Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 30 octombrie 2016


Horoscop 30 octombrie 2016, Berbec:

Distracţia nu vă ocoleşte nici azi! Veţi participa la un eveniment la care vă simţiţi minunat. Aveţi parte de companie bună, de mâncare delicioasă şi sunteţi vânate de toţi bărbaţii; este reţeta unei seri reuşite, în care nu vă mai doriţi nimic.


Horoscop 30 octombrie 2016, Taur:

Aproape că regretaţi că nu v-aţi făcut detectivi după ziua de azi, deoarece daţi cu siguranţă dovadă de toate calităţile necesare. Dispare un animal de companie sau un membru mai tânăr al familiei se rătăceşte, iar voi sunteţi cei care reuşiţi să îl găsiţi, bazându-vă pe o combinaţie de inteligenţă şi intuiţie imbatabile.


Horoscop 30 octombrie 2016, Gemeni:

Pregătiţi-vă să mergeţi la cumpărături, pentru că azi faceţi rost de o sumă neaşteptată de bani. Poate este un cadou din partea unei rude mai în vârstă; nu este vorba de valori impresionante, dar banii vă vor ajunge pentru a vă cumpăra ceva la care râvneaţi de multă vreme.


Horoscop 30 octombrie 2016, Rac:

Gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie azi! Este posibil să fiţi nemulţumiţi de relaţia voastră şi să începeţi să vă gândiţi serios să îi puneţi punct. Abţineţi-vă de la orice măsură extremă, deoarece veţi ajunge să regretaţi în cele din urmă; nu este vorba decât de impulsuri pasagere!


Horoscop 30 octombrie 2016, Leu:

Sunteţi dezamăgiţi de unul dintre idealurile voastre azi. Superiorul vostru, în care aveaţi o încredere nezdruncinată, sau persoana pe care aţi ales-o ca mentor comite o greşeală uriaşă, fără să fi fost rezultatul unei întâmplări. Nu numai că vă puneţi la îndoială admiraţia pentru ea, dar şi alegerile de viaţă.


Horoscop 30 octombrie 2016, Fecioară:

Căutaţi cât mai repede un avocat sau un specialist în legislaţie, deoarece veţi avea nevoie de ei într-o problemă spinoasă azi! Sunteţi puşi într-o situaţie dificilă; fie voi sunteţi acuzaţi de ceva ce nu aţi comis, fie cineva apropiat v-a înşelat sau a furat de la voi. Astrele vă prevăd însă o rezolvare fericită.


Horoscop 30 octombrie 2016, Balanţă:

Pregătiţi-vă ca unul dintre marile voastre visuri în dragoste să prindă viaţă azi! Un tip pe care îl placeţi se apropie de voi, iar voi nu vă mai puteţi ţine sentimentele în frâu şi îi declaraţi ceea ce simţiţi pentru el. Este de acord să încercaţi ceva.


Horoscop 30 octombrie 2016, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi uşor capricioşi, motiv pentru care oamenii cu care interacţionaţi nu vă vor înţelege foarte bine stările de spirit. Vă este destul de dificil să vă expuneţi punctul de vedere şi din această cauză pot apărea conflicte destul de serioase chiar şi pe plan personal.


Horoscop 30 octombrie 2016, Săgetător:

Niciunul dintre planurile pe care le-aţi pus la cale azi nu va fi rezolvat. Vreţi să faceţi curăţenie, dar nu terminaţi, vă pregătiţi pentru o petrecere care nu va mai avea loc şi nici măcar prietenii nu vă mai vizitează. Vă veţi încheia seara cu o carte sau cu un film, supăraţi!


Horoscop 30 octombrie 2016, Capricorn:

Azi mergeţi la o petrecere sau la un eveniment şi ajungeţi în centrul atenţiei. Nu vă bucuraţi însă, nu veţi avea parte de trecere în preajma se#ului opus, ci între copii sau oameni mai în vârstă. Glumiţi, aveţi la voi cuvintele potrivite, sunteţi amabili şi drăguţi şi nu va fi greu să îi cuceriţi pe toţi.


Horoscop 30 octombrie 2016, Vărsător:

Mergeţi azi la o petrecere a unui rude mai în vârstă. Poate fi vorba de o aniversare sau pur şi simplu de o celebrare fără motiv. Vă plictisiţi groaznic şi vi se descarcă şi telefonul, aşa că sunteţi obligaţi să staţi şi să ascultaţi bârfe pe care nu aveţi niciun chef să le auziţi.


Horoscop 30 octombrie 2016, Peşti:

Vă petreceţi după-amiaza de duminică în familie şi, deşi nu pare să fie vorba de nimic amuzant, voi vă distraţi de minune. Este o atmosferă caldă, fără certuri şi fără conflicte, vizionaţi un film împreună şi consumaţi mâncare delicioasă; sunt printre cele mai frumoase momente.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS