Horoscop Urania zilnic: luni, 24 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 24 octombrie 2016


Horoscop 24 octombrie 2016, Berbec:

Luaţi nişte decizii contradictorii azi, din punct de vedere financiar. Vreţi să vă cumpăraţi un obiect foarte scump, dar nu aveţi banii necesari. Nu vă resemnaţi însă să mai aşteptaţi şi preferaţi să faceţi un împrumut la o cunoştinţă, pentru a putea completa suma. Veţi ajunge să regretaţi, vă avertizează astrele!


Horoscop 24 octombrie 2016, Taur:

Veţi avea o relaţie contradictorie cu persoana iubită azi! Vă va cere supunere totală şi să o ascultaţi fără să crâcniţi, dar şi să aveţi încredere oarbă în ea. Deşi aveţi impresia că greşeşte şi că o veţi însoţi într-o greşeală enormă, acceptaţi să îi demonstraţi astfel dragostea.


Horoscop 24 octombrie 2016, Gemeni:

Azi vă veţi petrece ziua cu sarcini destul de extenuante, pentru bunici sau pentru rude mai în vârstă, pe care vreţi să îi ajutaţi pentru că ştiţi că nu se mai descurcă singuri. Deşi veţi fi extrem de obosiţi la sfârşitul zilei, veţi avea în acelaşi timp satisfacţia că aţi făcut un lucru bun!


Horoscop 24 octombrie 2016, Rac:

Ceva din relaţia voastră vă supără foarte tare şi aveţi de gând ca azi să rezolvaţi acea problemă. Greşiţi însă pentru că îi reproşaţi persoanei iubite ceea ce vă deranjează imediat după masă, stricându-i astfel toată ziua. Vă veţi certa, iar starea dintre voi se agravează şi mai tare decât în zilele precedente.


Horoscop 24 octombrie 2016, Leu:

Vă simţiţi generoşi azi, aşa că faceţi cumpărături pentru toată familia voastră! Îi veţi copleşi cu cadouri, iar gestul vostru este cu atât mai special cu cât acordaţi o atenţie deosebită dorinţelor fiecăruia şi le împliniţi până în cele mai mici detalii. Veţi fi însă şi voi impresionaţi de recunoştinţa lor şi de cuvintele frumoase!


Horoscop 24 octombrie 2016, Fecioară:

Aţi avut un comportament foarte ciudat în această lună, cel puţin faţă de starea voastră obişnuită. Aţi fost mai degrabă necumpătaţi şi aţi acordat foarte puţină importanţă vieţii profesionale, aşa că acum descoperiţi cu stupoare că aţi rămas fără bani. Nu vi s-a mai întâmplat o asemenea catastrofă de multă vreme.


Horoscop 24 octombrie 2016, Balanţă:

Azi daţi dovadă de indiscreţie. Aflaţi că una dintre rudele voastre este implicată într-o relaţie scandaloasă şi, deşi îi promiteţi că îi veţi păstra secretul, nu trece mult şi povestiţi cuiva în care aveţi încredere, dar care va spune tuturor mai departe. O veţi dezamăgi profund.


Horoscop 24 octombrie 2016, Scorpion:

Azi vă petreceţi o parte importantă a zilei pe drum, conducând nişte rude mai în vârstă la ţară şi aducând altele la voi acasă. Veţi fi iritaţi de faptul că acestea vă pun să opriţi de foarte multe ori pentru a îşi face diverse cumpărături şi că pierdeţi astfel momente preţioase, pe care le-aţi fi putut petrece altfel.


Horoscop 24 octombrie 2016, Săgetător:

Dormiţi mult azi şi, pe lângă faptul că pierdeţi o parte importantă a zilei, vă veţi simţi şi rău, pentru că v-aţi dereglat ritmul organismului. Din aceste motive, sunteţi cu capsa pusă, uşor iritabili. Riscaţi să vă certaţi cu persoana iubită, care nu are nici ea cea mai bună dispoziţie.


Horoscop 24 octombrie 2016, Capricorn:

Este o zi perfectă pentru cumpărături. Nu mai pierdeţi timpul acasă şi mergeţi să vă achiziţionaţi ceea ce vă doriţi. Veţi găsi produse de calitate la preţuri foarte mici, aşa că nu este necesar nici să scoateţi o sumă mare din buzunar. Mai mult, din economiile pe care le faceţi aveţi ocazia să vă şi răsfăţaţi.


Horoscop 24 octombrie 2016, Vărsător:

Atracţia pe care o simţiţi faţă de o persoană vă face să uitaţi azi de principiile voastre. Nu este exclus să acceptaţi să începeţi o relaţie cu ea, deşi această persoană are obligaţii. Cu toate că sunteţi conştienţi de faptul că nu o să fiţi împreună, nu puteţi respinge ceea ce simţiţi faţă de ea.


Horoscop 24 octombrie 2016, Peşti:

Acceptaţi să aveţi grijă azi de o persoană pe care nu o cunoaşteţi prea bine, doar din milă! În ciuda intenţiilor voastre, persoana în cauză vă tratează urât, cu dispreţ chiar şi realizaţi că pentru ea nu sunteţi decât un instrument de care are nevoie şi pentru care nu simte niciun pic de recunoştinţă. Vă veţi întrista!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS