Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 octombrie 2016


Horoscop 12 octombrie 2016, Berbec:

Un eveniment dramatic care are loc în viaţa unei cunoştinţe vă determină să priviţi viaţa cu alţi ochi. Începeţi să meditaţi la valoarea ei şi, oricât de ciudat ar părea, vă petreceţi întreaga zi într-o dispoziţie sumbră, nostalgică, total diferită de firea voastră obişnuită. Vă veţi reveni însă în cele din urmă şi veţi ajunge la concluzia că trebuie să apreciaţi ceea ce aveţi.


Horoscop 12 octombrie 2016, Taur:

Vă petreceţi cea mai mare parte a zilei într-o instituţie birocratică, unde sunteţi reţinuţi pentru a face rost de nişte acte sau a rezolva un proces administrativ. Observaţi cât de încet se mişcă lucrurile şi sunteţi din ce în ce mai iritaţi, ajungând să consideraţi că vă pierdeţi timpul fără să obţineţi nimic.


Horoscop 12 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi discutaţi cu persoane dintr-o altă generaţie, la aniversarea bunicilor voştri sau pe când depuneţi o muncă de voluntariat. Sunteţi atenţi la spusele lor şi începeţi să le apreciaţi înţelepciunea, realizând că aveţi foarte multe de învăţat de la ei şi că puteţi înţelege multe lucruri despre viaţă folosindu-vă de experienţa lor.


Horoscop 12 octombrie 2016, Rac:

Azi vă simţiţi destul de rău fizic, ceea ce vă va diminua în mod considerabil activitatea la muncă. Vă doare capul, vă este greaţă şi aveţi impresia că răciţi; cel mai probabil sunteţi doar obosiţi şi nici vremea nu vă ajută în acest sens. Ar fi bine dacă aţi putea să vă luaţi restul zilei liberi, pentru a vă putea relaxa.


Horoscop 12 octombrie 2016, Leu:

Nici măcar frigul de afară nu vă poate strica azi starea de spirit. Sunteţi pozitivi şi optimişti şi treceţi fără probleme peste orice dificultate. Emoţiile plăcute pe care le răspândiţi în jur se vor dovedi un adevărat imbold şi pentru colegii de birou sau pentru persoana iubită, cărora le luminaţi ziua.


Horoscop 12 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi veţi câştiga un binefăcător puternic, care este cucerit de atitudinea voastră faţă de viaţă şi de perfecţionismul de care daţi mereu dovadă şi vrea să vă susţină în carieră. Poate fi vorba de o rudă bogată, pe care o impresionaţi, sau de o persoană cu autoritate în profesia voastră. Cert este că vă va fi de ajutor.


Horoscop 12 octombrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă petreceţi timpul căutând cu înfrigurare o informaţie de care aveţi nevoie în profesia voastră sau la şcoală. Veţi merge la bibliotecă, veţi consulta arhivele sau veţi naviga pe Internet, pentru a identifica surse credibile. Din păcate, nu sunt şanse să răzbiţi de unii singuri, aşa că nu ar fi rău să apelaţi nici la ajutorul unui coleg.


Horoscop 12 octombrie 2016, Scorpion:

Aflaţi azi cu stupoare că o rudă a voastră plănuieşte să vă facă o vizită care va dura ceva timp şi nici măcar nu vă cere permisiunea de o face. Pur şi simplu se invită la voi acasă şi consideră că este de la sine înţeles că o să o primiţi. Deşi nu vă vine să credeţi, nu veţi protesta totuşi, atât de şocaţi sunteţi!


Horoscop 12 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi veţi avea de înfruntat una dintre cele mai vechi frici ale voastre, care pur şi simplu vă terorizează. Deşi vă adunaţi puterile şi faceţi tot posibilul pentru a vă scutura de anxietatea voastră, nu veţi reuşi să vă stăpâniţi prea bine. Veţi fi însă înţeleşi şi sprijiniţi, ceea ce vă face să vă simţiţi mult mai bine.


Horoscop 12 octombrie 2016, Capricorn:

Ziua de miercuri pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; aveţi destul de multe de rezolvat, însă rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi nu lăsaţi nimic să vă schimbe starea de bine, motiv pentru care rezolvaţi totul fără nicio problemă. Seara vine cu o mică surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 12 octombrie 2016, Vărsător:

Azi sunteţi aleşi să lucraţi la un prototip de proiect sau să învăţaţi un program nou. Vă descurcaţi de minune şi le arătaţi şi colegilor voştri ce trebuie să ştie, fiind lăudaţi de superiorii voştri pentru felul în care v-aţi descurcat. Lucrurile merg atât de bine încât este posibil să obţineţi şi o nouă promovare.


Horoscop 12 octombrie 2016, Peşti:

Nu vă bazaţi azi exclusiv pe noroc, vă îndeamnă astrele. Luptaţi pentru ceea ce vreţi să obţineţi şi nu vă sfiiţi să apăraţi ce este al vostru. Vă aşteaptă nişte dificultăţi, dar veţi avea şi puterea de a le depăşi, sunt de părere astrele. Nu renunţaţi însă şi insistaţi cât puteţi pentru a bifa aceste realizări.


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS