Horoscop Urania zilnic: luni, 26 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 26 decembrie 2016


Horoscop 26 decembrie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; a doua zi de Crăciun este una dintre cele mai frumoase zile ale anului pentru voi, aşa că încercaţi să profitaţi din plin de ea! Este posibil ca o persoană dragă să vă surprindă cu un cadou frumos, la care nici măcar nu vă aşteptaţi.


Horoscop 26 decembrie 2016, Taur:

După o perioadă extrem de aglomerată, cu multe probleme, stres, planuri şi proiecte de rezolvat, profitaţi de aceste momente pentru a vă relaxa şi a vă concentra atenţia asupra relaţiei cu oamenii dragi din jurul vostru. Petreceţi clipe frumoase în compania partenerului/ei de cuplu şi a familiei.


Horoscop 26 decembrie 2016, Gemeni:

Ziua de luni este despre iertare şi împăcare, aşa că profitaţi de ea pentru a vă pune în ordine viaţa sentimentală; este posibil să faceţi primul pas în relaţia pe care o aveţi cu o persoană din trecut, care v-a greşit mult. Decideţi să lăsaţi în spate trecutul şi să îi daţi încă o şansă.


Horoscop 26 decembrie 2016, Rac:

Profitaţi de această perioadă mai liniştită pentru a vă odihni şi a vă face ordine pe plan personal; după orele prânzului, întreaga casă vă va fi plină de oameni dragi, care vă vor face o vizită surpriză. Sunteţi foarte relaxaţi şi vă bucuraţi de aceste momente magice.


Horoscop 26 decembrie 2016, Leu:

Această zi specială este dedicată activităţilor de familie; este momentul potrivit pentru a vă relaxa şi a petrece clipe frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră. După orele prânzului, este posibil să faceţi o călătorie neplanificată într-un alt oraş.


Horoscop 26 decembrie 2016, Fecioară:

Ziua de 26 decembrie vă găseşte foarte liniştiţi; după orele prânzului, este posibil să comunicaţi deschis cu o persoană dragă, în vârstă, care vă va ajuta să faceţi câteva schimbări majore nu doar pe plan sentimental, ci şi în relaţia pe care o aveţi cu prietenii din jurul vostru.


Horoscop 26 decembrie 2016, Balanţă:

Deşi sunteţi concentraţi asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, astăzi trebuie să vă ajutaţi un prieten drag, care vine să vă ceară ajutorul într-o problemă mai delicată. Aveţi răbdare şi încercaţi să nu îl judecaţi pentru decizia luată! Seara va fi una specială deoarece veţi primi o surpriză specială.


Horoscop 26 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi trebuie să plecaţi într-o călătorie neanunţată; deşi nu aveţi niciun chef, trebuie să vă adunaţi puterile deoarece aceasta se va dovedi una chiar benefică pentru voi. Încercaţi să profitaţi de această ocazie pentru că reprezintă un nou început în viaţa voastră personală!


Horoscop 26 decembrie 2016, Săgetător:

Ziua de luni poate fi o zi destul de încărcată pentru voi; interacţionaţi cu multe persoane dragi vouă, oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp. Astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să încercaţi să ajungeţi mai uşor la compromisuri astfel încât să nu apară conflicte dificile.


Horoscop 26 decembrie 2016, Capricorn:

Astăzi petreceţi clipe speciale în compania celor dragi; partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu o atenţie specială. Poate fi vorba despre un cadou frumos, pe care vi-l doriţi de mult timp. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă.


Horoscop 26 decembrie 2016, Vărsător:

După o perioadă dificilă şi aglomerată, profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă relaxa în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Este posibil ca după orele prânzului să apară mici dificultăţi de comunicare, motiv pentru care astrele vă recomandă să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 26 decembrie 2016, Peşti:

Astăzi discutaţi deschis cu o persoană dragă, în care aveţi multă încredere; sfaturile pe care le primiţi vă pot ajuta să vă regăsiţi liniştea de care aveţi nevoie. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu o veste frumoasă care vă va aduce o schimbare majoră în viitorul apropiat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS