Horoscop Urania zilnic: joi, 15 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 15 decembrie 2016


Horoscop 15 decembrie 2016, Berbec:

Azi vă va fi imposibil să vă ţineţi de orice activitate aţi începe. Sunteţi agitaţi şi uşor de distras, o trăsătură proprie, care vă este intensificată însă şi de influenţele Gemenilor. Este suficient ca ceva cât de cât interesant să vă apară în cale pentru a pierde cu totul şirul a ceea ce făceaţi.


Horoscop 15 decembrie 2016, Taur:

Nu aveţi nicio şansă să vă puteţi dedica azi mai multor sarcini, aşa că faceţi tot posibilul şi stabiliţi-vă priorităţile! Veţi constata că, odată ce veţi stabili cu exactitate care sunt cele mai importante lucruri pentru voi, vă va fi mult mai uşor să faceţi faţă. Alegeţi familia, este singurul sfat pe care vi-l oferă astrele!


Horoscop 15 decembrie 2016, Gemeni:

Azi nu aveţi niciun chef să staţi închişi între patru pereţi, aşa că luaţi-vă liber, dacă aveţi posibilitatea de a o face! Simplul fapt de a vă plimba prin oraş vă va face să vă simţiţi foarte bine şi este posibil ca în acest răstimp să găsiţi şi câteva cadouri extrem de inspirate pentru familia voastră.


Horoscop 15 decembrie 2016, Rac:

Vă aşteaptă o zi plină acasă, acolo unde veţi sta alături de membrii familiei pe care îi iubiţi cel mai mult. Părinţii sau nişte rude la care ţineţi vă fac o vizită, iar voi vă daţi peste cap ca ei să se simtă minunat. Şi ei vor face însă tot posibilul să vă facă pe plac şi să vă copleşească cu atenţia lor, aşa că aveţi în faţă o zi cu totul şi cu totul specială, plină de bucurie.


Horoscop 15 decembrie 2016, Leu:

Aveţi o stare neplăcută azi şi începeţi să vă simţiţi dezamăgiţi de lumea în care trăiţi. Un eveniment sau comportamentul unei persoane v-a făcut să puneţi sub semnul întrebării nu numai viaţa, ci întreaga societate. Sunteţi atât de supăraţi pe ceea ce se întâmplă, încât vă veţi închide în casă toată ziua.


Horoscop 15 decembrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă la alimentaţia voastră azi, pentru că aveţi tendinţa de a face excese! Nu uitaţi că se apropie sărbătorile, o perioadă cu petreceri şi excese şi că ar trebui să aveţi grijă acum de silueta voastră. Chiar dacă nu vă număraţi printre cei care ţin post, nu ar strica să mâncaţi mai uşor în această perioadă.


Horoscop 15 decembrie 2016, Balanţă:

Azi vă simţiţi bine, împliniţi şi începeţi să înţelegeţi ce înseamnă să trăiţi în pace spirituală. Nu credeaţi că puteţi atinge o senzaţie de deplinătate, în care nimic nu vă deranjează, dar azi o experimentaţi din plin. Deja vă vedeţi evoluând şi mai mult, dar astrele vă atenţionează că mai aveţi mult de muncă până atunci.


Horoscop 15 decembrie 2016, Scorpion:

Încercaţi pe cât posibil azi să staţi în preajma oamenilor importanţi de la locul vostru de muncă sau din mediul în care trăiţi! Prin intermediul lor veţi avea o mare reuşită sau veţi afla un lucru esenţial, care vă va ajuta în viitor. Influenţa unor asemenea persoane vă este mai mult decât necesară azi.


Horoscop 15 decembrie 2016, Săgetător:

Azi veţi fi fericiţi să descoperiţi un mister sau să găsiţi răspunsul la o întrebare care vă frământă de multă vreme. Nu staţi cu nasul îngropat în cărţi, ci învăţaţi în mod activ, agitaţi şi curioşi, exact aşa cum vă place vouă!


Horoscop 15 decembrie 2016, Capricorn:

Aveţi mare grijă ce spuneţi azi, pentru că, în ciuda precauţiei voastre, nu prea cumpăniţi cuvintele pe care le rostiţi şi ajungeţi să răniţi pe cineva la care ţineţi! Nu vă gândiţi că este vorba de ceva trecător, dimpotrivă, se pare că o daţi într-adevăr în bară şi nu veţi mai putea să luaţi înapoi vorbele pe care le-aţi rostit.


Horoscop 15 decembrie 2016, Vărsător:

Azi sunteţi înconjuraţi de foarte multă lume şi, deşi adoraţi agitaţia, vă simţiţi obosiţi la finalul zilei. Gândiţi-vă că aveţi nevoie de deplinătatea forţelor şi că ar fi bine să vă ţineţi la distanţă de epuizare în această perioadă! Sfatul pe care vi-l oferă astrele este să vă detaşaţi puţin şi să petreceţi ceva timp singuri, la finalul zilei.


Horoscop 15 decembrie 2016, Peşti:

Astăzi puteţi avea mici dificultăţi în comunicarea cu persoanele din jurul vostru; responsabilităţile de astăzi sunt numeroase, motiv pentru care încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS