Horoscop Urania zilnic: joi, 3 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 3 noiembrie 2016


Horoscop 3 noiembrie 2016, Berbec:

Astăzi iese la iveală invidia din voi. Unul dintre colegii de serviciu, care se mută pe un alt departament sau a fost avansat, va primi o surpriză specială din partea colectivului. Toată lumea se dă peste cap pentru a îl face fericit, iar voi sunteţi de-a dreptul sideraţi, pentru că nu înţelegeţi de ce i se acordă atâta importanţă.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Taur:

Nu vă arătaţi azi emoţiile, vă sfătuiesc astrele! Sunteţi complet dezamăgiţi de comportamentul persoanei iubite, dar nu îi reproşaţi ceea ce vă supără, pentru că nu aveţi dreptate. Dimpotrivă, exageraţi şi o veţi irita destul de tare, punând în primejdie relaţia voastră. Încercaţi să vă liniştiţi!


Horoscop 3 noiembrie 2016, Gemeni:

Toată atenţia voastră trebuie să fie îndreptată spre muncă azi. Mai ales dacă ocupaţi o poziţie superioară, autoritatea voastră este pusă sub semnul întrebării de un coleg nou, care vrea să se remarce şi să vă fure postul. Arătaţi-i rapid ceea ce puteţi şi puneţi-l la punct, ca să evitaţi conflicte mai puternice pe viitor!


Horoscop 3 noiembrie 2016, Rac:

Azi comunicaţi cu persoane de altă naţionalitate, într-o limbă străină de care eraţi nesiguri, dar pe care descoperiţi că o stăpâniţi la perfecţie. Este posibil ca aceste abilităţi să vă fie testate la muncă. Veţi fi mândri!


Horoscop 3 noiembrie 2016, Leu:

Azi faceţi o achiziţie foarte bună, pe care o prindeţi la un preţ excepţional. Nu trebuie însă să plecaţi la cumpărături; staţi cu ochii pe site-urile voastre preferate, pentru că se anunţă reduceri masive la ceva ce doreaţi de multă vreme să vă cumpăraţi.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi sunteţi caracterizaţi printr-o ambiţie care pare nemăsurată. Sunteţi extrem de supăraţi atunci când şeful vostru oferă cea mai dificilă responsabilitate a zilei unui alt coleg şi faceţi tot posibilul pentru a dovedi că voi trebuia să fiţi alegerea. Sunteţi chiar capabili să îi puneţi beţe în roate pentru a vă demonstra punctul de vedere.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Balanţă:

Azi primiţi ajutor de la o persoană total dezinteresată, pe care nici măcar nu o cunoaşteţi foarte bine. Toţi prietenii voştri vă întorc spatele, iar voi vă regăsiţi în situaţia de a apela la un străin. Deşi vă este ruşine şi sunteţi plini de dezamăgire, nu vă puteţi abţine să nu vă simţiţi emoţionaţi de faptul că mai există încă bine în lume.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Scorpion:

Azi este o zi perfectă pentru câştiguri financiare. Faceţi o mişcare profesională extrem de inteligentă; vă mutaţi pe un alt departament sau acceptaţi un loc de muncă mai bine plătit. Important este că fluxul de bani va continua şi în viitor, ceea ce îşi va pune amprenta şi asupra fericirii voastre.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Săgetător:

Deja nu mai suportaţi faptul că nu vă permiteţi financiar să vă faceţi toate poftele, aşa că decideţi să acceptaţi propunerea de colaborare a unuia dintre prietenii voştri. Deşi veţi avea câştig de cauză şi veţi reuşi să faceţi rost de banii pe care vi-i doriţi, vă veţi umple de nervi şi de stres, pentru că amicul vostru nu este cea mai înţelegătoare persoană.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Capricorn:

Nu încercaţi nimic nou azi, vă sfătuiesc astrele! Ar fi bine să urmaţi întocmai activităţile de rutină, deoarece orice expresie a creativităţii vă va fi interpretată greşit şi nu va fi deloc apreciată. Nu este cel mai bun moment pentru a miza pe individualitate, aşa că rezumaţi-vă la ceea ce făceaţi de obicei.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Vărsător:

Sunteţi chinuiţi de o răceală banală, sezonieră, dar mergeţi la medic şi acesta se declară de-a dreptul alarmat. Vă va recomanda să luaţi o mulţime de pastile, iar voi vă veţi conforma. Spre seară este posibil ca simptomele să vi se agraveze şi să descoperiţi că de fapt doctorul s-a înşelat.


Horoscop 3 noiembrie 2016, Peşti:

Va trebui să faceţi azi un compromis cu o persoană cu care lucraţi, dar care nu vă linişteşte deloc. Dimpotrivă, aveţi impresia că aţi comis o mare greşeală şi că veţi avea multe de suportat de pe urma acestei decizii. Din păcate şi astrele tind să vă dea dreptate, dar consideră şi că veţi putea repara ceva pe parcurs.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS