Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 23 octombrie 2016


Horoscop 23 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi aveţi probleme cu produsele electrocasnice! Este posibil să vi se strice cuptorul cu microunde, sau să cumpăraţi un frigider care nu funcţionează deloc. Din păcate, vă stresaţi peste măsură din această cauză şi nu vreţi să acceptaţi ceea ce se întâmplă, ci depuneţi eforturi pentru a repara singuri aparatele.


Horoscop 23 octombrie 2016, Taur:

Aveţi grijă cu ceea ce mâncaţi astăzi, deoarece mâncarea în exces nu vă va prii prea tare. Ştiu că adoraţi să vă răsfăţaţi cu mese delicioase, dar azi sănătatea vă este pusă în pericol de lipsa voastră de cumpătare. Abţineţi-vă de la excese şi veţi vedea că vă veţi simţi de milioane!


Horoscop 23 octombrie 2016, Gemeni:

Ziua de duminică pare anume creată pentru ca voi să vă simţiţi de milioane! Sunteţi veseli, dar şi prietenii şi persoana iubită fac tot posibilul să vă facă fericiţi. În cursul zilei vă veţi distra de minune cu amicii, iar seara veţi avea parte de o cină romantică cu multe surprize din partea partenerului/ei.


Horoscop 23 octombrie 2016, Rac:

Nu faceţi nimic palpitant azi, ci doar vă petreceţi ziua cu activităţile casnice. Gătiţi ceva delicios pentru săptămâna următoare şi vă invitaţi toţi membrii familiei să vă ajute. Chiar dacă duminica se scurge doar cu sarcini extenuante, la finalul zilei sunteţi mulţumiţi de cum arată căminul vostru!


Horoscop 23 octombrie 2016, Leu:

Aveţi grijă şi de siguranţa voastră fizică, nu numai de aspect azi. Chiar dacă sunteţi extrem de concentraţi pe misiunea voastră de a slăbi, nu este recomandat să vă obosiţi cu exerciţii fizice extenuante, mai ales că vă puteţi accidenta. Luaţi o pauză de relaxare, este duminică şi meritaţi să vă şi odihniţi.


Horoscop 23 octombrie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi o stare neplăcută de agitaţie; poate fi o problemă din trecut care vă frământă sau chiar o decizie pe care trebuie să o luaţi în viitor. În cazul în care vreţi să vă relaxaţi, activităţile în aer liber sunt cele mai recomandate în această perioadă.


Horoscop 23 octombrie 2016, Balanţă:

Fiţi foarte atenţi la sentimentele voastre azi, pentru că vă lăsaţi duşi de val şi sunteţi pe cale să comiteţi o greşeală. Ieşiţi în oraş şi vă distraţi de minune, iar un flirt fierbinte este pe cale să se transforme în ceva mai mult. Deşi sunteţi implicaţi într-o relaţie, confundaţi atracţia cu dragostea şi puteţi ajunge să aveţi probleme din acest punct de vedere.


Horoscop 23 octombrie 2016, Scorpion:

Superficialitatea vă va împiedica azi să vă bucuraţi de o dragoste adevărată. Întâlniţi o persoană cu care sunteţi foarte compatibili, dar pe care o respingeţi pentru că nu arată bine. Mai oferiţi-i o şansă, deoarece astrele consideră că mai încolo poate ajunge să vă atragă!


Horoscop 23 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă este foarte dificil să vă înţelegeţi cu persoanele cu care intraţi în contact. Este ca şi cum voi aţi fi singuri pe drumul vostru; de asemenea, nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie asupra sarcinilor voastre, aşa că încercaţi să le amânaţi pentru o perioadă în care lucrurile vor fi mai frumoase.


Horoscop 23 octombrie 2016, Capricorn:

Ziua de duminică vă va implica într-un conflict puternic cu persoanele alături de care trăiţi. Există riscul ca o acţiune a voastră, pe care persoana iubită, părinţii sau colegii de apartament o consideră ofensatoare, să le provoace durere şi să îi determine să vă confrunte. Le veţi oferi explicaţii şi vor înţelege în cele din urmă că nu sunteţi vinovaţi.


Horoscop 23 octombrie 2016, Vărsător:

Azi vă petreceţi o mare parte a zilei ocupându-vă cu pasiunea voastră de suflet. Vestea bună este că reuşiţi să vă convingeţi şi prietenii sau persoana iubită să se distreze alături de voi şi vă jucaţi toată ziua ca nişte copii! Veţi fi în culmea fericirii şi uitaţi toate neplăcerile din ultima perioadă.


Horoscop 23 octombrie 2016, Peşti:

Ziua de duminică va fi emoţionantă, plină de trăiri profunde. Mergeţi la concertul sau la expoziţia artistului vostru preferat şi chiar faceţi cunoştinţă cu el, dar mai important este că sunteţi însoţiţi şi de o persoană la care ţineţi şi care are grijă ca experienţa voastră să fie şi mai frumoasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS