Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 octombrie 2016


Horoscop 8 octombrie 2016, Berbec:

Aflaţi veşti interesante azi despre unul dintre prietenii voştri, de care eraţi foarte apropiaţi, dar de care v-aţi distanţat în ultima perioadă. Sunteţi foarte surprinşi atunci când descoperiţi că a acumulat o avere imensă şi că are succes într-un domeniu care vă tenta şi pe voi. Deşi vă bucuraţi pentru el, trebuie să recunoaşteţi că vă paşte şi un strop de invidie.


Horoscop 8 octombrie 2016, Taur:

Astăzi sunteţi influenţabili şi depindeţi cu totul de părerea celor din jur. La muncă urmaţi sfatul unei colege care vi se pare mai capabilă decât voi şi este posibil să comiteţi câteva greşeli grave pentru că procedaţi aşa cum spune ea. Mai grav este că îl lăsaţi apoi pe şef să vă submineze încrederea în voi.


Horoscop 8 octombrie 2016, Gemeni:

Un admirator care nu vă interesează deloc, dar pe care l-aţi păstrat în cercul vostru de prieteni pentru că vă flata atenţia sa, vă scoate azi din sărite, după ce se interpune între voi şi o persoană care vă place cu adevărat. Deşi recunoaşteţi că şi voi aveţi partea voastră de vină pentru că i-aţi permis prea multe, nu vă abţineţi să vă versaţi nervii pe el şi consideraţi că a meritat-o cu prisosinţă.


Horoscop 8 octombrie 2016, Rac:

Moderaţia este cheia unui trai echilibrat azi. Nu mâncaţi mai mult decât obişnuiţi, deoarece vă paşte o indigeste de toată frumuseţea, nu cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi sau veţi rămâne lefteri până la salariu, dar aveţi grijă mai ales cu cuvintele pe care le rostiţi, deoarece nişte vorbe necugetate vă pot compromite relaţia cu cineva drag.


Horoscop 8 octombrie 2016, Leu:

Veţi avea un comportament frivol azi, care îl scoate din minţi pe iubitul vostru. Flirtaţi fără jenă cu un prieten comun chiar în faţa partenerului vostru, căruia nu îi vine să creadă. Aveţi însă un motiv pentru care procedaţi aşa, deşi nu aţi recunoaşte nici în ruptul capului faţă de el şi anume că vă simţiţi nesigure pe relaţia voastră.


Horoscop 8 octombrie 2016, Fecioară:

Treceţi printr-o situaţie aproape dramatică azi, în faţa căreia vă simţiţi lipsiţi de apărare. Mai grav este că nu primiţi susţinere din partea niciuneia dintre cunoştinţele voastre şi nici de la prieteni. Cu totul surprinzător, una dintre rivale vă va întinde o mână de ajutor, iar voi va trebui să acceptaţi umile, din disperare! Nu veţi regreta însă şi este posibil chiar să legaţi o prietenie.


Horoscop 8 octombrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă demonstraţi inteligenţa şi vă evidenţiaţi în faţa colegilor sau a amicilor voştri graţie cunoştinţelor de cultură generală. Este posibil să participaţi la un joc sau chiar la o competiţie serioasă, în care intelectul vostru să strălucească. Nu sunt excluse nici premiile, deşi acestea vor păli în faţa admiraţiei de care vă bucuraţi.


Horoscop 8 octombrie 2016, Scorpion:

În sfârşit, după o lungă perioadă mai dificilă la muncă, reuşiţi să vă împăcaţi cu şeful vostru şi îl determinaţi chiar să recunoască faptul că vă apreciază şi că faceţi o treabă foarte bună. Deşi aţi avut momentele voastre dramatice, reuşiţi să le lăsaţi la o parte pentru o zi şi să vă felicitaţi reciproc.


Horoscop 8 octombrie 2016, Săgetător:

O persoană cu autoritate în domeniul vostru de activitate vă promite azi că vă va ajuta să răzbiţi în carieră. Are un discurs atrăgător şi vă tentează cu scenarii care par plauzibile, dar mult prea frumoase. Decideţi să vă încredeţi în el şi refuzaţi să mai depuneţi eforturi pentru a vă ridica singuri. Cel mai probabil sunteţi amăgiţi, sunt de părere astrele.


Horoscop 8 octombrie 2016, Capricorn:

Nu vă stresaţi prea tare azi! Da, este sâmbătă, dar există un motiv suplimentar pentru care vă sfătuiesc să lăsaţi viaţa să îşi urmeze cursul; ziua de 8 octombrie decide să vă surprindă şi vă va aduce aproape de un om care va deveni extrem de important în viaţa voastră, dar lângă care veţi ajunge doar din ceea ce pare a fi o întâmplare.


Horoscop 8 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi reuşiţi să faceţi rost de o sumă importantă de bani, graţie abilităţilor voastre. Veţi convinge un om cu putere financiară să vă pună la dispoziţie nişte fonduri şi să vă permită să fiţi voi cei care decid cum să le investească. Partea cu adevărat bună este că faceţi un gest excepţional şi alegeţi să îi donaţi sau să ajutaţi pe cineva cu ei.


Horoscop 8 octombrie 2016, Peşti:

Astăzi aflaţi un secret al unei persoane apropiate, care vă surprinde peste măsură. Cu greu reuşiţi să vă reveniţi de pe urma şocului şi parcă vă vine să vă ciupiţi ca să vă convingeţi că este adevărat. Deşi vă impuneţi să fiţi discreţi, nu reuşiţi, aşa că toţi cei din jur vor afla despre ce este vorba.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS