Horoscop Urania săptămânal: 28 noiembrie - 4 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 28 noiembrie - 4 decembrie 2016


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Berbec:

Luna Nouă din 29 noiembrie semnalează un nou început în raport cu rudele apropiate ale persoanei iubite sau cu cei dragi ai voştri stabiliți în străinătate. Acum ar fi timpul să încercați să vă apropiați mai mult, mai ales dacă v-ați îndepărtat emoțional unii de ceilalți. Este în puterea voastră să faceţi primul pas, deci nu aşteptaţi să preia ei inițiativa în locul vostru.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Taur:

Luna Nouă din data de 29 noiembrie încearcă să vă transmită că se cere făcut ceva în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă întâmpinați probleme în cuplu, poate ar fi bine să schimbați câte ceva în această privință. Ar trebui să găsiți noi metode de a vă recuceri unul pe celălalt, în special dacă sunteți împreună de mult timp și lucrurile nu mai sunt la fel de spontane ca la început.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 29 noiembrie poate semnala, pentru cei/cele singuri/e, începutul unei frumoase povești de dragoste care se poate întinde pe parcursul unei lungi perioade de timp. Persoanele care sunt implicate deja într-o relație de lungă durată ar putea încerca să se poziționeze diferit în cuplu, mai ales dacă lucrurile nu au mers așa cum ar fi trebuit de ceva timp încoace.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Rac:

În zilele de 1 și 2 decembrie, reflectorul cosmic este ațintit asupra relației de cuplu. În perioada aceasta, comunicarea este vitală, cu atât mai mult dacă există tensiuni între voi și persoana iubită care mocnesc de ceva timp încoace și care riscă să se materializeze într-un conflict foarte mare. Oricare ar fi situația, cert este că tăcerea nu vă face bine zilele acestea.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Leu:

Luna Nouă din 29 noiembrie se perfectează tocmai în casa iubirii și a celor mici din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar trebui să aduceţi unele modificări comportamentului vostru în raport cu persoana iubită și/sau copiii. Spontaneitatea și deschiderea vă sunt aliați de nădejde în acest sens. Acum ar fi bine, de asemenea, să scoateți în oraș acea persoană pe care aţi pus ochii de ceva vreme.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din 29 noiembrie indică faptul că ar trebui să acordaţi mai multă atenție familiei, în special celei de origine. Poate că aţi cam neglijat relația cu părinții în ultima vreme, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra felului în care vă înțelegeți unii cu ceilalți. Ar fi timpul să vină din partea voastră o ofertă de reconciliere sau apropiere. Vă veţi simți mai bine dacă veţi realiza acest lucru.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din 29 noiembrie semnalează faptul că ar fi bine să aduceţi unele ajustări comportamentului vostru în raport cu rudele voastre apropiate. Dacă v-aţi îndepărtat de ei acum ar fi cazul să încercaţi să vă reapropiați. Relația voastră se poate transforma rapid dacă găsiţi tăria să vă treceţi peste orgolii și să le întindeţi pipa păcii.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Scorpion:

În cursul zilei de 1 decembrie, aţi putea pierde controlul, devenind extrem de geloşi și posesivi cu persoana iubită. Acest lucru este o dovadă de neîncredere, fapt pentru care ar trebui să vedeţi dacă aveţi motive reale să vă îndoiţi de ea sau totul se întâmplă doar în mintea voastră. Oricare ar fi situația, cert este că nu ajungeţi niciunde dacă îl/o percepeţi pe cel/a drag/ă ca pe un bun inalienabil.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 29 noiembrie ar putea retrezi interesul partenerului în persoana voastră, cu atât mai mult dacă sunteți împreună de ceva vreme și lucrurile s-au cam răcit între voi. Dacă sunteţi singuri/e, aţi putea observa că vi se dă mai multă atenție și atrageţi mai multe persoane decât de obicei. În cazul în care sunteţi în căutarea unei relații serioase, fiţi cât se poate de selectivi și nu vă mulţumiţi cu puțin.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Capricorn:

Zilele de 1 şi 2 decembrie pot veni la pachet cu tensiuni între voi și rudele apropiate, cel mai probabil părinți. De cele mai multe ori, lăsaţi impresia unor persoane reci și indiferente, fapt care ar putea ajunge să îi deranjeze pe cei dragi. Poate dacă aţi practica mai mult ascultarea activă, lucrurile ar sta cu totul altfel între voi. Ține numai de voi să vă înmuiaţi puţin în raport cu ei.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din 29 noiembrie semnalează faptul că viața voastră socială va urma, cel puțin în următoarele două săptămâni, o curbă ascendentă. Fie apar figuri noi în cercurile de persoane pe care le frecventaţi deja, fie ajungeţi voi într-un alt anturaj. Oricare ar fi situația, cert este că întâlniţi persoane care vă împărtășesc viziunile și idealurile, oameni de la care aveţi de învățat multe lucruri bune.


Horoscop 28 noiembrie - 4 decembrie 2016, Peşti:

În zilele de 1 şi 2 decembrie, se pot naște conflicte cu amicii pe seama banilor. Cel mai probabil, subiectul disputei sunt niște bani pierduți din cauza lor sau care au fost împrumutați de ceva timp, dar nerestituiți până acum. Cert este că ar fi mai bine să discutați pe un ton calm despre ceea ce vă supără. În felul acesta, nu se ajunge la o tăiere bruscă a legăturilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS