Horoscop Urania zilnic: marţi, 6 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 6 decembrie 2016


Horoscop 6 decembrie 2016, Berbec:

Veţi lupta cu entuziasm pentru un crez al vostru, un proiect profesional sau o relaţie personală care nu mai funcţionează. Deşi nimeni nu vă poate înfrunta, sunt şanse mici să reuşiţi să obţineţi ceea ce vreţi, pentru că vă veţi plictisi repede de bătălia voastră.


Horoscop 6 decembrie 2016, Taur:

Sunteţi foarte preocupaţi azi de voi şi de viitorul vostru, aşa că nu observaţi strigătul de ajutor al unei persoane apropiate, care are mare nevoie de asistenţa voastră. Din păcate, aceasta se codeşte să vă deranjeze şi preferă să se resemneze cu dificultatea prin care trece, decât să vă smulgă din gândurile voastre.


Horoscop 6 decembrie 2016, Gemeni:

În mod normal sunteţi comunicativi, dar azi vă veţi întrece pe voi înşivă. Nu este însă un lucru bun, din păcate; veţi reuşi să alungaţi pe cineva care vă plăcea cu vorbăria voastră necontrolată. O persoană cu care vă întâlniţi, o amică sau chiar un contact profesional vor fi speriaţi de debitul vostru verbal şi vor fugi văzând cu ochii.


Horoscop 6 decembrie 2016, Rac:

Familia este cea mai importantă din viaţa voastră, de aceea faptul că vă dezamăgeşte azi vă doare foarte mult. O rudă apropiată vă refuză ajutorul într-un moment de cumpănă şi, mai mult, vă batjocoreşte pentru greşelile pe care le-aţi făcut. Sunteţi mai răniţi de atitudinea ei decât de greutăţile voastre.


Horoscop 6 decembrie 2016, Leu:

Vă enervaţi azi dintr-un motiv lipsit de importanţă şi, neputând să vă ţineţi caracterul în frâu, vă răzbunaţi pe persoanele nepotrivite, care nu au absolut nicio vină. Este posibil să jigniţi chiar un prieten apropiat, sensibil, care vă va ierta foarte greu pentru izbucnirea voastră.


Horoscop 6 decembrie 2016, Fecioară:

Perfecţionişti aşa cum vă ştim, azi veţi comite o greşeală din prea mult exces de zel. Vă contraziceţi şeful, încercând să îi arătaţi că a comis o eroare gravă, pe care numai voi aţi sesizat-o. Deşi sunt şanse mari să aveţi dreptate, acesta nu vă va ierta pentru faptul că l-aţi umilit public.


Horoscop 6 decembrie 2016, Balanţă:

Aveţi mare grijă cu banii azi, pentru că tindeţi să îi cheltuiţi în mod necontrolat. Nu vă pasă prea mult de ce se va întâmpla în jurul vostru şi hotărâţi să trăiţi o zi nebună, în care să vă răsfăţaţi cu tot ceea ce vreţi. Nu uitaţi totuşi că este luna cadourilor!


Horoscop 6 decembrie 2016, Scorpion:

Simţiţi că explodaţi astăzi de energie şi nu aveţi nici cea mai mică idee încotro ar trebui să o dirijaţi. Ca să nu vă abateţi ca o furie asupra oamenilor din jur, mergeţi la sală. Astrele sunt de părere că exerciţiul fizic vă va face să arătaţi şi să vă simţiţi absolut excepţional.


Horoscop 6 decembrie 2016, Săgetător:

Deşi sunteţi destul de preocupaţi de situaţia voastră financiară, nu vă grăbiţi să acceptaţi prima ofertă care vă iese în cale. Aveţi puţină răbdare şi lucrurile se vor rezolva aproape de la sine. În urmă cu ceva timp, aţi ajutat o persoană din familie iar acum a venit momentul să vă întoarcă favoarea. Chiar dacă sunteţi tentaţi să speculaţi, nu faceţi astăzi nicio tranzacţie financiară.


Horoscop 6 decembrie 2016, Capricorn:

Sunteţi animaţi azi de înţelepciune şi de o intuiţie aproape ieşite din comun. Tocmai de aceea, este foarte important să vă faceţi vocea auzită, pentru că tot ceea ce veţi spune va avea o însemnătate deosebită. Mergeţi la întruniri, implicaţi-vă în deciziile pe care le ia angajatorul vostru sau apucaţi-vă să scrieţi o carte!


Horoscop 6 decembrie 2016, Vărsător:

Azi este o zi echilibrată, în care vă veţi face atât prieteni, cât şi duşmani. O persoană pe care o cunoaşteţi azi şi care vă place din prima se va transforma într-un tovarăş pe viaţă, iar un om pe care îl jigniţi fără să vreţi vă va deveni un inamic puternic. Fiţi foarte atenţi şi aflaţi cine sunt aceste persoane!


Horoscop 6 decembrie 2016, Peşti:

Aveţi mare grijă la deciziile pe care le luaţi azi, deoarece se pot întoarce foarte uşor împotriva voastră! Vă simţiţi agitaţi şi aveţi nevoie de o schimbare, dar ţineţi cont de faptul că este doar o dispoziţie trecătoare. Mai aşteptaţi o zi pentru a vă convinge că vreţi cu adevărat aceste lucruri!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS