Horoscop Urania zilnic: luni, 19 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 19 decembrie 2016


Horoscop 19 decembrie 2016, Berbec:

Azi vă veţi lua în coarne cu oricine încearcă să vă contrazică, chiar şi cu cei care îşi aleg cu grijă cuvintele. Dispoziţia nu este deloc sărbătorească, ba dimpotrivă, aveţi impresia că totul este îndreptat împotriva voastră şi că toţi vor să vă rănească personal. Dacă nu vreţi să vă petreceţi ziua în certuri, încercaţi să vă liniştiţi.


Horoscop 19 decembrie 2016, Taur:

Este greu ca cineva să vă convingă de ceva azi, pentru că sunteţi chiar mai încăpăţânaţi decât de obicei. Nici nu vreţi să auziţi ceea ce încearcă să vă spună persoana iubită şi continuaţi să o întrerupeţi, dovedindu-i că nu aveţi nici cea mai mică intenţie să faceţi aşa cum spune ea. Va fi greu să nu vă certaţi, în asemenea condiţii.


Horoscop 19 decembrie 2016, Gemeni:

Natura voastră adaptabilă, schimbătoare, vă ajută să faceţi faţă cu bine climatului de certuri al zilei; ceea ce nu înseamnă însă că veţi putea să petreceţi liniştiţi această zi. Sunteţi mult prea populari, iar amicii voştri vă convoacă, cerându-vă să îi susţineţi pe unul sau pe altul. Nu veţi reuşi să vă sustrageţi şi nici nu prea daţi dovadă de diplomaţie.


Horoscop 19 decembrie 2016, Rac:

Sunteţi afectaţi din plin de natura conflictuală a zilei. Oricât de mult aţi încerca, nu reuşiţi să treceţi peste faptul că oamenii din jur sunt duri şi luaţi totul personal. Sunteţi atât de trişti şi de răniţi, încât sfârşiţi prin a vă revolta şi veţi adresa cuvinte grele, răzbunându-vă pe singura persoană nevinovată din toată povestea.


Horoscop 19 decembrie 2016, Leu:

Contextul conflictual al zilei vă are drept participanţi siguri. Firea voastră autoritară se manifestă azi mai puternic decât de obicei, mai ales atunci când vedeţi că este atâta tensiune în jurul vostru şi vreţi să luaţi situaţia în mâini. Veţi găsi însă pe cineva mai tare ca voi, care vă va veni de hac.


Horoscop 19 decembrie 2016, Fecioară:

Într-un ambient plin de conflicte cum este cel de azi, voi luaţi cea mai bună decizie - aceea de a sta deoparte. Preferaţi să vă ocupaţi timpul cu ceva constructiv decât să participaţi la certuri fără sens; veţi merge la cumpărături şi veţi mai lua câteva cadouri sau veţi continua pregătirile pentru Crăciun. Vă număraţi printre puţinele zodii fericite azi.


Horoscop 19 decembrie 2016, Balanţă:

Natura voastră paşnică nu vă poate lăsa să staţi azi departe de conflicte. Deşi cel mai bine pentru voi ar fi să nu vă implicaţi în certuri, nu vă puteţi abţine şi încercaţi să le arătaţi celor din jur că greşesc. Trebuie să înţelegeţi însă că este una dintre acele zile în care oamenii nu vor vrea să vadă că greşesc.


Horoscop 19 decembrie 2016, Scorpion:

Îi puneţi pe toţi cu botul pe labe, mai ales pe cei care au încercat să se ia de voi, fără să ştie că voi vă pricepeţi mai bine ca oricine să vă certaţi. Acest lucru vă afectează şi pe voi însă, fiindcă, deşi vă simţiţi satisfăcuţi imediat, spre seară vă cuprinde tristeţea.


Horoscop 19 decembrie 2016, Săgetător:

Şi voi reuşiţi să scăpaţi de ambientul de ceartă, în mare parte, alegând să plecaţi singuri într-o aventură, după ce vă certaţi cu persoana iubită sau cu părinţii în cursul dimineţii. Nu aveţi însă noroc, pentru că vă întâlniţi cu un amic pe drum şi acceptaţi să vă însoţească. Vă veţi certa în continuu.


Horoscop 19 decembrie 2016, Capricorn:

După ce vă certaţi la prima oră cu prietenul/a cea mai bună, hotărâţi să vă izolaţi şi să vă apucaţi de curăţenie. Veţi avea de câştigat pentru că terminaţi o mare parte din ceea ce aveţi de făcut şi nu vă mai rămâne decât să vă relaxaţi până la Crăciun.


Horoscop 19 decembrie 2016, Vărsător:

Folosiţi-vă puterea de convingere şi abilităţile de negociere pentru a obţine o mărire de salariu. Este momentul să fiţi răsplătiţi pentru eforturile voastre iar acum este o zi bună pentru a cere mai mulţi bani. Relaţiile cu cei dragi decurg fără probleme şi puteţi planifica o ieşire cu un grup de prieteni apropiaţi.


Horoscop 19 decembrie 2016, Peşti:

Sunteţi unele dintre persoanele cel mai afectate de ziua de azi. Nu numai că nu suportaţi să îi vedeţi certându-se pe cei dragi vouă, dar sunteţi şi unii dintre cei loiali, care rămân alături de cei învinşi în conflicte. Vă va fi greu să depăşiţi aceste momente.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS