Horoscop Urania zilnic: joi, 10 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 noiembrie 2016


Horoscop 10 noiembrie 2016, Berbec:

Aveţi o zi plină de activități, una mai complicată decât cealaltă. Veţi fi nevoiţi să faceţi faţă unor provocări constante, pe care trebuie să le depăşiţi fără ajutor. Partea pozitivă este că sunteţi odihniţi și aveţi posibilitatea de a le înfrunta fizic așa cum trebuie.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Taur:

Azi daţi o super petrecere, care va rămâne pentru multă vreme în memoria invitaților voştri. Vă preocupaţi de fiecare detaliu ca la carte și reuşiţi să impresionaţi pe toată lumea cu gustul vostru. Vi se vor cere sfaturi de organizare de acum încolo.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Gemeni:

Vă va încerca o mare durere azi. Sunteţi nevoiţi să vă luaţi la revedere de la un prieten la care ţineţi foarte mult și care pleacă în altă ţară. Nu este exclus nici să pierdeţi un animal de companie sau să aflaţi că un om drag este bolnav. Sper să vă reveniţi rapid.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Rac:

Îi cumpăraţi azi un cadou partenerului vostru sau decideţi să îl surprindeţi cu ceva ce ştiţi că îi place foarte mult. Veţi fi extrem de inspirate și îl veţi face fericit, cu un gest în aparență simplu. Asta este definiţia unei iubiri adevărate.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Leu:

Nu vă veți pierdeţi marea dragoste azi, dar sunt șanse mari să rămâneţi fără una dintre prietenele voastre. În ultima vreme aţi cam ignorat-o și nici nu aţi ţinut cont de ceea ce vă reproșa, considerând că nu are dreptate. Lucrurile au ajuns acum mai grave decât credeaţi.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Fecioară:

Aveţi azi o energie ieșită din comun! Nici soarta nu se poate pune cu voi, atât sunteţi de puternici. Rezolvaţi imediat tot ceea ce vă puneţi în cap și vă achitaţi și de responsabilități ale prietenilor sau ale colegilor de serviciu.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Balanţă:

Fidelitatea vă este pusă azi la încercare! Întâlniţi o fostă mare iubire pentru care mai aveţi încă sentimente și care flirtează cu voi. Decideţi însă să rămâneţi loiali partenerului cu care sunteţi. Veţi fi surprinse să aflaţi că el nu are aceeași atitudine!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Scorpion:

O aventură pe care o consideraţi lipsită de importanţă este pe cale să se transforme azi în ceva mai mult. Chiar dacă niciunul dintre voi nu vrea să recunoască, între voi și tipul cu care vă vedeţi e ceva mai mult. Se apropie periculos de mult de dragoste!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Săgetător:

Chiar dacă plănuiţi să economisiţi, nu neglijaţi azi virtuțile cumpărăturilor. Din păcate, aveţi o zi groaznică și vă veţi reveni abia spre seară, când mergeţi la cumpărături. O simplă cămașă este capabilă să șteargă tot răul cu buretele!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi stima de sine suferă o lovitură puternică, sub centură. Se pare că unul dintre șefii voştri se simte ameninţat de inteligenţa voastră și hotărăște să vă pună la punct în faţa tuturor. Nu luaţi în seamă insultele sale pornite din invidie.


Horoscop 10 noiembrie 2016, Vărsător:

Nu credeţi tot ceea ce auziţi azi, deoarece pe la urechi vi se vor vehicula tot felul de zvonuri nefondate. Unul dintre ele are ca obiect viaţa voastră de cuplu. Alegeţi să vă puneţi baza în cel cu care împărţiţi totul, nu într-un necunoscut. Adoptaţi suspiciunea ca atitudine!


Horoscop 10 noiembrie 2016, Peşti:

După un început mai dificil de săptămână, azi veţi avea un moment de strălucire. Pe plan profesional primiţi o ofertă de-a dreptul impresionantă, din partea unei persoane care nu mai contenește să vă laude. Pe plan personal cuceriţi o persoană atrăgătoare, care se declară vrăjită de voi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS