Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 octombrie 2016


Horoscop 21 octombrie 2016, Berbec:

Trăiţi într-un ritm accelerat astăzi şi vă grăbiţi toată ziua, deşi nici voi nu ştiţi prea bine unde! Din păcate, acest ritm rapid îşi va pune amprenta asupra sănătăţii voastre şi vă va face să vă simţiţi epuizaţi, chiar din prima jumătate a zilei. Luaţi o pauză, relaxaţi-vă şi faceţi tot posibilul să nu vă stresaţi.


Horoscop 21 octombrie 2016, Taur:

În prima parte a zilei de vineri astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Important este, însă, să aveţi multă răbdare şi să încercaţi să comunicaţi cât mai bine cu partenerii de afaceri şi cu şefii. Spre seară, partenerul de cuplu vă face o propunere frumoasă.


Horoscop 21 octombrie 2016, Gemeni:

Amânaţi orice activitate sau proiect nou pe care aveaţi de gând să îl începeţi azi, deoarece nu va fi de bun augur! Din păcate, deşi faceţi tot posibilul ca totul să iasă bine, contextul astrologic vă este opus, chiar dacă voi depuneţi eforturi consistente. Staţi liniştiţi şi încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 21 octombrie 2016, Rac:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte binedispuşi şi intenţionaţi să rămâneţi aşa până la sfârşitul zilei. La birou aveţi posibilitatea de a vă ocupa de un mic conflict mai vechi avut cu unul dintre colegii de echipă. Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi pe plan profesional, este timpul să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 21 octombrie 2016, Leu:

Azi sunteţi animaţi de o dorinţă puternică de a nu asculta de legi şi de ordinele şefilor voştri. Vă veţi revolta împotriva oricărei forme de autoritate şi veţi jindui să vă manifestaţi independenţa sub orice formă. Din păcate, nu aveţi sorţi de izbândă şi veţi avea mai degrabă de suferit de pe urma atitudinii voastre.


Horoscop 21 octombrie 2016, Fecioară:

Suferiţi azi o dezamăgire amară, după ce constataţi că persoana iubită uită de o ocazie importantă din relaţia voastră. Poate fi vorba de o aniversare frumoasă sau de o promisiune pe care v-a făcut-o şi de care eraţi siguri că el/ea va ţine cont. Din păcate, vă dezamăgeşte şi pare că nu are nici cea mai mică idee de ce a trecut cu vederea.


Horoscop 21 octombrie 2016, Balanţă:

Dintotdeauna aţi fost interesaţi de aspectul vostru fizic şi aţi acordat o mare importanţă felului în care arătaţi, dar acum sunteţi parcă şi mai concentraţi pe imaginea voastră. Sportul şi nutriţia au făcut mereu parte din viaţa voastră, dar azi începeţi să căutaţi un medic estetician pentru o operaţie sau pentru a vă ajuta să scăpaţi de micile imperfecţiuni care vă tulbură.


Horoscop 21 octombrie 2016, Scorpion:

Astăzi este un moment bun pentru a lăsa orgoliul deoparte şi a accepta sfaturi de la persoanele din jurul vostru în ceea ce priveşte micile probleme cu care vă confruntaţi. După orele prânzului, comunicaţi deschis cu partenerul de cuplu; este posibil să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul vostru.


Horoscop 21 octombrie 2016, Săgetător:

Azi sunteţi pe cale să faceţi o descoperire epocală, care vă va câştiga aprecierea şefilor şi admiraţia colegilor de muncă! Reuşiţi să identificaţi o greşeală în proiectul pe care sunteţi pe cale să îl trimiteţi la client sau o capcană pe care v-a întins-o principalul concurent. Veţi fi lăudaţi toată ziua!


Horoscop 21 octombrie 2016, Capricorn:

Sunteţi comunicativi şi sociabili azi, peste măsură chiar! Veţi intra uşor în vorbă cu oricine şi vă veţi face şi nişte prieteni noi. Superiorul este deosebit de uimit de atitudinea voastră şi nu înţelege unde a dispărut persoana serioasă, mereu cu chef de muncă. Vă va lăsa însă în pace!


Horoscop 21 octombrie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una destul de aglomerată pentru voi; pentru a reuşi să vă duceţi la îndeplinire ideile şi planurile, astrele vă recomandă să vă concentraţi pe un singur proiect şi să nu vă daţi bătuţi până când nu îl terminaţi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 21 octombrie 2016, Peşti:

Vă petreceţi azi ziua alături de un prieten bolnav, care nu se simte prea bine. Reprezentaţi însă leacul cel mai bun pentru starea sa; îl alintaţi cu mâncăruri sănătoase, dar delicioase şi îi ascultaţi cu răbdare toate plângerile. La finalul zilei se va simţi mai bine şi totul datorită vouă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS