Horoscop Urania zilnic: vineri, 6 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 6 ianuarie 2017


Horoscop 6 ianuarie 2017, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini de care trebuie să vă ocupaţi alături de colegii de muncă. Din păcate, sunteţi toţi foarte încăpăţânaţi şi vă este aproape imposibil să cadeţi de comun acord asupra unei decizii finale, motiv pentru care câţiva trebuie să facă mici compromisuri.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Taur:

Profitaţi de prima parte a zilei de vineri pentru a vă împărţi sarcinile astfel încât să vă ocupaţi de toate până la sfârşitul programului de muncă! Spre seară este posibil ca o persoană dragă să vă dea o veste frumoasă sau chiar să vă facă o vizită surpriză. Sunteţi în al nouălea cer!


Horoscop 6 ianuarie 2017, Gemeni:

Prima parte a zilei va fi una foarte relaxantă; aveţi câteva sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi şi care vă ocupă foarte puţin timp. Aproape că trageţi de voi pentru a le rezolva până la sfârşitul programului. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă la un eveniment în oraş.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Rac:

Pe plan profesional lucrurile par să fie într-o oarecare schimbare pentru voi; şefii sunt impresionaţi de diplomaţia şi maturitatea de care daţi dovadă, motiv pentru care vă pot face o surpriză frumoasă. Poate fi vorba despre o propunere interesantă de colaborare, care vă va aduce beneficii neaşteptate nu doar în carieră, ci şi în viaţa financiară.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Leu:

Profitaţi de ziua de vineri pentru a vă pune în ordine gândurile şi ideile; urmează o perioadă mai aglomerată pentru voi, cu schimbări pe plan profesional şi nu vreţi să fiţi luaţi prin surprindere. Important este să aveţi încredere în voi şi să nu vă daţi bătuţi indiferent de cât de dificile par să fie obstacolele pe care le întâlniţi în drum.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Fecioară:

Apar mici probleme la serviciu, însă nu vă faceţi griji pentru acestea; vă păstraţi calmul şi aveţi multă încredere în planurile voastre. Ca dovadă, reuşiţi să terminaţi totul până în orele prânzului. Pe plan sentimental, este posibil ca partenerul de cuplu să vă ceară mai multă atenţie în această perioadă.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Balanţă:

Profitaţi de timpul liber pentru a vă ocupa mai mult de relaţia cu partenerul/a de cuplu; lucrurile se schimbă în bine pentru voi, motiv pentru care sunteţi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. În cazul în care sunteţi singuri, nu vă pierdeţi speranţa! Astrele au o surpriză pentru voi spre finalul zilei.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; cum la locul de muncă este mai liber, încercaţi să profitaţi de această perioadă pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimente! În cazul în care sunteţi într-o relaţie, vă gândiţi să luaţi o decizie care va aduce un val de schimbări neaşteptate. Nu vă grăbiţi şi nici nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru!


Horoscop 6 ianuarie 2017, Săgetător:

Astăzi vă confruntaţi cu o mică problemă personală de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Aveţi încredere în intuiţia voastră, însă decideţi să cereţi şi sfatul unei persoane din familie, în care aveţi multă încredere. Împreună găsiţi o soluţie eficientă care să vă scape de această situaţie.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte vorbăreţi şi atrageţi de partea voastră mulţi oameni, chiar şi persoane necunoscute. Stilul natural cu care vă povestiţi viaţa este precum un magnet pentru cei din jurul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă recomandă să profitaţi de situaţie deoarece puteţi întâlni un/o viitor/viitoare partener/ă.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Vărsător:

Se pare că toţi oamenii din jurul vostru sunt împotriva voastră; vă este foarte dificil să comunicaţi deschis cu ei, motiv pentru care luaţi decizia de a face compromisuri şi de a trece prin sită lucrurile pe care să le audă din gura voastră. Spre seară, în viaţa sentimentală poate apărea o schimbare neaşteptat de frumoasă.


Horoscop 6 ianuarie 2017, Peşti:

A cincea zi a săptămânii nu vine cu nimic special; primele ore ale dimineţii sunt petrecute la locul de muncă, ocupându-vă de sarcinile obişnuite. După orele prânzului, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă propună să faceţi o călătorie sau chiar o scurtă vacanţă într-un loc la care visaţi de mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS