cu putinţă. Spre finalul serii, este posibil să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 1 Martie 2017, Capricorn:

Ziua de miercuri este uşor confuză, motiv pentru care ar fi bine să evitaţi întâlnirile importante. De asemenea, cel mai bine este să nu faceţi nicio mişcare bruscă în proiectele aflate în desfăşurare. Spre seară, comunicaţi bine cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 1 Martie 2017, Vărsător:

În această perioadă aveţi foarte multe pe cap; este posibil să lucraţi la un proiect important, care nu vă iese aşa cum trebuie. Astrele vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi, în cazul în care nu vă descurcaţi, să încercaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 1 Martie 2017, Peşti:

Ziua de 01/03/2017 este uşor relaxantă pentru voi. Pe plan profesional, aveţi câteva sarcini de rezolvat de care vă ocupaţi fără nicio problemă. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS