Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 25 octombrie 2016


Horoscop 25 octombrie 2016, Berbec:

Organizaţi-vă priorităţile marţi, pentru că nu veţi avea energia să vă ocupaţi de tot ceea ce trebuie să faceţi. Organismul vostru este epuizat şi pur şi simplu nu mai poate răspunde tuturor activităţilor pe care le-aţi planificat. Acordaţi importanţă şi odihnei, măcar pentru o seară.


Horoscop 25 octombrie 2016, Taur:

Astăzi vă aşteaptă o competiţie importantă cu cel mai puternic rival al vostru, pe care vreţi neapărat să o câştigaţi. Veţi apela la mijloace incorecte pentru a vă asigura că voi sunteţi cei care ies pe primul loc, mai ales după ce descoperiţi că nu aveţi nicio şansă să vă remarcaţi altfel. Cenzuraţi-vă pornirile!


Horoscop 25 octombrie 2016, Gemeni:

Dragostea pentru frumuseţe vă va determina azi să investiţi o sumă foarte mare de bani, într-un obiect pe care nu vi-l permiteţi de fapt. Veţi cumpăra fie o cremă foarte scumpă, fie un tablou sau o sculptură. Deşi starea pe care v-o oferă acest articol este de pură fericire, nu sunteţi atât de încântaţi când constataţi că aţi rămas fără bani.


Horoscop 25 octombrie 2016, Rac:

Problemele financiare prin care aţi trecut în ultima perioadă vă determină să luaţi iniţiativa şi să vă analizaţi azi cu mai multă atenţie situaţia materială. Descoperiţi că v-aţi împovărat cu nişte cheltuieli cu totul inutile, pe care le tăiaţi azi cu stricteţe. Astfel vei ajunge să vă cumpăraţi ceea ce vă doriţi foarte tare!


Horoscop 25 octombrie 2016, Leu:

Astăzi veţi ajunge să vă priviţi partenerul cu alţi ochi! Participaţi împreună la un eveniment, la care el străluceşte şi este centrul atenţiei generale, ocupând locul vostru obişnuit. Veţi vedea cum toate femeile flirtează cu el, dar, departe de a vă supăra, acest fapt vă face să fiţi foarte mândre, deşi nu aţi recunoaşte în faţa lui.


Horoscop 25 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi primiţi o veste proastă de la o rudă apropiată, care s-a stabilit în alt oraş, dar nu reuşeşte să se descurce. Voi vă oferiţi să îi trimiteţi bani, pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste aceste momente, dar astrele sunt de părere că greşiţi, pentru că nu faceţi decât să îi prelungiţi chinul.


Horoscop 25 octombrie 2016, Balanţă:

Nişte cuvinte pe care o amică de-a voastră le aruncă azi din întâmplare vă fac să vă îndoiţi de fidelitatea partenerului vostru de viaţă. După ce aveţi o discuţie, el neagă vehement toate aceste zvonuri şi insistă că nu a făcut nimic rău. Vă veţi afla într-o dilemă, pentru că deja nu mai ştiţi pe cine să credeţi.


Horoscop 25 octombrie 2016, Scorpion:

Superiorii voştri vă laudă azi pentru un proiect la care v-aţi descurcat foarte bine, dar aflaţi cu stupoare câteva ore mai târziu că o colegă mai nouă a primit promovarea, postul său mărirea de salariu la care visaţi voi. Nu reuşiţi să vă reveniţi din şoc şi abia vă abţineţi să nu faceţi un scandal de zile mari.


Horoscop 25 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi veţi reuşi să obţineţi o clarificare care vă chinuia de multă vreme. În sfârşit, aflaţi răspunsul la o problemă care nu vă lăsa să staţi liniştiţi şi, deşi nu aveţi parte de cea mai favorabilă soluţie, sunteţi măcar împăcaţi cu faptul că ştiţi despre ce este vorba. Veţi reuşi în cele din urmă să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră!


Horoscop 25 octombrie 2016, Capricorn:

Aveţi o urgenţă familială azi şi va trebui să vă luaţi liber de la serviciu, fără să vă fi anunţat şeful înainte. Vă rezolvaţi repede problemele, dar ceea ce va irită este reacţia şefului, care nu pare să înţeleagă nevoia voastră. Decideţi să îi faceţi în ciudă şi să nu mai faceţi nimic nici în restul zilei.


Horoscop 25 octombrie 2016, Vărsător:

Sunteţi în centrul atenţiei azi, graţie unei realizări importante, fie pe plan personal, fie la locul de muncă. Sunteţi felicitate pentru o promovare, pentru o cerere în căsătorie sau pentru că veţi deveni mămici, iar ceea vă face şi mai fericite este faptul că oamenii din jur chiar par să se bucure cu adevărat pentru voi.


Horoscop 25 octombrie 2016, Peşti:

Descoperiţi azi că aveţi foarte multe lucruri în comun cu o cunoştinţă a voastră, cu care nu aţi discutat până acum foarte mult. Azi staţi însă la poveşti şi realizaţi că sunteţi mai apropiaţi decât aţi fi crezut. Deşi există şi o atracţie fizică, astrele sunt de părere că veţi rămâne doar prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS